Beni merak eden, benim için yorum yapan herkese öncelikle çok teşekkür ederim.
Son durumu haberdar etmek istedim ne de olsa ilgilendiniz benimle.
Nişanlımın ailesi geldiler. Nişanlım yoktu.
Sanki kavga etmeye gelmiş gibilerdi. Konu ise benim nişanlıma geçenlerde dediğim söz yüzünden eski msjlarımdan bulabilirsiniz. Kısaca onuda anlatayım gelenlere ayıp olmasın düğünde ertelenmesin diye nişanlıma mevlütlü düğün teklif ettim kabul etmedi. Sonra aramızda bir tatsızlık çıktı o konuşmayalım dedi. Onlarda Ben niye düğün istemişim ölü varmış vs vs.. Gibi bir sürü şey söylediler. Kayınvalidemi odaya götürdüm anne neden böyle yapıyosum ben hak etmiyorum dedim. Arama soğukluk girdi sizinle dedi. Neyse düğün tarihini kararlaştırın dedi içlerinden ılımlı biri. Kayınvalidem düğün iptal biz bir görüşelim öyle haber ederiz dediler. Sonra da çıkıp gittiler.
Aileme ben nişanlımı seviyorum benim için kalp kırcak nolur bir söz demeyin demiştim onlar gelmeden.
Ama kıymet bilinmedi.
Böyle işte.
Nişanlımıda sorarsanız görüşmüyoruz o aramıyor bende karar aldım, bende aramıyorum çünkü benim yanımda değildi dün ben ağlarken kimseye bu kız hak edecek ne yaptı demedi. Zaten olan olaylarıda aklım almıyor bir insanın ölümünden konu nerelere geldi hala düşündükçe nedeni ne bulamıyorum.
Zihnim çok yoğun. Başımda ağlamaktan çok ağrıyor. Duygularım zaten tepe takla o yüzden karışık yazmış olabilirim. Hepiniz hoşça kalın.