düğün masrafları

Sakın çekme eğer 45 bin kredi çekmek istiyorsa kendisi çeksin nasılsa maaşı var sigortası var kendisi de çekebilir.

tabiki okuyorum.asla çekmem de zaten.sen bana güvenmiyomusun diyo geri çekersen böyle kendini para konusunda bizden bi cacık olmazmış..
Hemen araya guven lafini sokmuyorlar mi insani deli ediyorlar,sakın sakın kredi çekeyim deme 10 bin felan da çekme evliliği düşünen adam hesabını yapıp piyasaya çıksın senin parana güvenip değil.Benim sevgilimde nişanı yaptirmak için kredi çek demişti tabiki de resti çektim bir kaç olay sonrasında ayrıldım ,bu erkekler kullanmaya yer arıyorlar ,sana benden tavsiye sen bence hayatındaki insanı iyice ölç , tart ona göre karar ver ,senin parana güveniyor belli ki ikidd bir sen memursun kulaylık saglarlar demiş.aman dikkay et derim ,ve artik erkeklerde hiç gurur diye bir şey kalmmamış ne yazık ki ,çok istiyorsa evlenmek gitsin ailesi ile konuşsun nasil sinirlendim akşam akşam!

sadece gelinlik alin belediyenin buyuk nikah salonunda nikah kiyin herkesi cagirin oldun bitsin nikahtan evleni verin nikahtan once beyaz esyalari mobilyalari taksit taksit alin kirada oturacaksaniz biraz para biriktirin hem fazla borclanmamid olursunuz beyaz esyalardan acil olanlari alin mobilyalarda oyle salon takimini evlendikten sonra alirsiniz

Sakın ha ne demek krediyi sen neden çekiyorsun? Burada birinin hikayesi vardı ona döner işin. O zaman ortak ortak çekin.
Ayrıca ne gerek var ya hu 45 bin sırf bir düğün için eşya için ona göre alırsınız taksit yapıyor artık her yer.
Evlenecekse bir zahmet cebinde parası olsun. Bak benim kuzenimde evlendi. 25 bin lira harcadılar. Eşyaları falan çok güzel. Hiç eksiği yok. Sonra o borç sana kalır. Hiç hoş gelmedi bana erkek arkadaşının tutumu.

bide sakin olaki kredi cekme adam ayat musterek ama bir adam sevgilise 45000 cek diyorsa ben bu isten killanirim yani karisi bile olsan bunu dememesi lazim

Senin daha önceki konularını da biliyorum.. Diyeceğim tek şey şudur ki.. Senin erkek arkadaşından hiçbir cacık olmaz.. Kendine güvenmeyen erkekle evlenme.. Resmen senin sırtından geçinme derdinme..

bence sen bu adamdan ayril

Kredi çekme tavsiyenize katılıyorum

Ama evlenmek istiyorsa senden değil ailesinden istesin bana çok doğru gelmedi

Benim evim için eşyalarım alınacak annesinden önce benden istenmeli bence birlikte alınmalı

Aksi halde oğlumun evi diye gelip yerleşip can sıkan kaynanalar haklı olur

Kimin emeği olursa onun yemeği olur o

esim araba icin 10000 cekeyim dedi ona bile karsi ciktim 45000 nedemek yuh ode ode bitmez

Bana guvensiz ve mantiksiz geldi aman bosver ya kendine guvenemiyorsa parasi yoksa olunca evlenin ne bu canim 45000 dile kolay

Bu tutar tüm harcamalar icin gecerli diye dusunerek yazdiydim birde laf etmelerini idtemuyormuş konu sshibi ailesinin oyle insanlar olmadigini söylüyor buna istinaden dedim hani ailenin drumu olmaz tamam ama oyle bir durum da söz konusudeğil sanırım
Siz de haklisiniz ben aldim oglumun evi diye yayilip otururlar ama kendilerini bilen insanlar yapmazlar bu adam 1700 maas ile nasil nişan yapabilir ki en azindan aile soz nişan durumuna destek olsa esyalar ortak alinir biz de oyle dusunuyorduk taki benim alacagim telefona karisip 3500 tl para mi verilir telefona biz esya alacaz para lazim deyince bende simsekler caktı arkadasım

Konu sahibinin de iyice gözleemlemesi lazım zaman kötü zaman şimdikiler sırtından geçinme drrdinde ve herşeyi bedâvaya getirme çabasında

Hiç bulaşma aileme açıklayamam de. O kadar para düğün için cekilecekse anladığım kadarıyla ailesinin takacagi altını da siz alacaksınız onlar gösteriş yapacak. Parası yoksa biriktirene kadar bekleyin. Herkes üstüne düşeni yapsın borçla evlenemem ben de. 5-6 ayda masrafı yokken 2.5 biriktirdiyse borcu nasıl odeyecekmis 2 yılda. Senin sevgilin yiyici ben sana söyleyeyim.

bütün maaşını verse 2 yılda tek kuruş harcamadan yine ödeyemiyor . bir de size bu baskıyı yapması ne kadar kötü . ben olsam soğurdum . hayır dediğiniz an biter yani . ikinciye sormaması lazım . siz bir daha düşünün bu kişiyi .

daha memur degilmissin zaten böyle bir riske girilirmi

Bayılıyorum sizin gibi insanlara. Para yok ama okadar büyük paralara düğün yapacaksınız.
Millet kıçından ter akıta akıta halay çeksin, gerdan kıvırsın diye çok mantıklı gerçekten.

Erkek dediğin biraz gururlu olur ya parası yoksa ayağınızı yorganınıza göre uzatın daha hiç bi'şeyi olmayan kıza utanmadan okadar parayı kredi çek ne demek. O paraya da ı-ıh öder. Taş mı yiyecekmişsiniz evlenince.

Oh bulmuş memur kızı sömürüye şimdiden başlamış.

Kızma ama o parayı eşek gibi sen ödersin. Kaç kişiden duydum parayı çektirip vın kaçıyolar.

Edit: Daha memur da değilmişsin sanırım. Neyin garantisi bu? Millet 10.senesinde zor atanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…