- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Bence nişanlının çokda evlenılecek tarafı yok.Memurlar zaten tayın ıcın onden nıkah yapıyor.Çok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Üşenmedim eski konularınızı ve verdiğiniz cevapları okudum. Sok oldum. Sizin virüs falan hiç umdunuz da değil verdiğiniz cevaplardan bu anlaşılıyor. Siz bir de eğitimcisiniz . Vah evlatlarımıza vahhhh ki ne vah....
Daha öncede konu açmışsınız . Nişanlınız ertelemek istiyor. Şimdi de öyle . Zorla mi evleneceksiniz bu adamla anlamadım .
Ben soruma cevap arıyorum. Sizi ilgilendirmez bayramda gelip gelmemeleri
Ya sizin önceki konunuzu hatırladım ben.Hamile kalırsan bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar diyen hanzo.Cidden evlenmek mi istiyorsunuz siz bu adamla?Yazık size yazık!
Aynen gerçekten de öyle..Şuraya koyalım da dursun. Kadın adet, gelenek, görenek, düğün dernek diye diye ailesinin ölümüne sebep olacak.
Evlenir bunlar evlenir.O konuyada ne yorumlar geldi hala aynı...Ayy bu o üye mi? Bilseydim başka türlü yorum yazardım. Siz bu adamla evlenirseniz daha çok konu açarsınız buraya.
Nişanlınız bile yan çiziyorsa bahane arıyormuş derim. Ben olsam ayrılırdım. Vardır bir hayır bu iptal işindeÇok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
neeeeee neeeeYa sizin önceki konunuzu hatırladım ben.Hamile kalırsan bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar diyen hanzo.Cidden evlenmek mi istiyorsunuz siz bu adamla?Yazık size yazık!
Valla düğün kına vs olmasada olur benim gözümde de. Ben nikah olursa birşeye elimi sürmem diyecek karakterde bir adamla niye evlenmeye can attığına şaşırdım. ?Çok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
neeeeee neeeekızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin.Allah gerçekten aklını başına al diye önüne bi yazıyla tabela indirmemiş sen hala bu adamla evlenme peşinde misin ve tek derdin kına?!?
Benim konudan haberim yoktu yine de sana birşeye elimi sürmem diyen adamla mı evleneceksin diye sordum bunları bilsem onu da yazmazdım. Çünkü zaman kaybı olarak görüyorum bile bile lades yapmayı sevenlere cevap vermeyiEvlenir bunlar evlenir.O konuyada ne yorumlar geldi hala aynı...
Çok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?