kahvaltı için pek bi giderimiz yok
akşam yemeği için biraz değişiklik olacak
Zaten alistilar mi rahataOlsun, bunalsaniz bile zamani gelip keyif yaparken bu dar günleri düşünüp vay be diyeceksiniz. Gurur duyacaksınız kendinizden.
Ne kendinizi nede eşinizi alıştırmayın böyle satip satip yemeye. Daha yeni evlinisiniz ve harcamaliri dengeleyememişsiniz başından beri...
Geliriz fix... giderleride evlenmeden önce inci düşünüp ayarlamaniz gerekdi. Olsun... hayat tecrübesi deyin ve caba gösterin. Gerekirse eşiniz ek iş yapsin... ama cabalamadan rahata alıştırmayın kocanizi
Zaten alistilar mi rahata
Is fena.
Zaten alistilar mi rahata
Is fena.
Biliyorum. Ablamdan. 8 seneden beri rahata eremedi. Kocasi alışdi çünkü... şimdide anamin bileziklerine göz dikdi altdan altdan.
Varsa var, yoksa yok. Konu budur.
Ek iş yapsin, 4 ay bu... incileri dökülmez, tütün icsin, statusü sarsilmaz ( zaten altin satan adamin statüsüde olmayiversin)
Ben bu konularda aşırı sertim.
Anamin kuruş kuruş biriktirdiğini kocama yedirmem ( hastalik filan haric)
Canım kesinlikle bozdurma eğer bozdurursan harcanır gider sizi idare edecek kadar 200 300 borç alın birinden aylikta verirsiniz set satılınca nasılsa para var diye harcanirMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?