Down sendromu riski mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Veracity,nify,harmony testleri var araştırın isterseniz. Ben ikili,üçlü test yerine bu testi yaptırdım,down sendromu da dahil bir çok anomaliye anneden alınan kan ile bakıyorlar.
Bunun dışında riskli gebelik uzmanına gidebilir,onlar daha detaylı bakabiliyorlar.
Rabbim korktuğunuza uğratmasın.

Bbörek genişlemesi idarri tam alamadığı içinde oluyormus genelde erkek bebekse sünnet yapiolar kizdada fıtık filan olabiliyo idrar torbasına baskı yaptığı için tam atamıyor ondanda olabilir ama ne olursa olsun evlat evlattir allah nasıl istiyorsa kabul etmek gerekir

Amniyosentez yerine,
sizden alinan kanla yapılan testlerde var,veracity,nify,harmony testleri,isimleri farkli olsada aynı mantıkta testler. Down da dahil birçok anomaliye bakılıyor. Yüzde 99 doğruluk payı var diye biliyorum. Ben veracity yaptırdım. Bir araştırın isterseniz.

Kanda fetal DNA testi yaptırsın çıkar ortaya komşuları boşverin

Amniyosentez yaptırmayın anne için de riskli farklı testler taramalar yapılabilir. Eğer aldırmayı düşünmüyorsanız hiç ugrasmayin zaten doğunca anlaşılır. Umarım sağlıklıdır

Gaybı yalnız Allah bilir peki doktorlara inanıp ta bebegin yaşamına son vermek çokmu daha iyi peki bunu yaparken Rabbimin verdigi cana kıyıp tekrar anne olma şansı varmı Bunuda bilemeyiz o yüzden yangına körükle gitmek yerine insanları biraz kendi yerinize koyarak düşünmek çok daha mantıklı olsa gerek

Rabbim sifa versin arkadasimin bebeginede aynisini soyledi doktor..

Böbrekle down nee ilgisi varmış iki çocuğun iki yeğenin iki arkadaşımın çocuğu hepsinde de vardı hepsi çok şükür sağlıklı böbrek kontrollerine doğumdan sonra devam ettik çocuklardan bir tanesi kendi kendine iyileşmedi ilaçla düzeltiler hiç birinde de şuan sıkıntı Allaha şükür yok

hicbir sey olmaz demek ne demek oluyor acaba? gaybı bilmeye getiriyorsaniz olayı tam olarak yaptıgıniz sey bu!
ozaman tıbbı kopeklere atalım? doktora gitmeye gerek yok? kimse bilemez nasılsa. ben sizin gibi şunu yap bunu yap da demedim. seçenek kendisine kalmış. yolu soyledim. aldırılır aldırılmaz. herkesin kendi hayatı sizi de beni de ilgilendirmez.

Ben böyle konulara kızıyorum açıkçası , down sendromlu olunca neden milleti bi korku sarıyor anlamıyorum, bence down sendromlular bu dünyadanın melekleri, Herşey yaradanın takdiri elden ne gelecek

Peki sonucunuz nasil cikti umarim bir sorun yoktur

Ben böyle konulara kızıyorum açıkçası , down sendromlu olunca neden milleti bi korku sarıyor anlamıyorum, bence down sendromlular bu dünyadanın melekleri, Herşey yaradanın takdiri elden ne gelecek
Çünkü down sendromuyla birlikte bir sürü hastalıkları oluyor. Kalp hastalıkları, böbrek hastalıkları, beyin vs gibi/ ayrıca kim istemez ki evladı sağlıklı olsun. ? Bir annenin çocuğu için endişelenmesi kadar normal bir şey yok bence.

Tedavi gwrekiyorsa olursun. Hazir olmamak gibi bir lüksün yok ki. Söz konusu olan bebegin. Inşallah hiç sorun yoktur ama varsa ve düzelme şansı da varsa ve sen bu fırsatı kaçırırsan ömür boyu vicdan azabı çekersin. Dediğim gibi imkanın varsa hemen harmony test yaptır.

Dr
Dr ihtimali söyler
Herzaman ihtimali söylemiyor işte benim kızıma kolları yok demisti hiçte olmadı şükür kuzenime bacakları yok demişti hatta oglumada başı 37 hafta bacaklar 38 hafta kolları 36 hafta 2 Kilo demişti ben çok sasirdim ne yani ne demek bu nasıl sacmalik dedim doğuma gitmeden başka dr söyledim bide siz bakın Die oda başka şeyler soyledi ama hiç bi sıkıntı olmadı bazen aletleri bozuk oluyo ve dr bunu anlamıyor yani olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…