Düğün ne zaman olacak ?

Uslup ne ince sey. Misal er kisi deseydi ki canimin icisi benim durumum kinaya uygun degil yapmasak olur mu, amenna derdim.
Ama bu haliyle kedi niyetine bile beslenem. Birak es kisi yapmayı..

Allahın sevdiği kuluymuşsun işte evlenmeden önce yüzlerini göstermişler tüm bunlara rağmen halen neyi bekliyorsunuz? Evlenip 3 ay sonra baba evine dönmeyi mi? Dul sıfatını alıp çok sevdim keşke evlenmeseydim nefret ediyorum hayatımdan demeyi mi? Neyi bekliyorsunuz neyii.. Koy tekmeyi evlenmeden evvel böyle olan adam evlendikten sonra düşünemiyorum bile evlerden ırak.. Nikahı kıydıktan sonra bana mecbursun sana sahibim nişan yapmam diyor ve siz hala kararsız mısınız?

Güzelim Allah sana işaret falan göndermiyor açıktan gösteriyor adamın yüzünü daha bu ısrarın nedir
Nikahtan sonra para vermem birseye karışmam ne demek ben köprüyü gecene kadar ayiya dayi derim nikahtan sonra da kopru gecilmis demektir daha da tanimam demek olmuyor mu

Bunu ben burdan görüyorum da sen senin annen ablan teyzen ne bileyim halan arkadaşın vs vs görmüyor mu

Ellerinle hayatını ellerine verip al bunu da tepeme geçir demenin başka yolu yok devam et

Yapın nikahı geçin oturun evinizde. Kına olmasa ne olacak. Seneye veya sonbaharda hala istiyor olursanız yaparsınız. Hakikaten çubuklarla maskelerle olacak iş mi? Canınız bu kadar mı kıymetsiz?

Ama sizin probleminiz daha büyük. Nişanlınız ben para vermem diyerek sizi kırmaktan hiç çekinmiyor. Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım demesi gerekirken işe çomak sokuyor. Daha evlenmeden böyle kırıcı olmaktan çekinmeyen adam ileride sizi ne kadar önemser bir düşünün.

Mesele evlilik değil ki asıl amaç kına bu saçma adetler aileler istiyor diye yapılıyor sanıyodum ama genç insanlarında kına düğün diye tutturması çok komik geliyor bana. Hele böyle günde. Korona varken kına düşünmez insan ya

Ne pis zihniyetiniz var sizin ya. Dul sıfatı ne demek. Nikahı kıyınca bana mecbursun sana sahibim ne demek

Sadece kına olsa neyse... Bayramda gelin görmesi yapacakmış kayınailesi ne getirmeleri lazım diye soruyor birilerine. Koç boynuzunda bilezik bekliyor sanırım

İşlerine gelen adetlerin hepsini dibini sıyırana kadar karşı taraftan istiyorlar sonra karşı tarafta bakirelikten düğün adetlerinden dem vurunca tü kaka oluyor.

Düğün yerine mi nikah yapacaksınız. Yemekli falan. Acaba eşinizin ailesi akrabalara vs mahcup olmamak için mi erteleyelim zaten düğün yok bari bunu düzgün yapalım diyorlar. Onlarin açısından da bakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…