- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Ablanız boşa canını skıp hamileliği kendine zehir etmesin.. çok insan gördüm down var denilip sağlıklı doğan ( ki testlerde normal demişler )..Hayır onlar yok ama öyle dediler
Yani bi ihtimal görse söylemek zorunda demek istedimDr
Herzaman ihtimali söylemiyor işte benim kızıma kolları yok demisti hiçte olmadı şükür kuzenime bacakları yok demişti hatta oglumada başı 37 hafta bacaklar 38 hafta kolları 36 hafta 2 Kilo demişti ben çok sasirdim ne yani ne demek bu nasıl sacmalik dedim doğuma gitmeden başka dr söyledim bide siz bakın Die oda başka şeyler soyledi ama hiç bi sıkıntı olmadı bazen aletleri bozuk oluyo ve dr bunu anlamıyor yani olabiliyor
Anladım mesleginizde başarılar dilerim ama her dr iyi değil buda bi gerçek burdakilerde öyle sanırımYani bi ihtimal görse söylemek zorunda demek istedim
Bası 37 kolu 36 hafta derken de aslında boyut anlamında söylemiş. Sonucta kimimiz daha uzunuz kimimiz kıs. Ceninlerde de bu tip farklılıklar olur normal. Hastaya en ince ayrıntıyı söylemek bazen gereksiz
Ben diş dryum eşim tıp dru. Benım drum hiç basını bacağını ayrı söylemezdi. Haftasıyla uyumlu derdi o kadar. Çok fazla bilgi hem gereksiz hem kafa karıstırıyor.
Böbrek geniş dediği
Cihaz bozuk olabilir
Böbrekte sorun olabilir
Böbrek geniş ancak zamanla normale dönebilir
VS vs
Belki baska sorunların habercisi olabilir.
Dr bunu söylemek zorunda. Çünkü ileride en ufak sorunda dra neden görüp söylemedin denir.
Ben hastalarıma hepsini söylüyorum. Ancak bunlar bir ihtimal. Bazısı bugüne kadar hiç olmadı ancak açıklamalıyım anlatmam lazım diyorum.
Kesinlikle katılıyorumAnladım mesleginizde başarılar dilerim ama her dr iyi değil buda bi gerçek burdakilerde öyle sanırım
Sonuçta down sendromu riski taşımadığı belirledi. Şu an sağlıklı bi bebeğimiz var çok şükür.Peki sonucunuz nasil cikti umarim bir sorun yoktur
Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallahSonuçta down sendromu riski taşımadığı belirledi. Şu an sağlıklı bi bebeğimiz var çok şükür.
Saol canim doğum yaptım ben bebeğim 7 aylık şu an :) allah isteyen herkese hayırlaysa nasip etsin inşallah.Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah
Saol canim doğum yaptım ben bebeğim 7 aylık şu an :) allah isteyen herkese hayırlaysa nasip etsin i
Hayirli olsun deyim o zaman kuzucunla mutlu huzurlu gunlerSaol canim doğum yaptım ben bebeğim 7 aylık şu an :) allah isteyen herkese hayırlaysa nasip etsin inşallah.
Merhaba,kuzenimin bebeği içinde aynı durum oldu.. Bebek down dendi ama öyle doğmadı,, böbreklerinde sıkıntı var,ameliyat oldu.. Annen karnında böbrek büyümesi genelde down bebklerinde olduğu için öyle demiş olabilirler..Kızlar merhaba benim konum değil ablam için yazacağm. Ablam 6 aylık hamile ve bebeğinin böreği biri 10 diğeri 20 ml genişleme var. Doktorlar ve komşular down tehlikesi var diyorlar. Başına böyle bişey gelipte kötü şeyler yaşayanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Ablam çok üzgün bide sizin fikirleriniz alayım dedim. Teşekkürler
Merhaba, detaylı ultrasonda bebek burnu,el ayak parmak yapısı ile down olup olmadığı anlaşılıyormuş. Siz detaylı ultrasona baktırmışmıydınız?Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim
Geçen hafta bebeğimin ense kalınlığı 3,2 çıktı
Doktor Burun kemiği var dedi diğer bulgular normal
Bebek down sendromlu olabilir dedi
2 li test yapıldı
down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320
Cut off değerinin altında her iki risk de.
Sonuçları dr a gösterdim normal dedi
Ama yine de aklıma takıldı ensenin yüksek olması ileride risk yaratır mı
Merhaba, detaylı ultrasonda bebek burnu,el ayak parmak yapısı ile down olup olmadığı anlaşılıyormuş. Siz detaylı ultrasona baktırmışmıydınız?
çok şükür sevindim sizin adınızaevet yapıldı sıkıntı çıkmadı hamdolsun
çok şükür sevindim sizin adınıza
Arkadaşlar bebeğimiz doğdu 40 ı bitmek üzere. Böbrek iflas etmiş dediler. Kalbi delik dediler. Göbek kordonu ödem kapmış dediler herşey söylediler taki ablamın psikolojisini bozana kadar. Maşallah ablamın bebeği şuan da maşallah çok sağlıklı. Söyledikleri hiç bir şey çıkmadı. Duaların gücüyle sanırım. Böyle olanlar sakın ümitlerini kaybetmesinler.Merhaba,kuzenimin bebeği içinde aynı durum oldu.. Bebek down dendi ama öyle doğmadı,, böbreklerinde sıkıntı var,ameliyat oldu.. Annen karnında böbrek büyümesi genelde down bebklerinde olduğu için öyle demiş olabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?