Düğün takıları ve ev

bence öyle kendini üzme . belki durum düşündüğün gibi değildir.
altli üstlü onlara yakın olmak için. ileriye yatirim amaçlıdır tayinsiz olurmu hemen gitmek oraya. konusupda germeyin birbirinizi zamani gelince söyler herhalde. :)

Çok var böyle kadın ama öğretmenler daha çok konu açıp dile getiriyor tartışıyorlar bence. Ee bir de ülkede öğretmenlik mesleği diğer mesleklere göre çok daha yaygın
Olabilir doğru, hatta kadınların çoğunlukla tercih ettiği meslek öğretmenlik olduğu için daha çok karşımıza çıkıyor da olabilir

Olabilir doğru, hatta kadınların çoğunlukla tercih ettiği meslek öğretmenlik olduğu için daha çok karşımıza çıkıyor da olabilir
Eminim çok fazla kadın var bu şekilde maddi konuda ezilen ama sesleri çıkmıyor öğretmenler gelirleri sebebiyle daha çok ses çıkaran kesim oluyor ama keşke tabii en başta tepkilerini belli etseler. Benim eski nişanlım da düğün takıları önce erkeğin, tepki gösterince ortak diyordu. Evlenmeden önce babasına ev aldırmaya çalıştı ikimizin adına olmasın diye. Zamanında tepki göstermeyip evlenseydim sonum aynı olurdu.

Tövbe estağfurullah ne biçim erkekler var ya şok oluyorum

Aynı ev olmaz aynı bina olur, aynı şey sanki değil mi bu?
Detayını kocana daha soramadın yani? Bu kadar silikleşecek kadar ne oldu mesela, kendini mi cezalandırıyorsun napıyorsun?
Dayımın kızı boşansın diye sülalecek gözüne bakıyoruz mesela. Ve evet sende problem var. Daha kocana soramamışsın bile ya. Evde ağırlığın sıfır. Mesleği olan bir kadın olarak bu kadar hiç olmak zoruna gitmiyor mu?

Çünkü adam iyice sindirmiş kadın problem çıkar kavga ederiz diye soramıyor bile. Bu erkek böyle manipüle ediyor. Güzel bir dille konuşup sorsa bile adam eminim duvar olacak trip atacak belki küsüp evi bile terk edecek. Nerden biliyorsun diye sormayın

Altinlar nerde? Derhal yok et, kasaya koy yada ailene Ver. Ne münasebet kaynanaya verecekmis

Sen evlisin ama esin evli degil. Evli insan esinin fikirini alir böyle ciddi bir meselede..yoksun sen o evde.

Benim ailem isteyince kurusuna kadar verdim birbirimize sordugumuzu bilmiodum de sakla altinlari

Kim ister ki ağzının tadi kaçsın, ayy bilmiyorum ama ortak alınanda onun da hakkı var neticede, bolmek lazım. Yeni hayat düzeni nasıl olur eşyalar ev ....boşanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
.aman agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza Bey diye diye bir aileyi cökerten hayriye hanim geldi aklima. Bu kadar pasif olmak niye anlamadim. Cesaret edip esinle konusamiyorsun bile

Sinmesin onlar da efendim. Eğitim görmüş, elinde bir mesleği olan kadın neden sinsin? Evi de terketsin, bir terkeder iki terkeder sonra şımarıklığı geçer. Geçmese de kendi bilir. Kendine biraz saygısı olan biri bu muameleyi çekmemeli. Konu sahibini en iyi siz anlıyorsunuz ama bak nasıl basmışsınız tekmeyi. Fena mı olmuş, eminim kendinize daha fazla değer vermeye başladınız. O da bassın. Ortada zaten bir evlilik yok. Konu sahibi neyi kaybetmekten korkuyor ki...

Kesinlikle katılıyorum zaten erkekleri böyle şımartan da biz kadınlarız özellikle paşa gibi büyüten anneleri. Ben zaten nişanlıydım çok şükür evlenmek gibi bir hata yapmadım. Ama konu sahibinin ciddi anlamda düşünmesi lazım fakat çok sinmiş çekiniyor eşinden belli.

Arkadaşlar merhaba, yorumlarınız için teşekkürler. Gündüz eşimle konuştum. Şu an için böyle bir durum yok daha arsa bile yok piyasada. Eğer para durumu olursa da ben istezsem düğünde takılanları vermeyeceğini söyledi. Daha önce bana böyle bir şeylerden bahsetmişti ama çok onemsememistim. Annesine de dedigini duyunca dank etti galiba kafama.

İnşallah o arsayı hiç bulamazlar güvenme lütfen, kimsenin ailesiyle yaşamak zorunda kalmayın. Herkesin kendi hayatı olmalı. Ve sakın eşinizim memleketine tayin istemeyin, bile bile kapana kısılırsınız

E niye o zaman telefonda annesine altınları veririz beraber de oturururz demiş

E niye o zaman telefonda annesine altınları veririz beraber de oturururz demiş
Ağzına bir parmak bal çalmak belkide bu, nasıl olsa alamayacaklar bari gönülleri hoş olsun diyor olabilir mi ki?

Yani benim ona destek olacağımı dusunmus. Onlara da yardımcı olmak istemiş ama asıl istediği zaten onlara yakın olmak. Ben de çok anlaşamıyorum ailesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…