Düğün gününüz adet dönminize çakışırsa?

inşallah canım o güne kadar olur bitersin ve herşey istediğin gibi olur

kesinlikle o tür ilaçlar hormonal dengeyi alt üstü ediyor kızlar kullanmayın sakın.adet gününüzü hesaplayıp ona göre dügününüzü ayarlayın.yada hiç olmadı adet oldunuz diyelim ee okdara beklediniz bekleyiverin 3 5 gün daha bacılar kız :) ölmessiniz merak etmeyin :))) ( ben dügünüzmden 2 gün sonra olmuştum :)

benim annem hacca gideceğinde kullandı o geciktiriciden. sonra neler çekmiş. ki 45 yaşında kadın 2 damla geliyo zaten. çok fena sancı yapıyomuş sonrasında beklesin bikaç gün eşin kaçmıyosun ya.

amaaaaan bu da soru mu yahuu? adet günün düğününe cakışırsa nolurmuş?? yapılcak olan şu:ilac alıp dengeyi bozcana (ki erkekler buna bile degmez cünkü ilk zamanlar sey etmek için can atan o mahluklar 1-2 sene sonra hafta 1 isterler)bekle naza cek işte kendini birazşakkıdı evlendik de gördük babayıÇok üzgünüm çoook

canım aynı dert bende de vardı ve eczaneden adet geçiktirici ilacı kullandım ve bıraktıktan 1 sonra geliyor. ama arayı fazla uzatmamak gerekiyo...

benim düğün günüm değil di ama evlilik yıldönümüme denk geldi
ve bişey olmaı tabiki bekledik malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…