kızlar kaç gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim..benim 2,5 yaşında oğlum ve 4 aylık kızım var..eşimin mecburi hizmeti var..bir kaç ay içinde taşınacağız..şuan için neresi olacağı belli değil..eğer doğu tarafları çıkarsa eşim tek başına gidecek..mesala hakkari,şırnak,tunceli vs..300 gün iş günü..lütfen dua edinde ailecek gidebileceğimiz güzel bir yer çıksın..yoksa ben tek başıma 2 çocukla 300 gün geçireceğim..manevi yönden bayağı bir çökerim..Allah eşime çocuklarıma uzun hayırlı ömürler versin hep bareber olalımdualarınızı eksik etmeyin lütfen.
kızlar kaç gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim..benim 2,5 yaşında oğlum ve 4 aylık kızım var..eşimin mecburi hizmeti var..bir kaç ay içinde taşınacağız..şuan için neresi olacağı belli değil..eğer doğu tarafları çıkarsa eşim tek başına gidecek..mesala hakkari,şırnak,tunceli vs..300 gün iş günü..lütfen dua edinde ailecek gidebileceğimiz güzel bir yer çıksın..yoksa ben tek başıma 2 çocukla 300 gün geçireceğim..manevi yönden bayağı bir çökerim..Allah eşime çocuklarıma uzun hayırlı ömürler versin hep bareber olalımdualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Umarım güzel bir yer çıkar.Acaba illerden tercih şansınız olmuyor mu?
eşim doktor..uzmanlığını aldı mecburiye gidecek,ben çalışmıyorum canım..Eşinizin mesleği ne?
Insaallah canm esinle cocuklarinla mutlulugunuzu devam ettireceginiz ve hic ayrilmayacaginiz biryer cikar.dualarim seninle ve senin gibi arkadaslarla ins..
İnsallah ayrilmazsiniz cnm dualarimiz seninle. Esimin bebek bakimina pek katkisi yok ama yanimda oldugunu bilmek bile psikolojik olarak cok iyi geliyo seni cok iyi anliyorum
henüz munhal kadrolar belli değil,belli olunca 5 tercih yapacak canım..eğer 5inden birine yerşelemezse genel kuraya kalacak
eşim doktor..uzmanlığını aldı mecburiye gidecek,ben çalışmıyorum canım..
henüz munhal kadrolar belli değil,belli olunca 5 tercih yapacak canım..eğer 5inden birine yerşelemezse genel kuraya kalacak
eşim doktor..uzmanlığını aldı mecburiye gidecek,ben çalışmıyorum canım..
benim için sorun yokki..çocukları düşündüğüm için gitmem..çünkü bizi ilçeye verecekler..çocuklar perişan olur..olaki şırnak çıkarsa yardımcı olmanıza çok sevinirim..bence eşin nereye sen oraya git o anca siznel mutlu olur şırnak çıkarsa ben sana yardım ederim
Allah yardımcımız olsun canım..eğer doğu çıkarsa iletişime geçeriz ama inşallah gerek kalmaz..en çok çocuklara üzülüyorum ikiside babacı..ben zaten eşimsiz nefes alamam..yapışık ikiz gibiyiz..aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor..emzikliyim şuan,canımın sıkıntısına sütümde azaldıUmarım istediğiniz yerler olur.Bizde şu an görev için doğudayız.Bulunduğumuz yerde olay falan yok çok şükür.Sizde biraz araştırıp buna göre tercihler yapabilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
benim için sorun yokki..çocukları düşündüğüm için gitmem..çünkü bizi ilçeye verecekler..çocuklar perişan olur..olaki şırnak çıkarsa yardımcı olmanıza çok sevinirim..
Allah yardımcımız olsun canım..eğer doğu çıkarsa iletişime geçeriz ama inşallah gerek kalmaz..en çok çocuklara üzülüyorum ikiside babacı..ben zaten eşimsiz nefes alamam..yapışık ikiz gibiyiz..aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor..emzikliyim şuan,canımın sıkıntısına sütümde azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?