- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
bence öyle kendini üzme . belki durum düşündüğün gibi değildir.Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Olabilir doğru, hatta kadınların çoğunlukla tercih ettiği meslek öğretmenlik olduğu için daha çok karşımıza çıkıyor da olabilirÇok var böyle kadın ama öğretmenler daha çok konu açıp dile getiriyor tartışıyorlar bence. Ee bir de ülkede öğretmenlik mesleği diğer mesleklere göre çok daha yaygın
Eminim çok fazla kadın var bu şekilde maddi konuda ezilen ama sesleri çıkmıyor öğretmenler gelirleri sebebiyle daha çok ses çıkaran kesim oluyor ama keşke tabii en başta tepkilerini belli etseler. Benim eski nişanlım da düğün takıları önce erkeğin, tepki gösterince ortak diyordu. Evlenmeden önce babasına ev aldırmaya çalıştı ikimizin adına olmasın diye. Zamanında tepki göstermeyip evlenseydim sonum aynı olurdu.Olabilir doğru, hatta kadınların çoğunlukla tercih ettiği meslek öğretmenlik olduğu için daha çok karşımıza çıkıyor da olabilir
Tövbe estağfurullah ne biçim erkekler var ya şok oluyorumEminim çok fazla kadın var bu şekilde maddi konuda ezilen ama sesleri çıkmıyor öğretmenler gelirleri sebebiyle daha çok ses çıkaran kesim oluyor ama keşke tabii en başta tepkilerini belli etseler. Benim eski nişanlım da düğün takıları önce erkeğin, tepki gösterince ortak diyordu. Evlenmeden önce babasına ev aldırmaya çalıştı ikimizin adına olmasın diye. Zamanında tepki göstermeyip evlenseydim sonum aynı olurdu.
Detayını kocana daha soramadın yani? Bu kadar silikleşecek kadar ne oldu mesela, kendini mi cezalandırıyorsun napıyorsun?Aynı ev olmaz aynı bina olur, aynı şey sanki değil mi bu?
Dayımın kızı boşansın diye sülalecek gözüne bakıyoruz mesela. Ve evet sende problem var. Daha kocana soramamışsın bile ya. Evde ağırlığın sıfır. Mesleği olan bir kadın olarak bu kadar hiç olmak zoruna gitmiyor mu?Aslında bu meslekle ilgili değil bence. Ben evlenirken ailem uzun süre istemedi çok sorun yasaya yasaya evlendim. Ve ailemde boşanan kimse yok. Ya da ben bununla evlenecek hadi beni evlendirin diyen de yok. Ailemden ayrı şehirde yaşıyorum ve pek onlara yansıtmıyorum yaşadıklarımı. Şimdi yazılanları okuyorum acaba gerçekten böyle mi düşünülüyor diye düşünüyorum. Yani sizin kız kardesiniz boyle sorun yaşasa ona da hemen bosan mi dersiniz diye düşünüyorum. Olması gereken bu mu, bu kadar basit mi, siz mi abartiyorsunuz ben de mi problem varkafamda deli sorular
Bu daha ne ki? Cidden kendime soruyorum bazen ben ne yaşadım diye… Ama çok şükür ayrıldım bitti her şeyTövbe estağfurullah ne biçim erkekler var ya şok oluyorum
Çünkü adam iyice sindirmiş kadın problem çıkar kavga ederiz diye soramıyor bile. Bu erkek böyle manipüle ediyor. Güzel bir dille konuşup sorsa bile adam eminim duvar olacak trip atacak belki küsüp evi bile terk edecek. Nerden biliyorsun diye sormayınDetayını kocana daha soramadın yani? Bu kadar silikleşecek kadar ne oldu mesela, kendini mi cezalandırıyorsun napıyorsun?
Dayımın kızı boşansın diye sülalecek gözüne bakıyoruz mesela. Ve evet sende problem var. Daha kocana soramamışsın bile ya. Evde ağırlığın sıfır. Mesleği olan bir kadın olarak bu kadar hiç olmak zoruna gitmiyor mu?
Az önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Benim ailem isteyince kurusuna kadar verdim birbirimize sordugumuzu bilmiodum de sakla altinlariAz önce eşimle annesi telefonla konuşuyordu. Ailesi ev yapmak istiyor eşim de bizdeki altınları kuruşuna kadar veririm sonra beraber otururuz tarzı konuştu. İkimiz de çalışıyoruz ve düğünde ailesi zaten pek bir şey takmadı. Eşimin ailesinden hoşlanmıyorum, şu an ayrı şehirde yaşıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
.aman agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza Bey diye diye bir aileyi cökerten hayriye hanim geldi aklima. Bu kadar pasif olmak niye anlamadim. Cesaret edip esinle konusamiyorsun bileKim ister ki ağzının tadi kaçsın, ayy bilmiyorum ama ortak alınanda onun da hakkı var neticede, bolmek lazım. Yeni hayat düzeni nasıl olur eşyalar ev ....boşanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Sinmesin onlar da efendim. Eğitim görmüş, elinde bir mesleği olan kadın neden sinsin? Evi de terketsin, bir terkeder iki terkeder sonra şımarıklığı geçer. Geçmese de kendi bilir. Kendine biraz saygısı olan biri bu muameleyi çekmemeli. Konu sahibini en iyi siz anlıyorsunuz ama bak nasıl basmışsınız tekmeyi. Fena mı olmuş, eminim kendinize daha fazla değer vermeye başladınız. O da bassın. Ortada zaten bir evlilik yok. Konu sahibi neyi kaybetmekten korkuyor ki...Çünkü adam iyice sindirmiş kadın problem çıkar kavga ederiz diye soramıyor bile. Bu erkek böyle manipüle ediyor. Güzel bir dille konuşup sorsa bile adam eminim duvar olacak trip atacak belki küsüp evi bile terk edecek. Nerden biliyorsun diye sormayın
Kesinlikle katılıyorum zaten erkekleri böyle şımartan da biz kadınlarız özellikle paşa gibi büyüten anneleri. Ben zaten nişanlıydım çok şükür evlenmek gibi bir hata yapmadım. Ama konu sahibinin ciddi anlamda düşünmesi lazım fakat çok sinmiş çekiniyor eşinden belli.Sinmesin onlar da efendim. Eğitim görmüş, elinde bir mesleği olan kadın neden sinsin? Evi de terketsin, bir terkeder iki terkeder sonra şımarıklığı geçer. Geçmese de kendi bilir. Kendine biraz saygısı olan biri bu muameleyi çekmemeli. Konu sahibini en iyi siz anlıyorsunuz ama bak nasıl basmışsınız tekmeyi. Fena mı olmuş, eminim kendinize daha fazla değer vermeye başladınız. O da bassın. Ortada zaten bir evlilik yok. Konu sahibi neyi kaybetmekten korkuyor ki...
Allah kurtarmış gerçekten, inşallah bundan sonra çok güzel insanlar çıkar karşınızaBu daha ne ki? Cidden kendime soruyorum bazen ben ne yaşadım diye… Ama çok şükür ayrıldım bitti her şey
İnşallah o arsayı hiç bulamazlarArkadaşlar merhaba, yorumlarınız için teşekkürler. Gündüz eşimle konuştum. Şu an için böyle bir durum yok daha arsa bile yok piyasada. Eğer para durumu olursa da ben istezsem düğünde takılanları vermeyeceğini söyledi. Daha önce bana böyle bir şeylerden bahsetmişti ama çok onemsememistim. Annesine de dedigini duyunca dank etti galiba kafama.
E niye o zaman telefonda annesine altınları veririz beraber de oturururz demişArkadaşlar merhaba, yorumlarınız için teşekkürler. Gündüz eşimle konuştum. Şu an için böyle bir durum yok daha arsa bile yok piyasada. Eğer para durumu olursa da ben istezsem düğünde takılanları vermeyeceğini söyledi. Daha önce bana böyle bir şeylerden bahsetmişti ama çok onemsememistim. Annesine de dedigini duyunca dank etti galiba kafama.
Çok teşekkür ederim inşallahAllah kurtarmış gerçekten, inşallah bundan sonra çok güzel insanlar çıkar karşınıza
Ağzına bir parmak bal çalmak belkide bu, nasıl olsa alamayacaklar bari gönülleri hoş olsun diyor olabilir mi ki?E niye o zaman telefonda annesine altınları veririz beraber de oturururz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?