Düğün takıları başımı ağrıtacak galiba :(

tartisacak ne var ki hanimlar?

lütfen güzelce fikir paylasalim...sevdemm alakasi ne ki sevgiyle böbürlenmenin,kadin diyor ki bende böyle böyle oldu

yani demiyor ki sizler kötü mutsuzsunuz ben iyi mutluyum.

birak kinan olsun bence,ufak bir kutlama olsada birak olsun iste ne güzel.

Vallahi bilmiyorum,kaynanan dedigin gibi bir stratejide yapiyor olabilir:44:

K.validem de benden kına istemişti. Evde yaparım ancak dedim. Düğünden önceki gece adet yerini bulsun diye elime kına yaktılar, ağlamamı beklediler, ağlayamadım :) Yarım saat sonra ablam "hadi gençleri ben dışarı götüreyim, siz evde rahat rahat takılın" dedi misafirlere, kınam da böylece bitmiş oldu.

olacaksa benim abiyemi ya da bindallımı alsınlar yok öyle

biz onu direk bekarlığa veda adı altında organize etmeyi düşünüyoruz

olacaksa benim abiyemi ya da bindallımı alsınlar yok öyle

ay kiz ben abiye birde bindalli aldim ama kaynana dedi bindalliya ne gerk var yani dedi ikisinden biri giyilir,ee kina abiyesi hazirdi nerdeyse o yüzden orali olmamaya niyetliydi sankim,annem dedi ok ben alirim onu bakti ki ben üzüldüm...

biz onu direk bekarlığa veda adı altında organize etmeyi düşünüyoruz

Bekarlığa veda gecemi Ankara'da arkadaşlar organize etmişti :) Bir de iş arkadaşlarım bir gece düzenledi. Patronum da kendi çevresi için ayrı bir gece düzenledi. Sağolsun beni kızı gibi görür hep. Tek oğlu var kendisinin, çevresi çok geniş, herkes "ay biz ta Antalya'ya gelemeyiz düğüne" diyince kadın kendince böyle bir işe kalkışmıştı.
Ama en eğlencelisi arkadaşlarımın organizasyonuydu tabi. Ben kırmızı duvak taktım, arkadaşlarım beyaz :) Sabaha kadar deliler gibi zıpla hopla oh :)

Kınan salonda mı olsun istiyorsun evde mi? Evde olacaksa çok şatafatlı bir abiye şart değil bence, bindallı olabilir ama.

onların evde olmaz çünkü salon küçük, bizim evde yapalım desem annem düşer bayılır kardeşimin askere gitmesi ve benim nişan bir araya gelince Allah kavuştursuna gelenle hayırlı olsuna gelenlerin haddi hesabı yok, bişey hazırlama hazır söyleriz diyincede kabul eden bi kadın değil kendini paralar şeker hastası zaten, yorulmasını ben istemem, salon isterim olursa

ay kiz ben abiye birde bindalli aldim ama kaynana dedi bindalliya ne gerk var yani dedi ikisinden biri giyilir,ee kina abiyesi hazirdi nerdeyse o yüzden orali olmamaya niyetliydi sankim,annem dedi ok ben alirim onu bakti ki ben üzüldüm...

Bana bindallıyı iş arkadaşım hediye getirmişti antepten. O yüzden bu işin adeti nedir, nasıl olmalıdır hiç bilemedim. K.validem bir tek kendi k.validesinin verdiği kemeri vermişti bana, son gelinim diye.

O zaman 1-2 bin lira da kına için ayrılacak. Bence gerek yok, boşuna masraf Ama sen bilirsin tabi.

bende kendimi bildim bileli Ankarada yaşıyorum :)

Evi nerede tutacaksınız? Eşyalar? Bak sana eşya konusunda tavsiye. Sitelerden alın ama Karacakayalardan değil. Cadde üzeri acayip pahalkı oluyor. Ara sokaklarda aynı model aynı markayı hediyesiyle yarı fiyatına almıştık biz. Mağaza ismi vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadım ama yatak odamızı aldığımız mağazada hele model üzerinde istediğim bütün ekstraları hediye olarak yapmışlardı.

güzelim malesef biz Ankaradan alamıcaz gibi, çünkü nişanlımın haziranda şark görev yeri açıklanıcak biz apar topar oraya gidip evi falan ayarlıcaz eşyalarda mümkün mertebe gittiğimiz yerden alınacak alınır alınmaz kamyonlara tıkıp onca yolu gitmelerine gönlüm el vermez diye düşündüm ama bellide olmaz siteler hep aklımda, zamanı gelince özelden yazışırız bu konuyu

Bana bindallıyı iş arkadaşım hediye getirmişti antepten. O yüzden bu işin adeti nedir, nasıl olmalıdır hiç bilemedim. K.validem bir tek kendi k.validesinin verdiği kemeri vermişti bana, son gelinim diye.

tam olarak acikcasi bende bilmem ama iste eskiden bindalli varmis,simdi abiyeler var ve adetlerde yerini bulsun diye herhalde yöresel giymek isteyen giyiyor.

güzelim bende istemiyorum zaten, düğünüm çiftliğin orda olucak şehri sima diye bi yerde alnımızın akıyla çıkalım başka bişey istemiyorum

Mevsimi ne zaman olacak? Kır düğünü güzel olur tabi. Benim düğünümün biri restoranda biri düğün salonunda oldu. Ama gündüz memlekette de yemekli açık hava organizasyonu oldu. O yüzden her çeşit düğüne doymuş bulunmaktayım :) Gelinliğimi aysira'dan almıştım. Fiyat olarak hem uygun hem çok güzel bir modeldi. Diktirsem mi demiştim ama benden önce bir arkadaş diktirdiği gelinlikle palyaço gibi olunca yok dedim ben ne giyeceğimi görmeliyim.
Bir de şu var, ben nişan bohçası, düğün alışverişi vs. hepsine arkadaşlarımla ya da nişanlımla çıktım. Ablası yengesi annesi kimse gelmedi, istemedim. O yüzden gönlüme göre aldım herşeyimi. Sadece gelinliğimi beğendikten sonra annem "ayıptır kızım nezaketen de olsa k.validene göster, fikrini al" dedi diye gittik, giydim bir iki model, ama en son kendi istediğim modeli giydim, satıcı kız da durumu biliyordu, k.valideme kaş göz etti, k.validem "aaa bununla prenses gibi oldun, bu olsun" dedi, oldu bitti ::)

bence takı olayında sayı deil niyet önemli siz karsı tarafın ımkanlarını bılıyor ona gore hareket ettıgıne ınanıp güvendiyseniz sorun yok ben bu konuda cok bılıncsız evlendım ne nasıl yapılır bılmıyıorudm sesım de cıkmadı eşim tek oglan ve gec yast aevlendıgı ıcın annesı ahdetmıs ve 10 bılezık yapcam demıs yaptılar da 7 sını nısanda taktılar 22 ayarda takı seti sonrada almadılar kalanıda düğünden önce verdıelr ben düğüne bu takılarla gıttım yanı ama düğünde takılan altınlardan cebe ındırdı kayınvaldem simdi gülüyorumda bu kadar sey yapan ınsan nası boyel yaptı dıye düğünüm cok köt ü gectı fenalık gecırıdm ınanamaıdm yani cok duygusalım beklemıyordum.her neyse sonuca geleyım o takılar su an yok eve hrısız grıdıgı ıcn bozdurduk ve bankaya koyduks onra araba fılan aldık bı sekıdel gıttı yanı demek ıstedıgım sızın olmuyor zaten tek basınıza su an o kadar olmasada yeterınce takım var esım alır saoslun ama allah korusun bı ayrılık olsa onları ben alıp gıdecekmıyım hayır ortak gözüküyo sonuct aanca gızlı takım olcakta ohooo bunlar gelıp gecıcı seyler kızalr evınızde huzurunuz olsun yeter bunlar bence gereksız adetlerımız malesef ınsanları bırbırınıe düşürüen

güzelim bende istemiyorum zaten, düğünüm çiftliğin orda olucak şehri sima diye bi yerde alnımızın akıyla çıkalım başka bişey istemiyorum

Mevsimi ne zaman olacak? Kır düğünü güzel olur tabi. Benim düğünümün biri restoranda biri düğün salonunda oldu. Ama gündüz memlekette de yemekli açık hava organizasyonu oldu. O yüzden her çeşit düğüne doymuş bulunmaktayım :) Gelinliğimi aysira'dan almıştım. Fiyat olarak hem uygun hem çok güzel bir modeldi. Diktirsem mi demiştim ama benden önce bir arkadaş diktirdiği gelinlikle palyaço gibi olunca yok dedim ben ne giyeceğimi görmeliyim.
Bir de şu var, ben nişan bohçası, düğün alışverişi vs. hepsine arkadaşlarımla ya da nişanlımla çıktım. Ablası yengesi annesi kimse gelmedi, istemedim. O yüzden gönlüme göre aldım herşeyimi. Sadece gelinliğimi beğendikten sonra annem "ayıptır kızım nezaketen de olsa k.validene göster, fikrini al" dedi diye gittik, giydim bir iki model, ama en son kendi istediğim modeli giydim, satıcı kız da durumu biliyordu, k.valideme kaş göz etti, k.validem "aaa bununla prenses gibi oldun, bu olsun" dedi, oldu bitti ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…