düğün kına istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
bulunduğum şehirde düğün kına yapmak istemiyorum ama ailem en azından kına yapılır diye ısrar ediyor. nikaha çağırırız diyorum herkes gelmez nikaha diyorlar. farklı memleketten biriyle evleniyorum orada bir tane düğün olacak onu da istemiyorum ama herkesin gönlü olsun diye bir tane düğün olmasını kabul ettim. sizce sırf ailem istiyor diye yapmalı mıyım hiç içimden gelmiyor?

Düğünler zaten aillelere yapılıyor

Gelin damadın pestili çıkıyor bu hengameden sonra

Bittimi hayır sonra borç harç taksitler
Takı curcunası

Neymiş her genç kızın rüyasıymış yemişim rüyasını

Yamuk çıkan düğün fotoğraflarıyla mutluluk perçinleniyor

Konu sahibi bu benim izlenimlerim hayat sizin düğün sizin içinizden geldiği gibi yapın

Bende sadece nikah+kokteyl istiyordum
Ailem ve eşimin ailesi heves ettiler, 2 farklı şehirde mecburen düğün yapıldı, o stresi 2 kere yaşamış oluyorsunuz.
İstemeseniz de bu düğün öncesi törenlerde bir bakıyorsunuz istemediğiniz şeyin orta yerindesiniz

Bende düğün istemiyordum eşimin ailesi son oğlan diye istediler tamam dedik, ee bende ailede ilk çocuğum annem istedi. Bizde farklı sehirlerdeyiz. Kına yaptik kendi memleketimde arkadaşlarım oraya geldi, kuzenlerim es dost çok eğlendik hatta arkadaşlarla en son pist ortasında ayakkabı saç baş darma dağın davullar elde yerlerde cildirdigimizi hatırlıyorum düğüne de katılmak zorunda olduğum için katılıma etrafa gülümsedim ve bitti her iki tarafında gönlü oldu. Karşı tarafın gönlünü yapıp aileni kırma bence.

hic icinden gelmiyorsa yapma. ama insan cok egleniyor, kendini çok iyi hissediyor.

Ben markete bile çekinerek gidiyorum..
Koronali günlerde ne düğünü ne kinası anlamadım ki..
Daha hastalığın aşısı bulunmadı geçmedi.
Kına düğün hepsi mıçmıç olacak organizasyonlar.
Bence hiçbiri demek istiyorum.
Belki sırf hızlı nikah.

O da zorunluluk olduğu için..

Dugun istemedigin halde karsi tarafta dugun oluyor, herkesin gonlu degil damat ailesinin gönlünü dusunerek kabul ediyorsun daha cok, elalemin gönlünü yaparken ailenizi neden kiriyorsunuz????
Ya hiç yapmayin ya da ailenizi de dusunun derim.

Bende hiç düğün istemedim hep nikahtan yanaydim ama ne benim ailem ne eşimin ailesi kabul etmedi sanki düğün olmayınca nikah geçersiz sayılıyor gibi mi geliyor diye düşündüm , ama şimdi iyi ki de olmuş diyorum ailenizi kırmayın yapın pişman olmazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…