- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Inan bu ikinci cumlen benim de aklimdan gecmedi degil ama yine de fazla mi abartiyorum acaba diye dusundum sonradan.
1 yıl çok gereksiz.Hayır. Ama böyle bir durumda bu kararı alırlar diye düşünüyorum. Onları tanıdığım için ama ağızlarından bir şey duymadım.
Evet canim haklisin.madem insanlar ne der diye gorusmedikleri bi anneanne icin kimseye bildirme geregi duymayan bi aile neden kiz tarafindan kimse yok diye sorgulanacaklarini da dikkate alirdi.bu is bastan asagi bi tuhafAynen yoksa "cenazeye gelme canın sıkılır" ne saçma bi cümledir. Bu işte bi terslik var.
Son işler sarpa sardı. Değişik muhabbetler döndü. Bakalım mevlam neyler..Son durum nedir acaba? Konusabildiniz mi nişanlınızla?
İnşallah hakkinda en hayirlisi olur. Negatif mi ilerliyor hersey su an?Son işler sarpa sardı. Değişik muhabbetler döndü. Bakalım mevlam neyler..
Ertelenmesi çok olağan, yapacak bir şey yok. Peki sizin anneanneniz 200 yaşında vefat etseydi, 5 gün sonra düğün yapar mıydınız? (Yaş konusunda mübalağa yapmamın sebebi, 100 yaşında diye vurgulamanız sebebiyle, 100 yaşında diye ölüsüne saygı duyulmasın mı? O ölen kişiyi anne, anneanne olmaktan çıkarır mı bu? Daha ölünün 7'si çıkmadan düğün olur mu? Bencillik etmeyin)İyi akşamlar, sevgili Kk hanımları..
Direkt konuma giriş yapmak istiyorum. Düğünüme 5 gün kala nişanlımın anneannesi vefat etti. Zaten hastaydı, doktorlar ümit vermemişti yaşından dolayı kendisi 100 yaşında vefat etti.
Bizim de memleketten gelenlerimiz var. Ayriyeten aynı şehirde yaşadığımız akrabalarımızında evleri dolu, misafirler düğün için geldi.
Ama gelin görün ki nişanlım düğün ertelenecek demiş. Bizden taraf herkes, düğün olabilirdi gözüyle bakıyor.
Ama karşı taraflada karşı karşıya gelip bir şey konuşamadık. Şehir dışındalar taziyeleri anneannesinin yaşadığı şehirde kabul ediyorlar. Bu durumda ailem nasıl bir yol izleyebilir.
Değişik muhabbet derken.Son işler sarpa sardı. Değişik muhabbetler döndü. Bakalım mevlam neyler..
Aslında sorun düğün ertelemek değil. Nişanlısı kendiyle konuşmadan direk arkadaşlarına ertelenecek demiş. Hala bencillik yaptığını düşünüyor musunuz? Ayrıca 1 yıl erteleme kararı alınmış. Bana biraz bahane gibi geldi. Ki kayınvalidesi zaten annesiyle iyi değilmiş. Konuşmuyorlarmış bile. Sadece son 1 ay arayıp sormuş durumu nasıl diye. Bana biraz kayınvalidesi ve nişanlısının bahanesi gibi geldi.Ertelenmesi çok olağan, yapacak bir şey yok. Peki sizin anneanneniz 200 yaşında vefat etseydi, 5 gün sonra düğün yapar mıydınız? (Yaş konusunda mübalağa yapmamın sebebi, 100 yaşında diye vurgulamanız sebebiyle, 100 yaşında diye ölüsüne saygı duyulmasın mı? O ölen kişiyi anne, anneanne olmaktan çıkarır mı bu? Daha ölünün 7'si çıkmadan düğün olur mu? Bencillik etmeyin)
Ben konu sahibinin ilk mesajını okudum ona göre yorum yaptım, o mesajı tek başına okuyunca konu sahibi bencillik yapmış gibi anlaşılıyor, ben yazdıktan sonra nişanlısının kendi başına bu kararı aldığını ve konu sahibi ile paylaşmadığını okudum. Tabiki düşüncelerim değişti. Sanırım erkek tarafı bahane arıyormuş ertelemek için, yaptıkları kolay kabul edilir bir şey değil.Aslında sorun düğün ertelemek değil. Nişanlısı kendiyle konuşmadan direk arkadaşlarına ertelenecek demiş. Hala bencillik yaptığını düşünüyor musunuz? Ayrıca 1 yıl erteleme kararı alınmış. Bana biraz bahane gibi geldi. Ki kayınvalidesi zaten annesiyle iyi değilmiş. Konuşmuyorlarmış bile. Sadece son 1 ay arayıp sormuş durumu nasıl diye. Bana biraz kayınvalidesi ve nişanlısının bahanesi gibi geldi.
Bu yaşananlar rüya olsun diye dua ettiö tüm geceDeğişik muhabbet derken.
Kesinlikle öyle... Her şerde bir hayır vardır. Belki büyük bir yanlış dan bu şekilde dönecek kim bilirBen konu sahibinin ilk mesajını okudum ona göre yorum yaptım, o mesajı tek başına okuyunca konu sahibi bencillik yapmış gibi anlaşılıyor, ben yazdıktan sonra nişanlısının kendi başına bu kararı aldığını ve konu sahibi ile paylaşmadığını okudum. Tabiki düşüncelerim değişti. Sanırım erkek tarafı bahane arıyormuş ertelemek için, yaptıkları kolay kabul edilir bir şey değil.
Bu yaşananlar rüya olsun diye dua ettiö tüm gecegaliba yolun sonu gözüküyor.
aynen ölüm olmuş.Etraf ne der.Ertelenmesı lazımE herkes evine geri dönecek düğün zamanı tekrar gelecekler. Hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Düğün ertelenmezse de çok ayıp olur zaten. Yaşlı diye ölüme saygı duyulmasın mı?
Üzülme dik dur... Bu bir bahane bunu bil. Güçlü ol. Nişanlın ne dediBu yaşananlar rüya olsun diye dua ettiö tüm gecegaliba yolun sonu gözüküyor.
Galiba ne demek?Bu yaşananlar rüya olsun diye dua ettiö tüm gecegaliba yolun sonu gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?