evet bende bunu dicektim parayı ödedik bile diyindeyin otelde rezervasyon yapıldı para verildi bile artık olmaz
neden bukadra insanların hayatlarına karışırlar anlamıyorum siz isteseydiniz zaten söylerdiniz düğün gecesi sizde kalalım diye.
Ayıp filanda değil. bana göre onların önerisi çok ayıp ilk gecenizi nerede geçireceğinize karar vermeye çalışıyorlar hiç düşünmüyorlar kız rahat edermi diye daha ilkgünden vır vır . kesinlikle kabul etme otel rezervasyonu yapıldı de. hem yeni evlisiniz diye otelinde muhakkak süprizleri olacaktır.
Yorumlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar. Ben bugün nisanlimla bu konuyu konusdum. Tekrardan sebebleri felan söyledim oda hak veriyorum ama Ailesinin kirilmasinida istemiyor. Bana dediki bir Balayi bulalim hemen Dügünden sonra ucalim ozaman hic kimse kirilmaz. Cünkü ozaman Ailesinin oldugu sehirde bir gece kalmak mecburiyetinde kalmicaz onlarda israr edemicekler artik. Ama daha öncedende dedigim gibi o saatte ucuslar yok. Ben Nisanlima dedim "Ozaman ailene bizim hemen Dügünden sonra ucakla balayiya ucacagimizi de ama biz Havaalanina yakin bir otel tutalim ve Dügünden sonra öncelikle bir gece orda kalip ertesi gün rahat rahat Balayina gidelim onlarin bundan haberi olmasin ozaman dedim" Oda aslinda haklisin dedi Aksama konusalim dedi bana. Simdi aksami bekliyip size yanitini yazarim. Böyle olursa aslinda iyi olur, ama aslinda icimden yüzlerine karsi NEDEN böyle birsey istiyorsunuz demek geliyor
Yorumlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar. Ben bugün nisanlimla bu konuyu konusdum. Tekrardan sebebleri felan söyledim oda hak veriyorum ama Ailesinin kirilmasinida istemiyor. Bana dediki bir Balayi bulalim hemen Dügünden sonra ucalim ozaman hic kimse kirilmaz. Cünkü ozaman Ailesinin oldugu sehirde bir gece kalmak mecburiyetinde kalmicaz onlarda israr edemicekler artik. Ama daha öncedende dedigim gibi o saatte ucuslar yok. Ben Nisanlima dedim "Ozaman ailene bizim hemen Dügünden sonra ucakla balayiya ucacagimizi de ama biz Havaalanina yakin bir otel tutalim ve Dügünden sonra öncelikle bir gece orda kalip ertesi gün rahat rahat Balayina gidelim onlarin bundan haberi olmasin ozaman dedim" Oda aslinda haklisin dedi Aksama konusalim dedi bana. Simdi aksami bekliyip size yanitini yazarim. Böyle olursa aslinda iyi olur, ama aslinda icimden yüzlerine karsi NEDEN böyle birsey istiyorsunuz demek geliyor
aynı şey benimde başıma geldi. kayınvalidemler onlarda kalmamız için ısrar ettiler. ben kalmak istemiyorum deyince çok kötü tartıştık. onlar hala bir korkum olduğu için kalmadığımı düşünüyorlar. Allah var yukarıda... eşimde çok iyi biliyor bunu... düğün günü yatak odasında 5 kişi yatak hazırlıyor " siz ne yapıyorsunuz" dedim. yatak hazırlıyoruz deyip gülmeye başladılar. cinlerim tepeme çıktı. düğün gece 12 de bitti. eve geldik bir sürü insan oturup duruyor. içeride 5 dk oturdum sonra kızdığımı belli etmek için gelinliğimi kendim çıkarıp geldim. saçlarımdaki tokaları söktüm. beni öyle görünce birbirlerine bakıp şaşırdılar. eh gidelim demeye başladılar. sonra evde kimse kalmadı yatak odasına gittim. onların hazırladığı çarşafları kaldırdım kendi götürdüğüm nevresimi serdim. eşimlede kardeş kardeş uyuduk. zaten eşimle konuşmuştum eğer annenlerde kalırsak bana dokunamazsın bile demiştim. balayına kadar beklemişti. sabah kayınvalidem erkenden gelmiş eve, arkasından dede, nine, teyze, dayı eve doluşmuşlar. biz de uyuyoruz. kayınvalidem telle uyandırdı bizi. hadi el öpmeye gelin dedenler gidecek dedi. gündüz 12 falandı bizi aradığında. uyanık kayınvalidem hemen gitmiş yatağa bakmış. düğünümüzden 1 sene sonra yatakta bişey yoktu dedi bana. cevap bile vermedim. her izine gittiğimizde laf sokuyordu bu konu ile ilgili. eşimi bir kenara çektim annene söyle ya sussun ya da olmayacak bir yerde pat diye ağzının payını vericem dedim. o gün bugündür ses yok. ne düşünürse düşünsün umrumda değil Allah biliyor...
sakın kalma canım. ben eşimi ikna edemedim kalmaması için ama okuduğum kadarıyla sen ikna edebilirsin.
aman boşver yaa salak kaynananın eline koz verme.
Nisanlimla konusdum bugün. Önceki mesajimdaki yazdigim gibi yapacagiz diye konusduk aileside kirilmasin diye. Ama düsünüyorumda simdi bir kac arkadasda yazmis, aslinda gidip onlara demesi gerek istemiyoruz diye ve istemedigim icinde burda Dügüne yakin bir yerde kalacagiz. Belki kötü Gelin olurum ondan sonra ama en azindan benimde prensiplerimin oldugunu herseye boyun egmedigimi görmüs olurlar. Bi düsünmem lazim. Saolun arkadaslar cok yardimci oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?