Dost kazığı mı sizce bu ?

Ben bu Osman ismini sevmedim . : ) :) :) :)

Zeynebin yaptığı için ne desem bilemedim ama bu üçlüden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ne cıvık ilişkiler bunlar ya...

Selam verilecek insan değil bunlar siz hala dost diyorsunuz. Bu insanlardan koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim.

1-Sen Derya'yla Osman'ın arasında geçenleri bildiğin halde neden hala Osman'la ve Deryayla aynı ortama giriyorsun?
2-Sen kalkıp daha onlarla aynı ortama giriyorsun, sonra Zeynep'in sana kaş göz yapmasına bozuluyosun.Ben olsam ben de onca olaydan sonra çıkıp aynı ortama girdiğin için Osman'la hala birlikte olmak istediğini düşünürüm.Suç sende, Zeynep'te değil.
3-Kimsenin sizi silah zoruyla aynı ortama soktuğunu sanmıyorum, görmek istemediğiniz insanlara hayır dersiniz olur biter.
4-Siz bence Osmanla olayların bu hale gelmiş olmasına üzgün ve kırgınsınız, günah keçisi arıyorsunuz.Ama haksızsınız.
5-Bu insanların hiçbiri artık birbiriyle sağlıklı ilişkiler kuramaz.Bence daha fazla uzatmadan hepsiyle ilişkinizi kesin.

Osmana bak arkadaş yaaaa Ortamdaki 3 kızla da ucundan kıyısından bir münasebeti var. Kimiyle münasebetsiz boyutlarda hatta . Hayır napacaksın bu Osman'ı ben anlamadım. Zeynep ne derse desin Osmanı pas geçmenin zamanı gelmiş de geçmiş bile. He illa zeynep'i yorumlamak gerekirse dost değil tost hakikatten kız. Ay Allahım Amerikan gençlik filmleri gibi bir ortam bayıldım doğrusu

dogru demişsin. konu sahibi başkalarını çekiştirirken kendisini aradan sıyırvermiş.

zeynep ingiliz tarzı plan yapmış, kıvrak zekası ve çirkefligi ile amacına gidiyor.
derya'nın ne yaptıgı belli degil. masum kız ayagıyla osman'ı tavlamaya çalışıyor olabilir. ergen midir nedir anlamadım.
konu sahibi de epey gurursuzmuş yani, bu ne genişlik böyle canım? daha hala neyin peşinde.

bu işten tek kârlı çıkan osman olmuş. adam kümes kurmuş kendisine.

Hepsinide hayatından çıkar. Hiçbirnin kişiliği oturmamış

Hic biri ele alincak insanlar degil hepsinden uzak durmani tavsiye ederim.. nedir ya o onlar opusuyor geliyor sana soyluyor, sen bu adama asiksin, digeri gidip cinsellik konusur. sonra hepiniz bi araya arkadas ortaminda lay lay lom amaaaannn dallas misali

yahu Zeynep ve Osmanı dırekt eledım zaten, Derya nasıl ortak arkadaşlarının arasında cınsellık yaşar onuda eledım gitti.. Aşçı Bahçıvana Bahçıvan Şoföre Şoför Uşağa Sonra Hepsi Uşağa...

Kendınızı kurtarın bu ortamdan..

Ohooooo resmen dallas.Zeynep in abisi de ceyar olsun :) hepsinden uzak durmanı tavsiye ederim.

Böyle çoklu kimin eli kimin cebinde belli olmayan ortamlardan nefret ederim....
Kimsede sizi silah zoruyla bulundurmuyo heralde o ortamda
Azcık uzak durun bence...

adam şımarık ve bütün kızlar cebinde gibi davranıyor..garip bir ilişki..

Oooo yalan rüzgarı turkish edition gelecek bölümleri heyecanla bekliyorum. Bence Osman Zeynep'in abisine karşı da boş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…