düğün setim...

Seti bozdurayım mı

• Bozdur borcun varken evde dursa ne anlamı var yenisini borcun bitince alırsın

OY: 108 50,5%
  • Sakın bozdurma herşey zamanında olur borç ödenir elbet

OY: 106 49,5%

• Ankete Katılan
    214
Seti bozdurma bence 4000 e aliyon 2000 e anca bozarlar belkide o kadar da etmicek. iscilik oldugu icin bilezigini bozdurman daha mantikli onda zarar etmiyosun bozdururken. ustelik elinde altin falan varken elden borç alınması taraftarı da değilim ben olmasa da istese hak veririm ama elinde altin varken para istenmesi saçma geliyo bana. veren kişinin de aklina mutlaka gelir

evet eşim hele hiç bilmez
hep gezmeye gidelim istiyor .. cebinde para dayanmıyor onun.
Ohooo. O zaman hiç bozdurma. Sen o seti bozduracaksın, neden eliniz biraz rahatlasın diye. Sonra haftasonu gezmeye gidince eşiniz bir güzel cebindeki parayı harcayacak. Eşim o dönem hasta olmasına rağmen ek iş yaptı. Yinede bozmadık

Borç hiç bitmiyor.her zaman başka masraf çıkar ve altın alma durumu zor olur.ben bozdurdum çok pişmanım.hem altınlar gitti hem de yeni borçlar çıktı

Ben olsam bozdururum. Esinizin sozune guveniyorsaniz neden olmasin. 1.500tl buyuk bir miktar yada yerine konmayacak bir para değil ama suan sizi cok rahatlatacaksa kullanabilirsiniz, benim fikrimce.

Bisi soylicem.. telefonlarinizi bi muddet kapatin yani hatli degil kontörlu kullanin ee birazda gezmenizden kisip mutfak alisverisine odaklanin cunku bi disari ciktik desen inan cok para harcaniyo disarda. Ve bence sıkıntı cekecegine bozdur takilarini alyansin haricinde... yerine gelirmi dusunme kapiya icra gelmesinden inan iyidir

Bozdursanız bile çok düşüğe bozarlar. Ama borcunuz varsa, mecbursanız bozdurun. Kullanmadığınız bir şey neden dursun. İleride günlük hayatta da takacağınız daha güzel bir set alırsınız eliniz bollaşınca.

Parayi nasil kullanacaginizi bilmiyorsunuz belli ki kari koca. Durumlar boyleyken her seyi kusursuz yapmaya gerek yok ozellikle millet konusmasin diye krediyle dugun yapmak balayina gitmek basli basina bana sacma geliyor.
Seti bozdurunca o parada gidecek anlamayacaksiniz bile nereye gittigini.

çok kararsızım
şuan bakıyorum cebimde 10 tlden başka hiç para yok eşimde de öyle.
ay sonuna 10 gün var biz idare edecek para buluruz ama borç kapanmıyor işte.
Ne borxu bu canm detay verir misin.
Gelecek ay neyle idare edeceksiniz?
Yaza kadar ek olarak takıları mi kullancaksiniz...
Mantikli mi sizce?

Satarken çok para etmıyor ayrıca bu ay market alılverışı yaptınız onunla diğer ay ne olacak. Satma bence gerekırse makarna ye yaza bıtıyormuş zaten borç.Anlamıyorum bende bu borç olayını. Sözüm meclis dışı.6sene önce en cuzı şekilde evlendım eşyaların hep paket en ucuzu falan ama ne borç odedık ne altın sattım. Yedım içtim gezdım.Bir kere evlenıyoruz diye diye .çevremde kim varsa yığınla borç ödüyor. Allah kolaylık versin

Eger borc yaza kadar bitecekse bozdurma bisey kalmamis. Daha uzun sürecekse odenmesi bozdur. Onu bozdurmaktan ziyade dikkatimi cekti haftasonu gezme demissin. Borcu olan insan gezmeye cikmaz 1 yil evde otursaniz olmezsiniz.
sadece ayda bir çıktık.
o da BİR KERE

sadece ayda bir çıktık.
o da BİR KERE

Ne kadar zamandir evlisiniz bilmiyorum ama yeni evlisiniz diye kalmis aklımda. 4000 e aldigin seyi 1500 e bozdurursun. Daha sizin alacaklariniz var araba ev esya vs. Eksiginiz bitmez senin taki setine sira gelmez. Arkadaslar da soylemis ne kadar para giriyor ne kadar cikiyor ayrıntılı yaz. Sana tasarruf etmeyi öğretisinler.

Ev alırken bende 3 aylık evliydim bi tek alyansim ve tek tasim kaldı hepsini versin sonuçta ikimiz için yapıyor.herşeyi ve sizinkide o durum ihtiyaciniz varken evde durması saçma bence.geri yapsın yada yapmasın ikiniz için sonuçta evde böyle bir imkanınız varsa bence düşünmek bile saçma satın biraz rahatlarskniz.hakkınızda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…