- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Allahın sevdiği kuluymuşsun işte evlenmeden önce yüzlerini göstermişler tüm bunlara rağmen halen neyi bekliyorsunuz? Evlenip 3 ay sonra baba evine dönmeyi mi? Dul sıfatını alıp çok sevdim keşke evlenmeseydim nefret ediyorum hayatımdan demeyi mi? Neyi bekliyorsunuz neyii.. Koy tekmeyi evlenmeden evvel böyle olan adam evlendikten sonra düşünemiyorum bile evlerden ırak.. Nikahı kıydıktan sonra bana mecbursun sana sahibim nişan yapmam diyor ve siz hala kararsız mısınız?Çok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Noldu canım banlanmak zoruna gitti de sende beni mi banlıyorsun?Ya ben anlamiyorum amac sevdiginiz insanla ortak bir hayat paylasmak degil mi? Kina olmasa ne olur mesele o evlilik yarim mi olur?
Bir sevgili sen de nerede mantıksız insanların konusu var, yapılan tüm mantıklı yorumlara beğenmedim işareti koyuyorsun yazık, ülkenin özeti.
Hep dikkat ediyordum, benim yoruma da beğenmedim atınca tamam dedim yani belliIc sesimin yazili halini goruyorum su an ayni seyi dusunuyordum
Noldu canım banlanmak zoruna gitti de sende beni mi banlıyorsun?
Hep dikkat ediyordum, benim yoruma da beğenmedim atınca tamam dedim yani belli
Aynen öyle. Gösteriş için evleniyorlar sankiYa ben anlamiyorum amac sevdiginiz insanla ortak bir hayat paylasmak degil mi? Kina olmasa ne olur mesele o evlilik yarim mi olur?
Mesele evlilik değil ki asıl amaç kınaKına olmayınca ne oluyor? Kimse düğüne kınaya hatta nikaha gelmez zaten izin verilse dahi. Yapın nikahınızı geçin evinize oturun mis gibi.
Ha yok ben kınasız evlenmem diyorsanız da ayrılın bence. Çünkü hem izin çıkmama ihtimali var hem karşı taraf şu an yapamayacak belli ki. Zorlamanın alemi yok, kına yapacak birini bulur evlenirsiniz.
Ne pis zihniyetiniz var sizin ya. Dul sıfatı ne demek. Nikahı kıyınca bana mecbursun sana sahibim ne demekAllahın sevdiği kuluymuşsun işte evlenmeden önce yüzlerini göstermişler tüm bunlara rağmen halen neyi bekliyorsunuz? Evlenip 3 ay sonra baba evine dönmeyi mi? Dul sıfatını alıp çok sevdim keşke evlenmeseydim nefret ediyorum hayatımdan demeyi mi? Neyi bekliyorsunuz neyii.. Koy tekmeyi evlenmeden evvel böyle olan adam evlendikten sonra düşünemiyorum bile evlerden ırak.. Nikahı kıydıktan sonra bana mecbursun sana sahibim nişan yapmam diyor ve siz hala kararsız mısınız?
Sadece kına olsa neyse... Bayramda gelin görmesi yapacakmış kayınailesi ne getirmeleri lazım diye soruyor birilerine. Koç boynuzunda bilezik bekliyor sanırımMesele evlilik değil ki asıl amaç kınabu saçma adetler aileler istiyor diye yapılıyor sanıyodum ama genç insanlarında kına düğün diye tutturması çok komik geliyor bana. Hele böyle günde. Korona varken kına düşünmez insan ya
Size mantıklı gelen şeyleri herkese göre mantıklı olmak zorunda zannediyorsunuz yazık, ülkenin özetiBir sevgili sen de nerede mantıksız insanların konusu var, yapılan tüm mantıklı yorumlara beğenmedim işareti koyuyorsun yazık, ülkenin özeti.
10 yaşında mısın?Ne pis zihniyetiniz var sizin ya. Dul sıfatı ne demek. Nikahı kıyınca bana mecbursun sana sahibim ne demek
Düğün yerine mi nikah yapacaksınız. Yemekli falan. Acaba eşinizin ailesi akrabalara vs mahcup olmamak için mi erteleyelim zaten düğün yok bari bunu düzgün yapalım diyorlar. Onlarin açısından da bakmak gerekÇok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Hayır. Şükür ki hemcinslerimi toplumun yapıştırdığı yaftalarla aşağılamayacak bi insanım senin aksine dul damgası vs gibi. Eleştirilince eleştiri kabul edemeyip küçük görmeye çalışmanda cabası.10 yaşında mısın?
Sonra Türkiye neden gelişmiyorBeni de sevdialakasiz alinti bile yapabiliyor oyalansin yazik
Çok haklısın, bana mantıklı gelenler tüm ülkeye mantıklı gelseydi ülke bu durumda olmazdı zaten. Çok doğru :))))Size mantıklı gelen şeyleri herkese göre mantıklı olmak zorunda zannediyorsunuz yazık, ülkenin özeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?