Düğün gününüz adet dönminize çakışırsa?

:1shok: en çok korktugum şeylerden biri bu durum .illa o gece birşey yapmak için degilde inanılmaz ağrılı ve de abartılı bir regl dönemi gecirdigim için iğrenç bir gün olur benim için .. (büyük konuşmuş gibi olmayayım yinede :çok üzgünüm: eee hoş benim malum gece korkum hat safhada oldugu için ilk geceden pek bi beklentim yok zaten sırf bembeyaz gelinliği temiz giymek derdim kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

evet benimde çakıştı bende 3 gün önce geciktirici kullanmaya başladım mecburiyetten

benım %100 çakışacak... pofff...
böle ozel gunleri pek sever çunku kendileri... klava:
gecıktırıcı mecbure ilaç alıcam bu gidişle...

benimde başıma geldi, ne kadar ayarlarsanız ayarlayın stres yüzünden düzensizlik oluyor genelde, ben "farlutal" diye bir ilaç kullandım. çokta ucuz bişe. bi hafta daha beklemek sorun değil elbette ama gelinlik içinde çok zor olurdu yanlız bi 4-5 gün önceden başlamak gerekiyor, ilacı bıraktıktan bi kaç gün sonra da regl oldum, sonrası içinde bi düzensizlik yapmadı. süprizzzzz

benim düğün günüm adetgünümün ilk günüydü eşimle sarılıp yattık 4-5 gün ilk gece korkusu yaşamıyo insann :))

benim çakıştı ve eczane reçete olmadan regl geciktirici vermedi bende kuaförde sansa regl oldum :roflol: 5 gün öyle kaldım 2 günde korkumdan bittiğini eşime söylememiştim ne günlerdi beaa

düğün tairihini belirlerken eşim bana sormuşdu adet tarihini hesapla ona göre tarih alalım demişdi bende hesaplayıp söylemişdim ona göre tarih belirlemişdik.düğün bitti gece eve geldik imam nikahı falan derken saat oldu gece 2 yorgunlukdan ölüyoruz o gece biz uyuya kaldık.sabah kalkdıgımda adet olmuşdum üstelikde o gün bal ayına gidecekdik...ben şimdi bal ayını adetli geçirdiğimemi yanayım yoksa ilk gecemizi 7 gün sonra yaşamamızamı yanayımkaydirigubbakcemile3

Bu konuda hiç bir fikri olan varmı, adet olmamak için ne yaptınız yada neler yapılmalı? Kimse adetli adetli beyaz gelinlik giymek istemez heralde hehe

bu pek önemli bişey değil....
sonuçta evlendiğinde adetlide olsan,o malum şey başka zamana bırakılsa da olur...
tanıdıklarım var düğün gününde adetli olanlar....

düğün gününüzü değiştiremiyorsanız bence doğalına bırakı herşeyi belki böylesi daha hayırlı olur .... ogece adet olmamalıyız diye bir kural yok ki... bir aksilik bu olsa keşke düğünlerle ilgili......

benim düğün değil ama balayı tatilime denk geliyordu. doktorun önerdiği bir ilaç içtim. İlacı bıraktıktan 3-4 gün sonra adet görürüsün dedi. tatil sonunda ilacı bıraktım 4 gün sonrada adet oldum
ama acayip bi şişkinlik hissi ve göğüslerde ağrı oluyor.

heeee ya benim gibi olsanız adetim bitti 3 gün geçti hasta olup bol bol serum yemiştim hatta kolumdan serumu çıkardılarda kınayı öyle yaptık.eeeee düğün günü kuaföre gitcem süpriz yine regli oldum.iyide oldu:jeyyar:eşimin memleketinde başkasının evinde olunca sevindim valla böyle oldu diye.bazıları ilaç demiş ama bende ki şans sizde olsa bu yaz tatilde aldım ilacı hemde 3 gün önceden başladım tam yazlığa gittik süpriz ilaca rağmen regli oldum.zaten bütün yıl beklediğim ve 1 haftalık tatilimi kumsalda oturarak geçirdim.anam benimki düğünmüş .tatilmiş ilaçmış takmıyo valla:roflol::roflol:

ilacın adı primolut n
adet gününüzden 3 gün önce almaya baslıyorsunuz günde 3 defa
bıraktıktan sonraki 3 gün içerisinde de adet görüyorsunuz
ancak bu adetinizi ertelediğiniz günlerde adet dönemindeki bütün belirtileri yaşıyorsunuz. göğüs bel karın ağrıları, şişlik, sinir stres, çikolata isteği...vs
o yüzden 1 haftadan fazla ertelemeyi önermiyor doktorlar zaten bünye de kaldırmıyor 1 haftadan sonra sıkıntı basıyo iyce. tecrübeyle sabit.

İlk günler değilse bence pekbi sorun olmuyo düğünde yanı ben kendimden biliyorum :)
benimde kına gecemde ve düğünümde son günleriydi çok fazla kanamam olmamıştı bi güncük daha bekledi eşim sonuçta stres yorgunluk derken ne kadar ayarlamaya çalışsanızda aksayabiliyo

Bende cok korkmustum dugunumde regl olurum diye..cok agrilarim oldugu icin dugunumun tadini cikartamiycam diye cok korkmustum.. ama sukur oyle stresden erken gelmisti bitmisti :)

aslında bence sorun ilişki meselesi değil sonuçta bugün olmaz yarın olur.Ama o şekilde birgün geçirmek istemem .Hem ben ağrılı ve çok olurum kuaföre sabah girip akşam çıkıyosun insanın değiştirmeye bile fırsatı olmaz,rahat hareket edemez,tedirgin olur( tabi bu söylediklerim adet dönemi sorunlu geçenler için)
neyse benimde o günlere denk gelecek diye uykularım kaçtı.Dr. adet düzensizliğim için doğum kontrol hapına benzer bir ilaç vermişti zamanında. Herhangi bir sapma olmasın diye 2 ay kullandım belki doğru değildi ama stresini yaşamadım hiç olmazsa
Hasta bezi bağlayanlarda oluyormuş tedirgin olmamak ya da değiştirmesine gerek kalmasın diye..bilginiz olsun

................................................

Son düzenleme:
bu yaz düğün düşünüyoruz....tarih daha belli değil.....umaım benimde özel günüme denk gelmez.... çünkü çok ağrım oluyor.....özellikle ilk gün ayakta duramıyorum.....

bence denk gelirse gelsin hiç önemli değil o iş olmadan bazı şeyleri masumca paylaşmak daha güzel olur...

benim düğünümde adetimin son günüydü....eşim hiçbirşey sormadı bende söylemedim...düyünden sonra akşam baktım temizlenmişim....eeeee namaz kılınacak boy abdesti almam lazım....eşime dedim benim duş almam lazım...nedenini bile sormadı al dedi...ben banyoya girdim ama korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ya içeri girersekaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma geldikçe çok gülüyorumkaydirigubbakcemile3 sanki banyodan sonra nere gideceksemeşimede sonra dan ben o gece duş alırken banyonun kapısını kiletlemiştim dedim oda çok gülmüştüsırnaşık şey

aynen bu yoruma katılıyorum. biz kasım ayılda temmuz 16 için gün aldık.
şu an için adetim denk gelmiyor. ama benim strese girince muhakkak gecikmeler olur.
artık birazda şansa kalmış olacak. yani düğün günü olması bir şey değilde,düğünden sonra balayına gidecekseniz ve deniz kenarını seçmişseniz kös kös oturma hoş olmaz...
kaldıki benim adetlerimde çok sancılı ve şişkinlik ile birlikte geliyor...
bakalım tek dileğim o güne denk gelmemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…