- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Uzun zamandır buralarda yokum. 2 ay kadar. İlk öncelikle hepinize tekrardan selamlar kızlar :)
Benim bir derdim var ama bunu anlatmak yerine bunu soru ile şekillendirmek istiyorum.
Farzedin ki, bir adama aşıksınız ama ciddi ciddi. Ve aranızda da ciddi şeyler yaşanmış. Yani sıradan bir hoşlantı ya da platonik bir olay değil.
Ve bu adam sizin en yakın , kardeşim dediğiniz dostunuzun sitesinde oturuyor.
Ve kardeşim dediğiniz şahıs ! Adı Zeynep olsun.
Başka bir arkadaşınız var Derya diye. O kızı da tanıyorsunuz normal bir kız.
Sizin sevdiğiniz adam, Zeynep ve Derya bir haftasonunu birlikte geçiriyorlar. Eğleniyorlar içiyorlar vs.
Sorun yok. Zaten sevdiğiniz adam Zeynep'in abisinin kankası.
Ve Zeynep, Derya ile sevdiğiniz adamı( ismi osman olsun) öpüşürken görüyor. Hem de bir çok kez.
Fakat size söylemiyor. Siz bunu Derya'ya Osman'la aranızdakileri anlattığınızda Derya size anlatıyor.
Bu arada Derya da Osman ile aranızdakileri bilmiyor. Öyle çok yakın değilsiniz çünkü.
Zeynep'e "gördüğün halde neden söylemedin?" diye sorduğunuzda ise, "üzülmeni istemedim" cevabını alıyorsunuz. Fakat şöyle bir de durum var, bu Zeynep o haftasonundan sonraki 2-3 gün sonra Osmanla plan yapıyor ve siz ve Derya'da dahil bu programa tabi.Neyse başka bir arkadaşın evinde oturulmaya gidiliyor.
Zeynep size eğilip tuhaf bir şekilde "Osman da sürekli sana bakıyor haaa gözü senin üstünde" diyor. Ki zaten onların o haftasonundan önce Osman'Dan uzak durmaya karar verdiğinizi bu Zeynep'e söylemiştiniz düşünün.
Ve Derya ile öpüştüklerini gördüğü halde !!!! Size bunu hem söylemiyor , güya "üzülmeyin" diye ve sizi uzaklaştırmaya çalışacağınaaaa bir şekilde, sanki daha da yakınlaştırmak için "Osman'ın size baktığını" söylüyor. Bunda art niyet aramaz mısınız ???? Ve daha sonradan Derya'dan öğreniyorsunuz ki, benim bu arkadaşım Osman'a cinsel muhabbetler yapıp açık seçik konuşmuş. Ben Osman'ı benden uzaklaştırmasının normal olmasına rağmen, beni Osman'a yakınlaştırmaya çalışan o cümleyi kurması ve her şeye rağmen beni Derya ve Osmanla aynı ortama sokup, Osman'ın resmen ikimizi birden idare etmesine bir şekilde ön ayak olmuş olmaz mı ??? Allah aşkına söyleyin bu dost kazığı değil mi ???? O haftasonu bunlar resmen içip içip cıvıtmışlar bazı olaylar olmuş. Normal mi Zeynep'in yaptığı ?
1-Sen Derya'yla Osman'ın arasında geçenleri bildiğin halde neden hala Osman'la ve Deryayla aynı ortama giriyorsun?
2-Sen kalkıp daha onlarla aynı ortama giriyorsun, sonra Zeynep'in sana kaş göz yapmasına bozuluyosun.Ben olsam ben de onca olaydan sonra çıkıp aynı ortama girdiğin için Osman'la hala birlikte olmak istediğini düşünürüm.Suç sende, Zeynep'te değil.
3-Kimsenin sizi silah zoruyla aynı ortama soktuğunu sanmıyorum, görmek istemediğiniz insanlara hayır dersiniz olur biter.
4-Siz bence Osmanla olayların bu hale gelmiş olmasına üzgün ve kırgınsınız, günah keçisi arıyorsunuz.Ama haksızsınız.
5-Bu insanların hiçbiri artık birbiriyle sağlıklı ilişkiler kuramaz.Bence daha fazla uzatmadan hepsiyle ilişkinizi kesin.
Hepsinide hayatından çıkar. Hiçbirnin kişiliği oturmamışUzun zamandır buralarda yokum. 2 ay kadar. İlk öncelikle hepinize tekrardan selamlar kızlar :)
Benim bir derdim var ama bunu anlatmak yerine bunu soru ile şekillendirmek istiyorum.
Farzedin ki, bir adama aşıksınız ama ciddi ciddi. Ve aranızda da ciddi şeyler yaşanmış. Yani sıradan bir hoşlantı ya da platonik bir olay değil.
Ve bu adam sizin en yakın , kardeşim dediğiniz dostunuzun sitesinde oturuyor.
Ve kardeşim dediğiniz şahıs ! Adı Zeynep olsun.
Başka bir arkadaşınız var Derya diye. O kızı da tanıyorsunuz normal bir kız.
Sizin sevdiğiniz adam, Zeynep ve Derya bir haftasonunu birlikte geçiriyorlar. Eğleniyorlar içiyorlar vs.
Sorun yok. Zaten sevdiğiniz adam Zeynep'in abisinin kankası.
Ve Zeynep, Derya ile sevdiğiniz adamı( ismi osman olsun) öpüşürken görüyor. Hem de bir çok kez.
Fakat size söylemiyor. Siz bunu Derya'ya Osman'la aranızdakileri anlattığınızda Derya size anlatıyor.
Bu arada Derya da Osman ile aranızdakileri bilmiyor. Öyle çok yakın değilsiniz çünkü.
Zeynep'e "gördüğün halde neden söylemedin?" diye sorduğunuzda ise, "üzülmeni istemedim" cevabını alıyorsunuz. Fakat şöyle bir de durum var, bu Zeynep o haftasonundan sonraki 2-3 gün sonra Osmanla plan yapıyor ve siz ve Derya'da dahil bu programa tabi.Neyse başka bir arkadaşın evinde oturulmaya gidiliyor.
Zeynep size eğilip tuhaf bir şekilde "Osman da sürekli sana bakıyor haaa gözü senin üstünde" diyor. Ki zaten onların o haftasonundan önce Osman'Dan uzak durmaya karar verdiğinizi bu Zeynep'e söylemiştiniz düşünün.
Ve Derya ile öpüştüklerini gördüğü halde !!!! Size bunu hem söylemiyor , güya "üzülmeyin" diye ve sizi uzaklaştırmaya çalışacağınaaaa bir şekilde, sanki daha da yakınlaştırmak için "Osman'ın size baktığını" söylüyor. Bunda art niyet aramaz mısınız ???? Ve daha sonradan Derya'dan öğreniyorsunuz ki, benim bu arkadaşım Osman'a cinsel muhabbetler yapıp açık seçik konuşmuş. Ben Osman'ı benden uzaklaştırmasının normal olmasına rağmen, beni Osman'a yakınlaştırmaya çalışan o cümleyi kurması ve her şeye rağmen beni Derya ve Osmanla aynı ortama sokup, Osman'ın resmen ikimizi birden idare etmesine bir şekilde ön ayak olmuş olmaz mı ??? Allah aşkına söyleyin bu dost kazığı değil mi ???? O haftasonu bunlar resmen içip içip cıvıtmışlar bazı olaylar olmuş. Normal mi Zeynep'in yaptığı ?
Ve eklemek isterim, Derya'nın anlattığına göre Zeynep Osman'ın omzuna yatmış. Karanlıkta resmen öpüşme sesi geliyormuş. Osman tabi karşıya bakıyormuş ama. Yani Zeynep Osman'ın boynunu emiyor mu öpüyor mu neyse ne artık.
Derya ile de daha önce Osman cinsel anlamda yaşamış. Meğerse Derya beni bilmiyor ben Derya'yı bilmezken, o ikimizi de idare etmiş. Derya bu boyun öpme meselesi üstüne ve Zeynep'in Osmana yaptığı bir çok cinsel muhabbetin üstüne doğruluğuna dair ölmüş babasının üstüne yemin etti. Fakat ben bunu da Zeynep'e sorduğumda daha doğrusu delirdim yani inanamadım biraz bağırdım çünkü delirtti beni. Cevap vermedi fakat sonra bana dedi ki "sen kimsin ki? Ben onu senden çok önceden tanıyorum . Ben istersem onu poposundan öperim kimseye hesap vermem. Sen kimsin? " diye üstüne basa basa söyledi. "Bu muhabbetleri ne kabul edicem ne reddedicem . Ben Derya gibi kimseye orda olanları anlatmıycam çünkü o haftasonu herkes burda olan burda kalcak diye yemin etti" dedi.Şok geçirdim. Derya'ya diyorum neden söylemiyor? O da diyor ki "e abisinin kulağına giderse ne olur Sorcha? " dedi bana. Tabi ki söylemicek beni yalancılıkla suçlayacaklar ama anlattıklarımda bir gram yalan yok. Benim içim hepsinden rahat. Onlarda gerçekleri en az benim kadar biliyorlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?