Düğün - Ev işleri

Özel dikim olacaksa bayağı uzun sürüyor,ben hazır aldım onun bile revizesi 1 buçuk ayı buldu,ancak yetişti.
özel dikim olur büyük ihtimal hazır çok sanmıyorum model belirledim gibi ama eminde değilim, gelinlik için kendim gidip bakıcam zaten beklemiyicem

ayrıca unuttum söylemeyi balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik
bence çok sabırsız davranıyorsunuz, heyecanınızı anlıyorum ama biraz sakin olun. heyecanınız huzursuzluğa tartışmaya dönmesin. balayına rezervasyon yaptırmadan, otel bakmadan gittik biz. boşver yaaaa.... bunların hiçbiri canını sıktığına değmez. en heyecanlı günlerini bunlara takılıp huzursuz geçirme

Anlatmalisin, sonra yok ev bulamadim yok eşyalari tamamlayamadim diyipte kv evine goturmesin dugunden sonra.. elinde de sonunda da alinacak seyler 2 ay once 2 ay sonra. Hele ev en onemlisi ne yap ne et evi tutsun. Insan her eve bu benim evim diyemiyor ki, arastirilmasi lazim, uygun olmasi lazim. Belki simdi baslasaniz arastirmaya zaten 1 2 ayiniz gececek dogru evi bulana kadar.

evet tam olarak söylemek istediğim bu. taksidi azalır ufakta olsa kolaylık olurdu . bende hiç hoşlanmam son dakika işlerinden ama anlayan yok

ya sabırsızlıkta değil aslında planlı yürüsün istiyorum hallolsun son dakika golleri yaşamayalım istiyorum ama işte ay ayyyy

anlatıyorum anlatıyorum da merak etme hallederiz sorun olmaz diyor bıraktım bende demeyi

İşte ev kıra olunca malesef herşey son dakika oluyor.
Sonuçta eşyalar halılar perdeler eve göre bakılıyor. Son zaman hep stres.
Benim balayim aylar öncesinden ayarlanmıştı erken rezervasyondan faydalandik

İşte ev kıra olunca malesef herşey son dakika oluyor.
Sonuçta eşyalar halılar perdeler eve göre bakılıyor. Son zaman hep stres.
Benim balayim aylar öncesinden ayarlanmıştı erken rezervasyondan faydalandik
işte hiç sevmiyorum son dakikaları stresleri. balayı da ben artık patladım da öyle ayarlandı

Biz haziranda ev tuttuk. İki hafta içinde bütün eşyaları aldık. Temmuzda da evlendik. Geç kalacak bir şey yok aslında çünkü bütün mağazalar her zaman eşya dolu olacak. Bu kadar erken kiralamayın evi sakın. Yemek takımıdır, çatal bıçaktır, havludur gibi şeyleri alabilirsiniz önceden. Züccaciye kısmı eve göre olmuyor sonuçta. Ama ben de beyaz eşyayı önceden almayı düşünmüştüm, iyi ki almamışım. Buzdolabı yeri var çünkü mutfakta. Daha büyük bir şey almış olsak ya da daha küçük bir model, çok çirkin duracaktı. Merak etmeyin hepsi yoluna girer.

Evi erken tutup bosuna bos eve kira odemek sacmalik olmaz mi?
Ev tutulsin ondan sonra esya isi kolay zaten heryer mobilyaci dolu. Dugune 1 ay kala halledilir genelde o tarz seyler.

Şubat sonu gibi bakmanız daha mantıklı sonuçta ev kiralayacaksınız şimdiden bakmanız çok mantıksız ki nişanlınız ve ailesi de şimdilik bişey demediklerine göre biraz daha bekleyin

Sen kafanda belirle kendin seç. Para olduktan sonra hepsini 1 haftada halledersin.

Aynen böyle şeyler paraya bakar sen paradan haber ver üç günde bile tüm eşyalar alınır

bir dakika ya
sen benim ikizim olabilir misin
bende nişanlıyım
mayısta düğünüm
eşya bakmaya nişanlımı ikna edemedim sjsjsj

Evi erken tutup bosuna bos eve kira odemek sacmalik olmaz mi?
Ev tutulsin ondan sonra esya isi kolay zaten heryer mobilyaci dolu. Dugune 1 ay kala halledilir genelde o tarz seyler.
Sen kafanda belirle kendin seç. Para olduktan sonra hepsini 1 haftada halledersin.
Aynen böyle şeyler paraya bakar sen paradan haber ver üç günde bile tüm eşyalar alınır
ama işte sorun şu ki öyle nakit paramız yok hadi deyince gidip alalım. taksitle alınacak benim derdim de taksitlerin düğüne kadar az da olsa hafiflemesi.

yoksa tabiki şimdiden boş eve kira ödemenin anlamı yok ama böyle rahat davrandıklarında heveslenmiyorlarmış önemsemiyorlarmış gibi hissediyorum

kendim gidip bakıcam artık kafamda belirleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…