Birdahaki ay eşime bin tl zam yapılacak ama zamını toplu olarak nsan ayında alacak bana o kadar zam yapılmazEsinle kendi gelirini yaz.
Ödenmesi gereken miktarları yaz.
Bie care bulalim canm.
yazdım çözüm varsa mutlaka yazın..Geliri gideri kalem kalem yaz...
Göz atalim...
Takı satmakla olmaz bu işler. Bu ay satdin yedin diğer aylar neyi satacaksin?
Kökden çözüm gerek... kalem kalem en ince detayina kadar yaz
Su elektrik ve market pazar alisverisi fiyati nedirBirdahaki ay eşime bin tl zam yapılacak ama zamını toplu olarak nsan ayında alacak bana o kadar zam yapılmaz
eve giren toplam gelir 4100 tl (şuanlık)
1100 kira
632 kredi
500 kredi
412 senet (3 aydır ödemediğim bu..)
75 senet
250 tl beko
doğalgaz 20 tl geliyor
su ve elektrik var market pazar alışverişi var bide
hayır yok kış için tarhanam var sadece birde menemenliğimSu elektrik ve market pazar alisverisi fiyati nedir
Genel olarak faturalardan birsey soylersiniz..
Market ve pazar alisverisi icinse ne alirsiniz nekadara alirsiniz ne siklikla.
Kışlık hzirlginiz var mi bunlar onemli
Birdahaki ay eşime bin tl zam yapılacak ama zamını toplu olarak nsan ayında alacak bana o kadar zam yapılmaz
eve giren toplam gelir 4100 tl (şuanlık)
1100 kira
632 kredi
500 kredi
412 senet (3 aydır ödemediğim bu..)
75 senet
250 tl beko
doğalgaz 20 tl geliyor
su ve elektrik var market pazar alışverişi var bide
1000 tlden az ev yok hiç çevremizde sahibinden bulduk evi bulsak hemen taşınacağız aslında eşimle konuşup kv nn altına taşınabilrz ama kv kabul etmez görüşmüyoruz hemde ne kdar doğru olur blememCanim suan ki tutarla sizin elinizde kalan kesin para 1,111 lira..
Senetler dogalgaz vs lazim olan ve kesin odenilmesi gereken seyler..
Kiraniz bana cok geldi ama cevrenizdeki bu tarz ve size yetecek büyüklükteki evlerin kirasi ne kadar
hayır yok kış için tarhanam var sadece birde menemenliğim
market paza en fazla 200 gidiyor
faturalarda maalesef bu ay son olarak apartmanla ortak ödeyeceğiz
80-90 elektirik
50 tl 60 tl arası su
ama sadece bu ay sonrasında daha uygun gelir
1000 tlden az ev yok hiç çevremizde sahibinden bulduk evi bulsak hemen taşınacağız aslında eşimle konuşup kv nn altına taşınabilrz ama kv kabul etmez görüşmüyoruz hemde ne kdar doğru olur blemem
aa eklemediklerim var elbetteBurada hesap var canim..
Bu hesapla ben elektirigi 90 suyu 60 olarak hesaplayinca bile elinizdeki kalan miktar bu... ekstra sigara falan mi kullaniyorsunuz ya da yol gideri mi var
suyu biz alıyoruz abur cubur fazla tüketilmez arada ben kek poğaça yaparım onlar tüketilirPeki o konuyu atlayalim. Evde yemek ne siklikla piser ve ne olcude kalir.
Kalan yemekler yenilir mi atilir mi
Abur cubur olarak ne tuketilir
Suyunuzu siz mi aliyorsunuz
Guzel canim haftalik ne kadar dusuyor yazdim bensuyu biz alıyoruz abur cubur fazla tüketilmez arada ben kek poğaça yaparım onlar tüketilir
bazen çikolata alırız
kalan yemekler 2 gün yenir
çok nadir atılmıştır ekmekte öyle
11 lira sigaraGuzel canim haftalik ne kadar dusuyor yazdim ben
Telefon faturaları cok degilse bu fiyattan odenenilir
Ek olarak sigara gunluk ne kadar icer ve bi tanesinin fiyati ne kadar...
Canim eskisi kadar herseyi cok degil az almalisiniz.
Kek pogaca borek olayi guzel
Bazi akşamları yaptigin borek tarzi seylerle gecirebilirsiniz..
Esinle disarsa vakit gecirmek istersen bu basit bir tur bir çay bile insani mutlu eder
öyle yapacağım cumartesi fiyat alacğaımYok pahasına gidiyor o tarz takılar, yoksa bozdurmanız tabiki daha mantıklı ama bence bir fiyat alın önce. Hepten yok pahasına gidecekse bozdurmayın derim.
kahvaltı için pek bi giderimiz yokBozdurma.
1. Eşin tütün içsin
2. Bir zaman caninin çektiğini değilde, pazarda ne uygunsa onu pişir. Diyelim kabak en ucuzu, kabak yap...
3. Kahvaltiya aksamdan patatesli börek filan olur, benim şahsen et/balik harice en büyük giderim kahvaltilik...
4. Kuaförüne birşey demiyorum, ayda 35 tl cok değil ama dip boya gereksiz... sarışınsan kendi rengine dön bir zaman icin
Şuanda aklima gelenler bunlar. Tabi kira filan cok yüksek ama kış ayinda taşınmak olmaz ve taşınma zaten başlı başına masraflı.
Şurada kalmis bir 4 ay, bence sıkın dışınızı... ama satmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?