Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

evetttt hem de nasıl zorama büyüyünce iyiki ikiz olmuş diyosun bi taşla iki kuş:)aynı şeyi tekrar yaşamaktansa tek seferde iki birey meydana çıkıyo bence çok şanslıyız tek bebek annelerine göre kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum malum ikiz annesiyiz hatta çalışan ikiz annesi.bende 22 haziranda doğum yaptım iki kızım var biri 1.237 diğeri 1430 gr doğdular normal doğum yaptım.kızlarımın isimleri miray melis

Tebrik ederim canım..Maşallah kiloları çok güzel..Darısı bizim başımıza inş.Yavruların ve eşinle sağlıkla huzurlu bir ömür dilerim...

teşekkür ederim canm.inşallah sizede gösterir bu günleri rabbim ben hala inanamıyorum.1 oğlum vardı zaten 9 yaşında ama bunlar çok başka yaa çok tatlılar tek yumurta ikizleri çok benziyolarr.dileklerin için çok çok tşkkkkkk....

çokkk teşekkür ederim canm senide hep takip ediyorum zaten seninkilerde hayırlı olsun.benimkilerde 10 günlük oldular.seninkiler nasıl benziyolarmı birbirlerine ?

tebrikler.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
bol sabır ve güç versin allahım. ikiz bakmak çooook zor inan..
değilmi anneler??? :)))

aminnnn hepimize inşallah tek duamız bu zaten.çok tşk ederim.evt gerçekten zor şu anda annem yanımda ama yakında dönecek o zaman ne yaparım bilemiyorumm..Allah yardımcımız olsun...

Allaha hamdolsunn opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaa maşallah canım yaaa,hayırlı uğurlu olsun inşallahh
nasıl oldu normal doğummm?
Kaç haftalık hamileydinn?
Bebeklerin kuvöze girdiler mii?
Şimdi nasıllarr?
Ay yazsana bize nasıl oldu neler oldu canım yaaaa?
çokkk teşekkür ederim canm senide hep takip ediyorum zaten seninkilerde hayırlı olsun.benimkilerde 10 günlük oldular.seninkiler nasıl benziyolarmı birbirlerine ?
sağol canımm,
ay hiiç benzemiyorlar,
yoğurtla pekmez kadar ayrılar birbirlerindenn kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim .
çok güzel sorunsuz bir hamilelik geçiriyordum ama keşke biraz çalışmaya ara verseydim son haftaya kadar çalışmam bebeklerimden birinin doğum kanalına girmesine neden oldu 30 haftalıktı 2 hafta orada kaldı ve sonrasında daha fazla dayanamadı ve 32. haftamda ani bir sancıyla yarım saat içinde ikisinide doğurdum hastaneye son dk.yetiştik tam açılma olmuş sonrasında yorucu bir küvez dönemimiz oldu 38 gün kaldılar ama şükürle olsun tek problemleri düşük kilolarıydı kilo alınca çıktılar şimdi bomba gibiler birbirlerine hiç benzemiyorlar ilk defa resim göndericem sizlere Allah bütün bebekleri korur (nazardanda)

aymak maşallah çok tatlılar ne kaaa şanslısınız iki kızlarınız var valla

ve birbirlerine çok benziyolar cnm yaa biri daha iri heralde o kadar resimleri ikizler albümene eklermisin cnm benimkilerde orada

baylıyorum ikiz ve üçüzlere maşallah diyorum bu topikteki tüm anne ve bebeklere...

henüz hamile değilim bu ay doğum doktoruna gidip korunmayı bırakıp test ve tahlillerimi yaptırıcam.

ikizimin olmasını çok istiyoorum:)

kız erkek olursa HıRA HANIM ve ATA BEY koyma istiyorum ama ikiz erkek olursa ATA PAŞA (aslında paşazade ve seyhzade de çok hoşuma gidiyor) ikiz kız olursa HıRA HÜMA...:)) öyle heveslendim ki rüyamda çocuğum oluyor tek doğuruyorum ayılıp tekrar alın beni doğuma iki olucaktı iyi bakın diye söylüyorum o arada uyandım kabus gibiydi uyanınca güldüm kendime birde hamile kalsam 9 ay kocam beni nasıl çeker diye:)))

kızlar nasılsınız ne zamandır forma girmiyorum 2 haftadır çalışıyorum iş başladım çok zor oluyor yaaa kuzucuklarım evde ben işte ...

kızlar bişey sorucam.... bebekler yeni doğduğunda anne sütü yeterli gelmiyormuş ya..... kullandığımız bebek maması ismi ne? bir kutu mama kaç gün gidiyor? mamayı genelde gecelerimi veriyorsunuz? şimdiden teşekkürler....

canbebek bebekler yeni doğdıunda az yedikerinden 1 kutu mama 2 gün gidiyor ama sonra 1 güne düşüyor ......şimdi ben geceleri mama veriyorum 2 gün gidiyor bizim

kızlar ikinci el süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz? internette yarı fiyatına buldum. napsam acep ya. sonuçta önemli olan biberon değilmi. onu değiştirsek olmaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…