düğün masrafları

Daha memur bile değilsin hangi banka verecek sana o krediyi.
Ben antalyada yemekli kır düğünü yaptım 15000 tuttu 45000 e daha nasıl bir düğün yapacak?
Ev eşyaları+düğün+balayı toplam benim ki 45000 tuttu

Aman sakının valla gerçi sizde hemfikir değilsiniz ama daha sonra karar değiştirip çekmeyin sakın. O kredi çekilirse olacakları az çok tahmin edebiliyorum para konusunda pekte tutumlu olmayan biri var karşınızda zaten kaldı ki yarına ne olacağı belli değil

Hiç bulaşma arkadaşım.2.5yillik evliyim.aileler yardım etmedi.hala kredi oduyorum.ve bu yüzden evliliğin tadı tuzu da kaçıyor.aileler de yardım edecekmiş size hem.biz ay sonunu zor getryoduk bazen.iki maasliyiz.en son bu ay aldiklarimizi yazayım dedim.300tl açık çıktı.harcamadigimiz 300tl piyasada yok yanı.valla ben bunu kredinin bereketsizligine bağlıyorum.eşyalarınızı acikhesap yapan biyerden taksitle alsaniz.bu tür çözümler işinizi kolaulastirir

Düğünde bir günlük zevk ve gösteriş uğruna tonlarca para döken insanlardan iğreniyorum, onşardan olmayın kimse sizin düğününüzü beğendin konuşsun diye kendinizi sıkıntıya sokmayın

Sizi annesiz babasız sahipsiz sandı herhalde bu çocuk. Hangi kız şimdi gidip ailesinden habersiz daha sözlü bile olmadığı adam için 45 milyar çeker. Sacmalık. Size bunu söylemesi zaten aşırı komik.

Banada sevgilim evlenelim diye tutturuyor oda polis memuru , ailesi için kredi çekti şuanda onu ödüyor bize de hic kimse yardimci olmicak 1 kurus birikmisimiz yok 30 bin lira borcu var ustune dugun ev esya ...bende o kadar borç icinde evlenmek çok mantiksiz dedim borcun bitsin benimde okulum yeni bitti öyle bişeyleri yoluna koyarız dedim benden kötüsü olmadı inanki, ama benim nacizane fikrim hep diyorum ki benim kesin bi isim olsa hiç dert etmem düğün evlilik falan filan, herseyi eşime yıkmak istemem yani. Bence sevgiline çok yüklenme ortak yapın bişeyleri hepsini ben üstlenemem de deme güzel güzel konuşmaya çalış . Kendine esine güven biraz ikinizinde maaslari çok güzel herkesin arayipda bulamadagi cinsten

Söz de bile çekme bence kesin bi
1700 alıyo .ailesine bi miktar gönderiyo.3 ayda 2.5 milyar biriktrmiş bekleylm biraz paramız birksn öyle evleniriz diyorum.hepten saçmaladı
Kiz sevgilin aynı benimkine benziyor vallahi , benimki de eşya alırken anlayış göster altın mevzularinda falan diyo . Deli ediyo beni. Seninki yine 2 buçuk milyar biriktirmiş benimki 3000 alıyo kendisi zor geciniyo o kadar dert arasında evlenelim evlenelim. Sanada yazık günah dedim bende en sonunda vallahi bazen cidden sacmaliyorlar evliliği oyun saniyorlar

Sakin millet 40 yillik kocasina guvenmiyo bu iki surat yapar yik desen yapma

senınkı kendını cok akıllı sanıyor
madem ıkınız yapcaksınız herkes kendı esyasını harcamasını kendısı yapsın ınsanların burda nıkahlı kocasına bıle kredı cektıgıne pısman oldugunu goruyorum kııı bence bı erkek karısını borc altına sokmamalı
aha öldü kaza oldu ısten cıktı ayrıldınız?
dunyada bırsuru sey var ılerıyı dusunmek lazım

Ne akıllı o sevgilin öyle. Evlenecek adam parasını hazıtlar evlenir. Sana mı güveniyor. Kime ne olacagı belli degil bu devirde. Konu sahibi sakın böyle bir hataya düşme hem ortada söz yok nişan yok ne diye güveneceksin ki?

Çok istiyorsa 30 bin o ceksin sen 15 çek 45 e tamamlansın.ne akıllı o 45 i de sana yüklemiş.kusura bakma ama güven olmaz bu devirde kimseye.benm bi tanıdığım abla da kocası için kredi çekmişti.adam ödemedi borcu.boşandı da.kadın hala borcunu ödüyor

Bu devirde insan babasının ogluna guvenmiyo aman diyeyim oyle bi gaflete dusme

Sizi Hiç düşünmüyor kusura bakmayın.
Başına bişey gelse ayrılık şu bu dünya hali sizi borç altına sokuyor. Ya odeyemezseniz..
45000 az bir para değil.. ayağını Yorganına göre uzat demişler.. evliliğin ilk yılları bolca taksit borç ile çok pembe geçmez. .

Arkadaşım buna benzer bir şey yaptı. Maalesef çok büyük askla birbirlerine baglilarken ayrıldılar. Bütün borç vs arkadaşa kaldı. iyi düşün derim.

ikiniz braber çekebilirsiniz tek çekmek zorunda değilsiniz ki ya da onu kefil gösterin mutlaka
ayrıca bir düğün milyar tutmaz ki :/

Sakin ha çekme hani bir laf vardir"Namazda gözü olanın , Kulağı Ezan da olur"erkek arkadaşının evlenmek gibi gerçek ciddi bir niyeti olsa hiç harcama zorunlulugu yokken o kadar az birikim yapmazdı, 1700 alıyor, ablasında kalıyor eve destek için 500 verse ablasına 200 de harçlık yapsa her ay 1000 tl atardim 6 ayda 6000 olması lazımdı. Riske girme ayrıca 30 binlik düğün nedir anlamadım 2 ay olucak evleneni eşyalarda dahil 8000 tl harcadık hadi gelinlik damat takımı daveti şekerini de katiyim 1000 de o 9 bine tam kurulu evim evlendik ama biz sadice nikah yaptık ardından yemeğe gittik ..1000 de orda harcanan 10000 bu 30.000 nedir.Ayağınızı yorgandaniniza göre uzatın 3 saat oynuycam,es dost vay be desin diye 2 yıl borç altına girmeyin.45 bin cekicekseniz ev almak için çekin peşinat yaparsınız. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…