Ohooo. O zaman hiç bozdurma. Sen o seti bozduracaksın, neden eliniz biraz rahatlasın diye. Sonra haftasonu gezmeye gidince eşiniz bir güzel cebindeki parayı harcayacak. Eşim o dönem hasta olmasına rağmen ek iş yaptı. Yinede bozmadıkevet eşim hele hiç bilmez
hep gezmeye gidelim istiyor .. cebinde para dayanmıyor onun.
Bisi soylicem.. telefonlarinizi bi muddet kapatin yani hatli degil kontörlu kullanin ee birazda gezmenizden kisip mutfak alisverisine odaklanin cunku bi disari ciktik desen inan cok para harcaniyo disarda. Ve bence sıkıntı cekecegine bozdur takilarini alyansin haricinde... yerine gelirmi dusunme kapiya icra gelmesinden inan iyidirsenetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
Ne borxu bu canm detay verir misin.çok kararsızım
şuan bakıyorum cebimde 10 tlden başka hiç para yok eşimde de öyle.
ay sonuna 10 gün var biz idare edecek para buluruz ama borç kapanmıyor işte.
başka takı yok kiNe borxu bu canm detay verir misin.
Gelecek ay neyle idare edeceksiniz?
Yaza kadar ek olarak takıları mi kullancaksiniz...
Mantikli mi sizce?
sadece ayda bir çıktık.Eger borc yaza kadar bitecekse bozdurma bisey kalmamis. Daha uzun sürecekse odenmesi bozdur. Onu bozdurmaktan ziyade dikkatimi cekti haftasonu gezme demissin. Borcu olan insan gezmeye cikmaz 1 yil evde otursaniz olmezsiniz.
başka takı yok ki
borç kredi borcu ve senetle yaptığım alışveriş borcu
başka çarem varsa lütfen söyleyin
sadece ayda bir çıktık.
o da BİR KERE
Tekrar alınmasa ne olur yani, bu kadar önemli m bu set. Ben almadım bile kullanmam ben bunu napıcan dedim.bir de evet o set 4000 tl ye alındı
eminim ki o kadar etmeyecek
ve tekrar alınabilecek mi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?