- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet canım tamponlar felan cıkınca ben kendımı cok ıyı hıssettım o an sankı butun sıkıntım bıtmıs gıbı o kendı hasta gıbı hıssetme duygusu sona erdı
ilk gün hiç şişi yoktu şimdi git gide şişmeye ve morarmaya başladı..sende öyle oldun mu? ve az az kan ve sıvı geliyor kaç güne kadar böyle sıvı gelecek..
ben salı ameliyat oldum cuma tamponları alıcaklar sence erken değil mi? önce c.tesi dedi tatil gününe denk gelio de cumaya aldı
ilk gün hiç şişi yoktu şimdi git gide şişmeye ve morarmaya başladı..sende öyle oldun mu? ve az az kan ve sıvı geliyor kaç güne kadar böyle sıvı gelecek..
ben salı ameliyat oldum cuma tamponları alıcaklar sence erken değil mi? önce c.tesi dedi tatil gününe denk gelio de cumaya aldı
canım benımde zamanla şişti merak etme :) sende bendensın sanırım senınde cıldın hassas
ay sorma sürekli şişiyorum balon gibi oldum..sen tamponlarını ne zaman aldırdın? bandajların cıktı mı?
günay resimlerini nezaman yükleyebilirsin acaba yada yükleyecekmisin seni çok merak ediyorum gizli gizli seni takip ediyorum bi seni bide başka topikte birini iki kişi arasında kaldım
canım arkadaşım oldu ,o sırada necdet bey varmş ona muayene olmuş ona amelıyat olmş..bende arkadaş tavsıyesı ıle oldum..başka kişilerı bılemıyorum..benım açık arkadaşın kapalı amelıyattı..benım burnum zordu ondan acık yaptı
canım konuyu başından itibaren oku,tüm bilgiler var.boğaziçi tıp merkezinde necdet beye olduk çok memnunuz,hastanenin fiyatları standart 2250 lira,çok makul yani,doktorumuzdan da çoook memnunuz :)
harikaevre, özel mesaj hakkım yok. canım burnum çok güzel, yüzüne cuk oturmuş. benim 2 hafta oldu çok şiş burnum. senin 5.hafta resimlerin çok hoştu benim de 5.haftaya kadar öyle olur inşallah.
ya ben ameliyattan sonra sigara içmedim ama dayanamıyorum. dün 1 tane yaktım. sen ne kadar süre içmedin sigara?
Umarım güzel geçmiştir ameliyatın günaycım,ben de yarın sabah 09:00 da ameliyat olucam...
amelıyatı 22 ekımde sabah saat 9 da necdet ucaramı oldun canım
amelıyatı 22 ekımde sabah saat 9 da necdet ucaramı oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?