Düğün - Ev işleri

ayrıca unuttum söylemeyi balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik

Yavaş yavaş eşyaları beğenmelisin,çünkü zaman çok çabuk geçiyor ve insanın iki ayağı bir pabuca giriyor.
Daha bunun halısı var,perdesi var,ıvırı zıvırı var..
Ben nişanlandıktan 1,5 ay sonra evlenmiştim,zor yetiştirdim gündüz işyerinde çalıştım,akşam dışarılarda koşturdum çünkü haftasonları yetmiyordu

işte internetten falan bakıyorum da gidip bakmakla aynı değil ki sonuçta . bir de mobilyada beğendiğimiz tarzlarda uyuşmuyor napacaz bilmem :)

Aslinda almasaniz bile gidip baksaniz iyi olur. Biz cok hevesliydik gidip bos bos bakardik :). Bizim tarzimiz ayni o yonden sansliyim. Sadece o koyu renkleri tercih ediyor bense acik. Orta yolu bulduk birlikte

işte anlatmak istediğim bu mobilya almakla bitmiyor bir sürü ıvır zıvır var ve ben fazla detaycıyım

evet ilgilensinler istiyorum çünkü olması gereken o maddi bişey beklemiyorum sadece daha çok ilgilenmeleri lazım. nişanlıma söyleyince de ilgilenirler acelecisin dyor

ya madem maddi bişey beklemiyosun. sen alıcaksın neyiyle ilgilencekler anlamadım ki? kadın arayıp bakıyo musun demiş. şuna bak buna bak mı desin? senin alacağın buzdolabından kadına ne?

Aslinda almasaniz bile gidip baksaniz iyi olur. Biz cok hevesliydik gidip bos bos bakardik :). Bizim tarzimiz ayni o yonden sansliyim. Sadece o koyu renkleri tercih ediyor bense acik. Orta yolu bulduk birlikte
evet zaten tarzlar uyuşmuyor anca anlaşır karar veririz

Canim benim, bende nisanda evlenicem Allah nasip ederse. Geçen hafta bir gunumu nişanlimla alişverişe ayirdik, buzdolabi, camasir bulaşik makinesi, koltuk takimi alindi. Bence nişanlini ikna et gerekirse ben kendi zevkime gore dayayip doşeyemedigim eve gelin gitmem de.

Turkiyede nasil bilmiyorum ama bizim begendigimiz koltuk takimi magazada mevcut degildi sipariş ettik ne zamana gelirmiş biliyormusun ? Martin 2. Haftasi. O yuzden elini cabuk tut.

Bulasik makinesini erkekte begenmek zorunda mi diye soranlar olmuş.. evet çunku ikisininde evi olacak bir kiz olarak nişanlisininda bu konuda ilgisini beklemek gayet hakki.

Kendi eviniz olsa esya almak mantıklı şuan. Çünkü ev belli esyada eve gore yavas yavas alinir.
Ama simdi siz kiralik ev tutacaksiniz.
Simdiden kiralık ev de tutulmaz açıkçası.
Ortada ev olmayinca eşya da alinmasi dogru olmayabilir. Çünkü esyalar eve uyum saglayamayabilir.
Alacak para varsa son ayda da alinir bence.

evet bazı arkadaşlarımda bunu diyor belki beğendiğiniz eşya 1 -2 ay sonra gelecek belki özel yaptırılacak bir şey olacak ki doğru da yani ama gel de anlat işte. dediğin gibi kendim bakmakta istemiyorum tek ben mi evleniyorum .
daha modaevlerine bile gidip gelinlik sormadım

işte anlatmak istediğim bu mobilya almakla bitmiyor bir sürü ıvır zıvır var ve ben fazla detaycıyım
Haftasonları çıkın hem gezin hem de eşyalara bakın derim.Erken halletmeniz sizin faydanıza.

bizim çamaşır,bulaşık makinesini ve buzdolabını eşim aldı,iyi ki o almış diyorum,hiç anlamıyorum çünkü,çok da memnunum

Daha yeni koltuk aldım 1 ayda geldi. Özel yaptırmadım. Sadece rengini değiştirdik. Teşhir ürünü almayacaksa eşyalar hemen gelmiyor bunu da düşünmek lazım. Ayrıca beyaz eşya için beklemeye ne gerek var alınsın mağazada bekler. Hiç değilse 3-4 taksidi biter.
Ben 8 yıllık evliyim ve sana hak verdim. İşlerin son dakikaya birakilmasindan hiç hoşlanmam. Ev bakmaya gerek yok sonuçta en fazla 2 ay kala tutulacak. Koltuklar da şimdi alınmaz ama evi tutunca hemen bakmanız lazım. Bence şimdilik beyaz eşyalara yoğunlas. Onların nasılsa ölçüleri belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…