iki gun once kendisine ameliyat oldum (bacak dolgusu) ilk izlenimlerimden cok memnunum. Dr ameliyat isinin yani sira psikolojik destek de veriyo. Bugun varis corabinin ustundeki goruntusune inanamadim insallah bandajlar cikinca da boyle kalir. Muayene icin beklerken bi kizla tanistim burun ameliyati olmus ercan beye ve burnu bence harika gorunuyodu. Hastanede bi bayanla tanistim meme ameliyati olmus, goruntusu oldukca harikaydi. Kendisi de bu forumda sanirim. Benm annem de onumuzdeki aylarda ercan beye ameliyat olacak.
Ben baska br estetik cerrahla hic gorusmedim ama ercan bey hakkindaki dusuncelerim cok iyi. Yani vadettigi sonucu verecegini dusunuyorum.
İşte göğsü güzel olan bayan ben:) Annen mutlaka olsun sonuçları gözlerinizle gördünüz...Sana da çok geçmiş olsun.Tanıştığımıza çok memnun oldum.

yani ameliyat olursa kesinlikle ercan bey..
 yani ameliyat olursa kesinlikle ercan bey.. 

Kişi sayısı benden önce olsa gerek benden sonra patlama oldu da kızlar
  Kişi sayısı benden önce olsa gerek benden sonra patlama oldu da kızlar   

evet doğru ben aşırı açtım ama artık  kapattım yeni olanlar açsın
 evet doğru ben aşırı açtım ama artık  kapattım yeni olanlar açsın ben karnımı olayım bütün açarım artık
  ben karnımı olayım bütün açarım artık dün gibi ya arkadaşım oldun ameliyatını birde üzerinden 2.5 ay geçti ne güzel sonuçlarınız yüz güldüren sonuçlar
 dün gibi ya arkadaşım oldun ameliyatını birde üzerinden 2.5 ay geçti ne güzel sonuçlarınız yüz güldüren sonuçlar