Düğün erteleme

Hayır. Ama böyle bir durumda bu kararı alırlar diye düşünüyorum. Onları tanıdığım için ama ağızlarından bir şey duymadım.
1 yıl çok gereksiz.
anlattığın durum çerçevesinde düşününce.
hasta iken bile bakmamışlar,arayıp sormamışlar vs.
ölüm acısına elbette sen de ailen de saygı duyacaksınız zaten üzerinize düşen nezakette davranmışssınız.
nişanlında bir tuhaflık var.
takındığı tutum çok garip.
sana sitem edesi varmış ta eline fırsat geçmiş gibi.
düğünün ertelenmesi normal bence.
ancak makul bir süre kararlaştırılır karşılıklı konuşup.
40 ı çıkar.1-2-3- ay artık hangisi içlerine sinecekse böyle bir tarih kararlaştırılır.
bu ölüm olayından ziyade nişanlının dbaşka bir derdi var bence.
senden bişeylerin intikamını mı alıyor acısını mı çıkartıyorsa artık nedir.

21 sayfayı okumadım ama sanırım 1 ertelenmiş. Ama şu acı geçsin bir toplaşın büyükler de mantıklı düşünürler heralde. Ailen net tavır koysun 1 sene cok ama yani olmaz o kadar diye. Bu işte bir hayır var da göremiyoruz şuan kesin.

Aynen yoksa "cenazeye gelme canın sıkılır" ne saçma bi cümledir. Bu işte bi terslik var.
Evet canim haklisin.madem insanlar ne der diye gorusmedikleri bi anneanne icin kimseye bildirme geregi duymayan bi aile neden kiz tarafindan kimse yok diye sorgulanacaklarini da dikkate alirdi.bu is bastan asagi bi tuhaf

nişanlin tek başina karar verdiği için düğüne nasip olmuyor
demek ki senin de nasibin var bu işlere..
düğünün ertelenmesi normal.
bundan sora nişanlinla konuşun bensiz karar vermeyin deyin olur bu kadar

Ertelenmesi çok olağan, yapacak bir şey yok. Peki sizin anneanneniz 200 yaşında vefat etseydi, 5 gün sonra düğün yapar mıydınız? (Yaş konusunda mübalağa yapmamın sebebi, 100 yaşında diye vurgulamanız sebebiyle, 100 yaşında diye ölüsüne saygı duyulmasın mı? O ölen kişiyi anne, anneanne olmaktan çıkarır mı bu? Daha ölünün 7'si çıkmadan düğün olur mu? Bencillik etmeyin)

Aslında sorun düğün ertelemek değil. Nişanlısı kendiyle konuşmadan direk arkadaşlarına ertelenecek demiş. Hala bencillik yaptığını düşünüyor musunuz? Ayrıca 1 yıl erteleme kararı alınmış. Bana biraz bahane gibi geldi. Ki kayınvalidesi zaten annesiyle iyi değilmiş. Konuşmuyorlarmış bile. Sadece son 1 ay arayıp sormuş durumu nasıl diye. Bana biraz kayınvalidesi ve nişanlısının bahanesi gibi geldi.

Ben konu sahibinin ilk mesajını okudum ona göre yorum yaptım, o mesajı tek başına okuyunca konu sahibi bencillik yapmış gibi anlaşılıyor, ben yazdıktan sonra nişanlısının kendi başına bu kararı aldığını ve konu sahibi ile paylaşmadığını okudum. Tabiki düşüncelerim değişti. Sanırım erkek tarafı bahane arıyormuş ertelemek için, yaptıkları kolay kabul edilir bir şey değil.

Kesinlikle öyle... Her şerde bir hayır vardır. Belki büyük bir yanlış dan bu şekilde dönecek kim bilir

Bu yaşananlar rüya olsun diye dua ettiö tüm gece galiba yolun sonu gözüküyor.
Galiba ne demek?
bu Nasıl bi ilişki anlam veremiyorum bikaç gündür bakınmıyorum konuna anlayamadım
İşin tuhafı sende anlamamışsın
Annen baban yok mu senin dayın amcan filan ne demek bu diye hesap sormanız gerekiyor bu durumda hadi sen cahilsin diyelim büyüklerin işi bi yere bağlaması lazım iyi veya kötü
Ölüm durumunda düğün ertelenir tabi ki ama bu işi aileler birbirlerini arayarak oturup konuşularak çözmeliydiler sağdan soldan duyulmaz öyle bazı şeyler anlıyorsun ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…