- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.360
- 1.123
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Evet kesinlikle öyle..Boşuna demiyorlar bu zamanda babana bile güvenmicen diye
bak bu guzel fikirMadem siz yapacaksınız düğünü, 20-20 ikinizde çekin kredi.
Seninki kendini akıllı sanıyo herhalde..
Hemen araya guven lafini sokmuyorlar mi insani deli ediyorlar,sakın sakın kredi çekeyim deme 10 bin felan da çekme evliliği düşünen adam hesabını yapıp piyasaya çıksın senin parana güvenip değil.Benim sevgilimde nişanı yaptirmak için kredi çek demişti tabiki de resti çektim bir kaç olay sonrasında ayrıldım ,bu erkekler kullanmaya yer arıyorlar ,sana benden tavsiye sen bence hayatındaki insanı iyice ölç , tart ona göre karar ver ,senin parana güveniyor belli ki ikidd bir sen memursun kulaylık saglarlar demiş.aman dikkay et derim ,ve artik erkeklerde hiç gurur diye bir şey kalmmamış ne yazık ki ,çok istiyorsa evlenmek gitsin ailesi ile konuşsun nasil sinirlendim akşam akşam!tabiki okuyorum.asla çekmem de zaten.sen bana güvenmiyomusun diyo geri çekersen böyle kendini para konusunda bizden bi cacık olmazmış..
sadece gelinlik alin belediyenin buyuk nikah salonunda nikah kiyin herkesi cagirin oldun bitsin nikahtan evleni verin nikahtan once beyaz esyalari mobilyalari taksit taksit alin kirada oturacaksaniz biraz para biriktirin hem fazla borclanmamid olursunuz beyaz esyalardan acil olanlari alin mobilyalarda oyle salon takimini evlendikten sonra alirsinizkızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
bide sakin olaki kredi cekme adam ayat musterek ama bir adam sevgilise 45000 cek diyorsa ben bu isten killanirim yani karisi bile olsan bunu dememesi lazimkızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
bence sen bu adamdan ayrilkızlar selamlar hepinize...
Hemen araya guven lafini sokmuyorlar mi insani deli ediyorlar,sakın sakın kredi çekeyim deme 10 bin felan da çekme evliliği düşünen adam hesabını yapıp piyasaya çıksın senin parana güvenip değil.Benim sevgilimde nişanı yaptirmak için kredi çek demişti tabiki de resti çektim bir kaç olay sonrasında ayrıldım ,bu erkekler kullanmaya yer arıyorlar ,sana benden tavsiye sen bence hayatındaki insanı iyice ölç , tart ona göre karar ver ,senin parana güveniyor belli ki ikidd bir sen memursun kulaylık saglarlar demiş.aman dikkay et derim ,ve artik erkeklerde hiç gurur diye bir şey kalmmamış ne yazık ki ,çok istiyorsa evlenmek gitsin ailesi ile konuşsun nasil sinirlendim akşam akşam!
Bu tutar tüm harcamalar icin gecerli diye dusunerek yazdiydim birde laf etmelerini idtemuyormuş konu sshibi ailesinin oyle insanlar olmadigini söylüyor buna istinaden dedim hani ailenin drumu olmaz tamam ama oyle bir durum da söz konusudeğil sanırımKredi çekme tavsiyenize katılıyorum
Ama evlenmek istiyorsa senden değil ailesinden istesin bana çok doğru gelmedi
Benim evim için eşyalarım alınacak annesinden önce benden istenmeli bence birlikte alınmalı
Aksi halde oğlumun evi diye gelip yerleşip can sıkan kaynanalar haklı olur
Kimin emeği olursa onun yemeği olur o
bütün maaşını verse 2 yılda tek kuruş harcamadan yine ödeyemiyor . bir de size bu baskıyı yapması ne kadar kötü . ben olsam soğurdum . hayır dediğiniz an biter yani . ikinciye sormaması lazım . siz bir daha düşünün bu kişiyi .ya kızlar aynı fikirdeyim ısrarla 45 bin sen çek ben ödiycem diyo.sen 10 bin ben 10 bin.bi de aileler bile 5 bin katsa zaten düğün süper bi şeklde eşyasıyla fln yapılır diyorum anlamak istemiyo.ben kmseyle uğraşmak istemiyorum diyo yardım edenler başımıza kakar diyo.hiç de öyle bi ailesi yok.valla delirtti beni.ben gerizekalımıyım ya söz yok nişan yok 45 bin çekeyim.ailem duysa nasıl hesap vericem
daha memur degilmissin zaten böyle bir riske girilirmikızlar selamlar hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?