Düğün ne zaman olacak ?

Bence nişanlının çokda evlenılecek tarafı yok.Memurlar zaten tayın ıcın onden nıkah yapıyor.
Ne demek elimi sürmem????Bence evlenme daha iyi .

Sizin nişanlınızdan bir şey olmaz. Nasıl diyeceksiniz, düğünü, nikahı, kınası vs tek iptal olan siz değilsiniz. Direkt ertleyenler olduğu gibi sadece nikahını yapanlar da var. Tayin durumunuzdan dolayı nikahı yapmalısınız. Kimsenin katılmadığı bir nikah olmalı. Virüs geçince kına ya da düğün adı farketmez evliliğinizi kutlamak için bir şey organize etmelisiniz. Herkes böyle yapıyor. Siz eğlence istemeseniz şart değil ama istiyormuşsunuz. Bu durumda nişanlınız ve ailesinin tutumunun tek açıklaması para ödememek.

Nikah olduktan sonra kinaya para falan vermem diyen bi adamla gercekten hayat gecirmeyi mi dusunuyorsunuz?

Üşenmedim eski konularınızı ve verdiğiniz cevapları okudum. Sok oldum. Sizin virüs falan hiç umdunuz da değil verdiğiniz cevaplardan bu anlaşılıyor. Siz bir de eğitimcisiniz . Vah evlatlarımıza vahhhh ki ne vah....
Daha öncede konu açmışsınız . Nişanlınız ertelemek istiyor. Şimdi de öyle . Zorla mi evleneceksiniz bu adamla anlamadım .

Ben soruma cevap arıyorum. Sizi ilgilendirmez bayramda gelip gelmemeleri

Şuraya koyalım da dursun. Kadın adet, gelenek, görenek, düğün dernek diye diye ailesinin ölümüne sebep olacak.

Ya sizin önceki konunuzu hatırladım ben.Hamile kalırsan bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar diyen hanzo.Cidden evlenmek mi istiyorsunuz siz bu adamla?Yazık size yazık!

Ayy bu o üye mi? Bilseydim başka türlü yorum yazardım. Siz bu adamla evlenirseniz daha çok konu açarsınız buraya.

ben bu konularda empati yapmayı beceremiyorum. yuva kurma fikri düğün yapmaktan daha cazip geliyor bana. ille de davul zurna istiyosanız maalesef ertelemeniz hayrınıza olucak. siz düğünü herkes gelsin herkes rahatça oynasın diye istiyosunuz zaten muhtemelen çoğu yakınınız hastalıktan dolayı gelemiycek ve yeterince eğlenemiyceksiniz. ama artık yuvanızı kurmak için sabırsızlanıyosanız nikahla evlenin derim

Ne kınada ne de düğünde hevesi olan bir insanım ama insanların bu özel günleri heves etmesini garip bulmuyorum. Bana göre nikah kıy geç en mantıklısı pandemi olmasa bile.
Şimdi bu yaz oldu ki eş ailesini ikna edip kına yaptınız emin olun hic hayalinizdeki gibi geçmez. Gelenler ancak en yakınlarınız olur onlar bile sürekli tedirgin olur. Oldu ki kınada biri virüs kaptı birine bir şey oldu bunun vicdan azabını ben içimden atamam şahsen. Çok hevesliyseniz en mantıklısı her şeyi seneye ertelemek. Bana kalsa nikahı yapıp evinize geçin derim ama siz heveslisiniz. Öte yandan eşinizin ailesi ve kendisinin söyledikleri çok berbat şeyler. Her şeyi bir kenara bırakın bu adamla evlenmeyi bir kez daha düşünün. Zihniyetleri pis belli ki.

Nişanlınız bile yan çiziyorsa bahane arıyormuş derim. Ben olsam ayrılırdım. Vardır bir hayır bu iptal işinde

Ya sizin önceki konunuzu hatırladım ben.Hamile kalırsan bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar diyen hanzo.Cidden evlenmek mi istiyorsunuz siz bu adamla?Yazık size yazık!
neeeeee neeee kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin.Allah gerçekten aklını başına al diye önüne bi yazıyla tabela indirmemiş sen hala bu adamla evlenme peşinde misin ve tek derdin kına?!?

Valla düğün kına vs olmasada olur benim gözümde de. Ben nikah olursa birşeye elimi sürmem diyecek karakterde bir adamla niye evlenmeye can attığına şaşırdım. ?

neeeeee neeee kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin.Allah gerçekten aklını başına al diye önüne bi yazıyla tabela indirmemiş sen hala bu adamla evlenme peşinde misin ve tek derdin kına?!?
Evlenir bunlar evlenir.O konuyada ne yorumlar geldi hala aynı...
Benim konudan haberim yoktu yine de sana birşeye elimi sürmem diyen adamla mı evleneceksin diye sordum bunları bilsem onu da yazmazdım. Çünkü zaman kaybı olarak görüyorum bile bile lades yapmayı sevenlere cevap vermeyi

Bu korona sadece erkek tarafina iyi gelmediyse bisey bilmiyorum. Oh dugun yok kina yok tek nikahla otursunlar diyorlar cevremde bir cok erkek tarafi... yazik hayallere

Nışanlınız öğretmen olmuş ama henüz büyümemiş , zira anne babası ne derse oda o yönde ilerliyor . Üzgünüm ama bu adamdan ne köy ne kasaba olur . ELİNİ HİÇ BİRŞEYE VURMAZ ilerde paşa bey .

Arkadaşlar bu üyeye hiçbir şekilde cevap verip zaman kaybetmeye değmez. Burada konular açıp insanların yazdığına cevap vermeyen içini boşaltıp giden bir tip. Bir kaç arkadaş yazınca konularına baktım hep aynı şekilde yapmış. Kafası birşey almıyor öğretmen bu anlar diye boşuna dil dökmeyin. Duymak istediklerini kafaya alıyor eleştirenleri es geçiyor. Kendince kafada böyle bir süzgeç oluşturmuş. Partneri olacak terbiyesiz beyefendinin her yaptığını görmeyip konu güncelliyor. Muhtemelen evlenecek ve konular sıklaşacak o sebeple bu hikayeyi unutmayın. Allahım ya hala hanzonun bakire gibi kırmızı kuşak mı takacaklar cümlesi kafamda zonkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…