bence bi erkeğin oturup sizle beraber bulaşık makinası bakmasını beklemek saçma oluyor.
mesaj tekrarıbence bi erkeğin oturup sizle beraber bulaşık makinası bakmasını beklemek saçma oluyor.
kayınvalide de sadece napıyorsunuz bir şeyler bakıyor musunuz diyor o kadar hiç başka bişey demek yok
ne desin ki? bence siz fazla beklenti içindesiniz.
işte internetten falan bakıyorum da gidip bakmakla aynı değil ki sonuçta . bir de mobilyada beğendiğimiz tarzlarda uyuşmuyor napacaz bilmem :)
işte anlatmak istediğim bu mobilya almakla bitmiyor bir sürü ıvır zıvır var ve ben fazla detaycıyımYavaş yavaş eşyaları beğenmelisin,çünkü zaman çok çabuk geçiyor ve insanın iki ayağı bir pabuca giriyor.
Daha bunun halısı var,perdesi var,ıvırı zıvırı var..
Ben nişanlandıktan 1,5 ay sonra evlenmiştim,zor yetiştirdim gündüz işyerinde çalıştım,akşam dışarılarda koşturdum çünkü haftasonları yetmiyordu
evet ilgilensinler istiyorum çünkü olması gereken o maddi bişey beklemiyorum sadece daha çok ilgilenmeleri lazım. nişanlıma söyleyince de ilgilenirler acelecisin dyor
evet zaten tarzlar uyuşmuyor anca anlaşır karar veririzAslinda almasaniz bile gidip baksaniz iyi olur. Biz cok hevesliydik gidip bos bos bakardik :). Bizim tarzimiz ayni o yonden sansliyim. Sadece o koyu renkleri tercih ediyor bense acik. Orta yolu bulduk birlikte
ben sizin gibi düşünmüyorum neyseya madem maddi bişey beklemiyosun. sen alıcaksın neyiyle ilgilencekler anlamadım ki? kadın arayıp bakıyo musun demiş. şuna bak buna bak mı desin? senin alacağın buzdolabından kadına ne?
evet bazı arkadaşlarımda bunu diyor belki beğendiğiniz eşya 1 -2 ay sonra gelecek belki özel yaptırılacak bir şey olacak ki doğru da yani ama gel de anlat işte. dediğin gibi kendim bakmakta istemiyorum tek ben mi evleniyorum .Canim benim, bende nisanda evlenicem Allah nasip ederse. Geçen hafta bir gunumu nişanlimla alişverişe ayirdik, buzdolabi, camasir bulaşik makinesi, koltuk takimi alindi. Bence nişanlini ikna et gerekirse ben kendi zevkime gore dayayip doşeyemedigim eve gelin gitmem de.
Turkiyede nasil bilmiyorum ama bizim begendigimiz koltuk takimi magazada mevcut degildi sipariş ettik ne zamana gelirmiş biliyormusun ? Martin 2. Haftasi. O yuzden elini cabuk tut.
Bulasik makinesini erkekte begenmek zorunda mi diye soranlar olmuş.. evet çunku ikisininde evi olacak bir kiz olarak nişanlisininda bu konuda ilgisini beklemek gayet hakki.
Haftasonları çıkın hem gezin hem de eşyalara bakın derim.Erken halletmeniz sizin faydanıza.işte anlatmak istediğim bu mobilya almakla bitmiyor bir sürü ıvır zıvır var ve ben fazla detaycıyım
ben sizin gibi düşünmüyorum neyse
evet öyle olması gerekiyor. gelinlik içinde geç kalıyorum belki deHaftasonları çıkın hem gezin hem de eşyalara bakın derim.Erken halletmeniz sizin faydanıza.
bizim çamaşır,bulaşık makinesini ve buzdolabını eşim aldı,iyi ki o almış diyorum,hiç anlamıyorum çünkü,çok da memnunumCanim benim, bende nisanda evlenicem Allah nasip ederse. Geçen hafta bir gunumu nişanlimla alişverişe ayirdik, buzdolabi, camasir bulaşik makinesi, koltuk takimi alindi. Bence nişanlini ikna et gerekirse ben kendi zevkime gore dayayip doşeyemedigim eve gelin gitmem de.
Turkiyede nasil bilmiyorum ama bizim begendigimiz koltuk takimi magazada mevcut degildi sipariş ettik ne zamana gelirmiş biliyormusun ? Martin 2. Haftasi. O yuzden elini cabuk tut.
Bulasik makinesini erkekte begenmek zorunda mi diye soranlar olmuş.. evet çunku ikisininde evi olacak bir kiz olarak nişanlisininda bu konuda ilgisini beklemek gayet hakki.
Özel dikim olacaksa bayağı uzun sürüyor,ben hazır aldım onun bile revizesi 1 buçuk ayı buldu,ancak yetişti.evet öyle olması gerekiyor. gelinlik içinde geç kalıyorum belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?