- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
sonuçta nisan da ev düzülecek yani erken olmuyor aslında ve beyaz eşyayı evi falan ikimiz ödeyeceğiz nasıl yetişeceğiz diyorum yok
yok işte bizde taksitle alıcaz sorun orda. neyin rahatlığı bu çözemiyorumpara varsa gününe kafayı takma. bugün alırsın 1 haftaya tüm evin eşyası gelir. insanlar önden önden alıyorlar ki taksit taksit ödeyip son ana sıkıştırmamak için. biz öyle yapmıştık mesela. paranız varsa no problem
ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendimBence ikna edip almalısınız, eşyalar sizin ama eviniz kira olcağı için eşyalarınıza uygun evler bulursunuz elbet. Biz beyaz eşyaları 1 sene önce almıştık taksitleri bitsin diye. Zaten aldığınız yerde kalıyor eve uymama gibi durum olursa istediğiniz modelle değiştirebiliyorsunuz. Mobilyaları da 6 ay öcnesinden almıştık. Gene aynı şekilde aldığımız yerde kaldılar,istersek değiştirebilirdik. Ama eve uydu hiçbirşeyi değişmedik. Ve çoğunun taksidi de bitmişti. 2-3 aylık taksitlerimiz kalmıştı evlendiğimizde. Bence peşin paranız yoksa önceden almak çok büyük kolaylık, bize göre geç bile kalmışsınız.
ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendim
ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendim
Esyayi alirsan simdiden nereye koyacaksin ve ev tutarsan aylarca oturmadigin eve para vericeksin bu yuzden daha erken diyorlardir .Selam kızlar,
Nişanlıyım ve nasipse Mayıs başı düğünümüz olacak. İlk zamanlar kirada oturacağız fakat hala ne beyaz eşya ne mobilya ne de ev bakmadık.
Artık yavaş yavaş en azından model belirlemek için bakmamız gerektiğini söylesem de nişanlım sürekli daha erken acele ediyorsun ev hemen tutulur ev tutulunca hepsini hemen hallederiz diyip duruyor. Nişanlımın ailesinde de hiç bir hareket yok sanki düğüne 1 sene varmış gibi bir rahatlıkları var.Ve balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik
Ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum. Bizden çok sonra düğünü olacak tanıdıklarım bile çoğu eşyasını almış , almayanlarda gidip modelini belirlemiş en azından.
Sizce de geç kalınmıyor mu ? Haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?