Düğün - Ev işleri

Bence ikna edip almalısınız, eşyalar sizin ama eviniz kira olcağı için eşyalarınıza uygun evler bulursunuz elbet. Biz beyaz eşyaları 1 sene önce almıştık taksitleri bitsin diye. Zaten aldığınız yerde kalıyor eve uymama gibi durum olursa istediğiniz modelle değiştirebiliyorsunuz. Mobilyaları da 6 ay öcnesinden almıştık. Gene aynı şekilde aldığımız yerde kaldılar,istersek değiştirebilirdik. Ama eve uydu hiçbirşeyi değişmedik. Ve çoğunun taksidi de bitmişti. 2-3 aylık taksitlerimiz kalmıştı evlendiğimizde. Bence peşin paranız yoksa önceden almak çok büyük kolaylık, bize göre geç bile kalmışsınız.

sonuçta nisan da ev düzülecek yani erken olmuyor aslında ve beyaz eşyayı evi falan ikimiz ödeyeceğiz nasıl yetişeceğiz diyorum yok

para varsa gününe kafayı takma. bugün alırsın 1 haftaya tüm evin eşyası gelir. insanlar önden önden alıyorlar ki taksit taksit ödeyip son ana sıkıştırmamak için. biz öyle yapmıştık mesela. paranız varsa no problem

yok işte bizde taksitle alıcaz sorun orda. neyin rahatlığı bu çözemiyorum

ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendim

son dakka çok borca açılmayalım deyip düşük modellerden almak zorunda kalmayın
şimdiden beyaz eşyayı alın mağaza da dursun
muhtemelen nişanlının ailesi borca girmek istemediği siz evlen,nce eğerçalışıyorsanız çalışıp ödersiniz diye düşünüyordur

ev evet hemen bakılmaz çünkü boşa kira ödersiniz nisanda tutabilirsiniz
ama ev aramak acaip zahmetli bir iş ve gün öldürüyor
beyaz eşya vs. son dakkaya bakmayın

ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendim

Karşınıza alıp konuştunuz mu, bak şimdi alsak düğüne kadar biter diye. Çünkü ne kadar erkenden alsanız da sonra alacak bir şeyler elbet çıkıyor. Üst üste binmemiş oluyor en azından erken bitince bazıları. Bence siz alttan alttan anlatın bunları.

ben 1 yıl önceden başlamıştım nerdeyse. mesela beyaz eşyayı almıştık firmada kaldı. o arada taksitini bitirdik. bize şey demişlerdi. siz almaya geldiğiniz zaman model yükseltmek isterseniz üzerine parasını ödeyip üst modeli alırsınız diye. garantisi de eve geldiğinde başladı. halıları ve perdeleri sona bırakabilirsiniz. mobilyayı da aynı şekilde alıp firma da tutabilirsiniz. düğün salonu falan halledilebilir. altınlar alınabilir. geri kalan da kızın çeyizi zaten hayırlı olsun.

Yillarin kiracisi olarak soyluyorum bence dugunden cok once de ev tutmak kira odemek mantiksiz (maddi durumunuzu bilmiyorum ama). Ev bulmak bazen kolay olmuyor ama martta bile aramaya baslasaniz yeterli olur esyalari da ona gore alirsiniz. Eger taksitle odenecekse eline para gectikce bir kenara koyabilirsin. Esyalari secmek de en fazla 2 gun surer 1 ay oncesinden siparis versen yine yeter.
Dert etme yani

mobilya ve ev icin erken dogru soylemis pesin almayacaksa simdi alıp odemeye baslamakda istemiyordur haliyle bir ay kala rahatlıkla halledersiniz bunları

Anlamıyorum hatrınıza da mı bakmıyor.
Sadece keyif için bile olsa. 3 ay sonra bile alcak olsanız gidip bakmanızda ne sakınca var anlamadım.
Hiç mi hatrınız yok anlamıyorum. Nasıl bu kadar rahat reddediyorlar?

Beyaz eşya zaten kız tarafının yatak odası da öyle. Sen kendin git kendi zevkine göre al. Kaba mobilyayi da beğen. Nişanlıni beğendiğin mağazaya göturürsün. Ev için erken. Bende mayıs ta evlendim martta tuttuk evi. Ne gerek var fuzuli kira odiceksiniz o kadar zaman.

Son 2 ay kala baslasaniz yetisir. Biz esyalari dugune 38gun kala bakmaya basladik 30 gun kala aldik ucu ucuna yetişti.diger esyalarda 1 ay kala geldi. Erken baslamanin bir sakincasi ama biz onceden strese girmemek icin son ana biraktik 1 ayda stres tavan yapti ama oldu bitti

Hem de çok erken çok.. 2 ay kala başladık biz ev, mobilya, beyaz eşya işlerine.. Nikaha 1 ay kala her şeyimiz hazırdı. Ev bile düzülmüştü tamamen..

Balayı işini son 1 ay içinde hallettik.

Bizde 1 ay kala başladık hepsi de yetişti.
Bu kadar sıkmayın kendinizi herşey olacak inşallah.

Biz düğünden sonra 2 günde hallettik. 2 günü bu işlere ayırdı mı, özel yapım takıntınız da yoksa, seçiyosun beğeniyosun ertesi gün hepsi geliveriyor.

parası hazırsa, mobilyalar iki ay kala alınabilir. mağazada beğeniyorsunuz ama, bazen renk değişimi isteği olabiliyor, onun fabrikadan çıkıp eve gelip kurulması bir ayı bulabiliyor. beyaz eşya, bir yıl önceden bile alınabilir. alırsın ve aldığın firmanın deposunda sizin için bekletirler. değişiklik isterseniz, son anda onu da yaparlar. nişanlının bilmediğin bir maddi sıkıntısı olabilir mi? gerçi hayat arkadaşı olacaksınız, varsa sıkıntısı söylemesi gerekir ama

amaan para olduktan sonra 1 haftalık iş bunlar. 1 hafta bile değil hatta. biz de sadece beyaz eşyaları aldık ev tutma falan yok ortada daha.

Esyayi alirsan simdiden nereye koyacaksin ve ev tutarsan aylarca oturmadigin eve para vericeksin bu yuzden daha erken diyorlardir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…