tartisacak ne var ki hanimlar?
lütfen güzelce fikir paylasalim...sevdemm alakasi ne ki sevgiyle böbürlenmenin,kadin diyor ki bende böyle böyle oldu
yani demiyor ki sizler kötü mutsuzsunuz ben iyi mutluyum.
birak kinan olsun bence,ufak bir kutlama olsada birak olsun iste ne güzel.
Vallahi bilmiyorum,kaynanan dedigin gibi bir stratejide yapiyor olabilir:44:
tartisacak ne var ki hanimlar?
lütfen güzelce fikir paylasalim...sevdemm alakasi ne ki sevgiyle böbürlenmenin,kadin diyor ki bende böyle böyle oldu
yani demiyor ki sizler kötü mutsuzsunuz ben iyi mutluyum.
birak kinan olsun bence,ufak bir kutlama olsada birak olsun iste ne güzel.
Vallahi bilmiyorum,kaynanan dedigin gibi bir stratejide yapiyor olabilir:44:
K.validem de benden kına istemişti. Evde yaparım ancak dedim. Düğünden önceki gece adet yerini bulsun diye elime kına yaktılar, ağlamamı beklediler, ağlayamadım :) Yarım saat sonra ablam "hadi gençleri ben dışarı götüreyim, siz evde rahat rahat takılın" dedi misafirlere, kınam da böylece bitmiş oldu.
olacaksa benim abiyemi ya da bindallımı alsınlar yok öyle
olacaksa benim abiyemi ya da bindallımı alsınlar yok öyle
biz onu direk bekarlığa veda adı altında organize etmeyi düşünüyoruz
Kınan salonda mı olsun istiyorsun evde mi? Evde olacaksa çok şatafatlı bir abiye şart değil bence, bindallı olabilir ama.
ay kiz ben abiye birde bindalli aldim ama kaynana dedi bindalliya ne gerk var yani dedi ikisinden biri giyilir,ee kina abiyesi hazirdi nerdeyse o yüzden orali olmamaya niyetliydi sankim,annem dedi ok ben alirim onu bakti ki ben üzüldüm...
aramızda Ankarada yaşayan varmı kızlar?
Ben varım. 10 yıldır hem de :)
onların evde olmaz çünkü salon küçük, bizim evde yapalım desem annem düşer bayılır kardeşimin askere gitmesi ve benim nişan bir araya gelince Allah kavuştursuna gelenle hayırlı olsuna gelenlerin haddi hesabı yok, bişey hazırlama hazır söyleriz diyincede kabul eden bi kadın değil kendini paralar şeker hastası zaten, yorulmasını ben istemem, salon isterim olursa
bende kendimi bildim bileli Ankarada yaşıyorum :)
O zaman 1-2 bin lira da kına için ayrılacak. Bence gerek yok, boşuna masrafAma sen bilirsin tabi.
Evi nerede tutacaksınız? Eşyalar? Bak sana eşya konusunda tavsiye. Sitelerden alın ama Karacakayalardan değil. Cadde üzeri acayip pahalkı oluyor. Ara sokaklarda aynı model aynı markayı hediyesiyle yarı fiyatına almıştık biz. Mağaza ismi vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadım ama yatak odamızı aldığımız mağazada hele model üzerinde istediğim bütün ekstraları hediye olarak yapmışlardı.
Bana bindallıyı iş arkadaşım hediye getirmişti antepten. O yüzden bu işin adeti nedir, nasıl olmalıdır hiç bilemedim. K.validem bir tek kendi k.validesinin verdiği kemeri vermişti bana, son gelinim diye.
güzelim bende istemiyorum zaten, düğünüm çiftliğin orda olucak şehri sima diye bi yerde alnımızın akıyla çıkalım başka bişey istemiyorum
güzelim bende istemiyorum zaten, düğünüm çiftliğin orda olucak şehri sima diye bi yerde alnımızın akıyla çıkalım başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?