- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 31
Haha ya gerçekten öyle. Burada her açılan konuda eximden bir şeyler fark ediyorum. Ne rezil herifmiş. Rezillikte potpöri yapmış tüm pislikler varKendisi Allah'ın sevdiği kullarından. Her ne kadar hayır dese de , annesinin Kadir Gecesi doğurduğu konusunda rivayetler varUçurumun kenarına kadar gelip dönebilenlerden kendisi.
Ama siz birşeyler yapmazsanız o uçurumdan son sürat düşeceksiniz.
İlk etapta güzellikle konuşmakta fayda olduğunu düşünüyorum.Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşim de ben de öğretmeniz. Benim aileme yaklasik yarım gün, onunkine 1 gün uzakliktayiz. Esimle konusmadim halen. Konuşsam da ortada bir şey yok, mecbur okula gidecez ve aynı evdeyiz. Şu an konuşsam boşuna gerilecez gibi geliyor siz ne dersiniz
Çok seviyorsan kabul et otur kv lerle.Arkadaşlar elimden zorla almaz, boşanma durumu olursa adil şekilde düğünde takılanlar benim sonradan alınanlar ortak bölünür benim derdim o değil. Ailesiyle yaşamak istememem. Telefonla konuşmasını kapıdan dinledim, benim yanımda değildi konuşurken. Eşimi gerçekten seviyorum. Ailem evlenmemi istemedi ilk istediler babam vermedi. Çok zor evlendim gerçekten. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Eşim de beni seviyor biliyorum ama ailesini daha çok seviyor galiba sorun bu. Korkuyorum galiba ayrılmaktan da, insanlara bu durumu anlatmaktan da
B*k veririm de.Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
O altınlar gider, sen de o eve taşınırsın.Arkadaşlar elimden zorla almaz, boşanma durumu olursa adil şekilde düğünde takılanlar benim sonradan alınanlar ortak bölünür benim derdim o değil. Ailesiyle yaşamak istememem. Telefonla konuşmasını kapıdan dinledim, benim yanımda değildi konuşurken. Eşimi gerçekten seviyorum. Ailem evlenmemi istemedi ilk istediler babam vermedi. Çok zor evlendim gerçekten. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Eşim de beni seviyor biliyorum ama ailesini daha çok seviyor galiba sorun bu. Korkuyorum galiba ayrılmaktan da, insanlara bu durumu anlatmaktan da
Ya hu olur mu öyle şey tam da şuan konuşman lazım. Hiç bu mesele gerçekleşmezse bile sırf şukonuşmayı yapmış olması kavga sebebi. Sen vitrin süsü müsün alıp istediği yere götürecek?Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşim de ben de öğretmeniz. Benim aileme yaklasik yarım gün, onunkine 1 gün uzakliktayiz. Esimle konusmadim halen. Konuşsam da ortada bir şey yok, mecbur okula gidecez ve aynı evdeyiz. Şu an konuşsam boşuna gerilecez gibi geliyor siz ne dersiniz
Senin veya ortak, altınları kendi himayene almadan kesinlikle bir şey söyleme. Güveniyorsun ama burada güvendiği adam tarafından dolandırılan dünya kadar kadın var. Dolandırılma sakınHepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşim de ben de öğretmeniz. Benim aileme yaklasik yarım gün, onunkine 1 gün uzakliktayiz. Esimle konusmadim halen. Konuşsam da ortada bir şey yok, mecbur okula gidecez ve aynı evdeyiz. Şu an konuşsam boşuna gerilecez gibi geliyor siz ne dersiniz
Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın diye diye ne hallere düştü hatırlatayım dedimHepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşim de ben de öğretmeniz. Benim aileme yaklasik yarım gün, onunkine 1 gün uzakliktayiz. Esimle konusmadim halen. Konuşsam da ortada bir şey yok, mecbur okula gidecez ve aynı evdeyiz. Şu an konuşsam boşuna gerilecez gibi geliyor siz ne dersiniz
Daha ne yapsın adam?Bir kısmı evde, bir kısmı bankada. Bu sebep sizce boşanmaya kadar giderse değer mi buna?
Hem sen altının dan olacaksın hem kaynana evine beraber oturmaya gideceksinAz önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Öğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu tarz ozguvensizlikler öğretmenlerde çok var yani kk da gördüklerim arasında, daha siz yazmadan tahmin ettim öğretmen olduğunuzu, neden böylesiniz ekonomik özgürlüğünüz varken neden bu kadar korkuyorsunuz, özgüven eksikliği gibi görünüyor, calismasaniz anlarım cekincelerinizi ama şimdi anlamıyorum, acaba öğretmen kızlar ideal eş olur gibi bir etiket yapistirildigi için mi bu kadar taviz vermeleriHepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşim de ben de öğretmeniz. Benim aileme yaklasik yarım gün, onunkine 1 gün uzakliktayiz. Esimle konusmadim halen. Konuşsam da ortada bir şey yok, mecbur okula gidecez ve aynı evdeyiz. Şu an konuşsam boşuna gerilecez gibi geliyor siz ne dersiniz
Baksanıza siz kendi içinizde kabul etmis, şimdi de altlı üstlü daha iyi diye teselli arıyorsunuz...Aynı ev olmaz aynı bina olur, aynı şey sanki değil mi bu?
Dalga gectiginizi düşünüyorum. Kim altını verip kayinvalidesi ile yaşar ki? Kız kardeşim olsa paranı verme ve otur esinle konuş çöz bu durumu çok ilerlemeden derdim. Ama sana sormadan bunu yapana güven olmaz bu durum çözülmez ise boşan derdim.Aslında bu meslekle ilgili değil bence. Ben evlenirken ailem uzun süre istemedi çok sorun yasaya yasaya evlendim. Ve ailemde boşanan kimse yok. Ya da ben bununla evlenecek hadi beni evlendirin diyen de yok. Ailemden ayrı şehirde yaşıyorum ve pek onlara yansıtmıyorum yaşadıklarımı. Şimdi yazılanları okuyorum acaba gerçekten böyle mi düşünülüyor diye düşünüyorum. Yani sizin kız kardesiniz boyle sorun yaşasa ona da hemen bosan mi dersiniz diye düşünüyorum. Olması gereken bu mu, bu kadar basit mi, siz mi abartiyorsunuz ben de mi problem varkafamda deli sorular
Çok var böyle kadın ama öğretmenler daha çok konu açıp dile getiriyor tartışıyorlar bence. Ee bir de ülkede öğretmenlik mesleği diğer mesleklere göre çok daha yaygınÖğretmen arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu tarz ozguvensizlikler öğretmenlerde çok var yani kk da gördüklerim arasında, daha siz yazmadan tahmin ettim öğretmen olduğunuzu, neden böylesiniz ekonomik özgürlüğünüz varken neden bu kadar korkuyorsunuz, özgüven eksikliği gibi görünüyor, calismasaniz anlarım cekincelerinizi ama şimdi anlamıyorum, acaba öğretmen kızlar ideal eş olur gibi bir etiket yapistirildigi için mi bu kadar taviz vermelerigerçekten anlayamadigim için sorguluyorum yanlış anlaşılmasın her meslekte var tabi ama kk da çalışıp da hem ekonomik olarak hem de fiziksel olarak kendini yıpratan öğretmenler cok
Baksanıza siz kendi içinizde kabul etmis, şimdi de altlı üstlü daha iyi diye teselli arıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?