• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün tarihi konusu ..

Keşke daha önceden karar verip uygulasaydınız keza çok az bir zaman kalmış.Ailelere bırakınca işin içinden çıkılmıyor malesef:(( Herşeyede kendiniz karar verin demiyorum ama ipleride tamamen onların eline bırakmayın bence:)) Kararlı ve istikrarlı olunca onlarda bi şekilde kabulleniyor.Düğün öncesi çok sıkıntılı bir dönem.Seni çok iyi anlıyorum...Sabırlı olmakta ve herşeyi problem etmemekte fayda var.

ya canım nişanlın senin üstüne yıkmıp kenara çekilmek istemiş bence:umursamaz: ''sen söyle annemlere mayısta olsun diye'' ne demek ya :mymeka:
zaten hep öyle konuşmuşsunuz ikiniz de, yani o da bi zahmet kabul ettirsin ailesine. Ayıp vallahi. O söyleyemiyosa sen söliceksin o zaman. Biz nişanlımla ne zamandan beri böle böle konuşmuştuk buna göre ayarladık kendimizi falan de.
Olmadı ortak çözüm mayısla ekim arası temmuzda yaparsınız. a.s

Canım belliki insanlar ekime kadar ancak toparlanacaklar tanıdıklarınıza uygun bir dille söyler annen çok canını sıkma anne evinde bir yaz daha geçir ne olur ki ayrıca nişanlılığınızın keyfini de yaşayın sakin bi şekilde hazırlıklarınızı tamamlarsınız bu tarz olaylarla ne kendinizi nede nişanlınızı üzmeyin...nasılsa evleneceksiniz acele etmenize gerek yok bırakın karşı taraf acele etsin.....

Valla en güzelini ben yaptım sanırım. Gittim düğün solanıyla konuştum anlaştım sonra surayla anlaştım gidin tutun dedim.. kaydirigubbakcemile4

Canım belliki insanlar ekime kadar ancak toparlanacaklar tanıdıklarınıza uygun bir dille söyler annen çok canını sıkma anne evinde bir yaz daha geçir ne olur ki ayrıca nişanlılığınızın keyfini de yaşayın sakin bi şekilde hazırlıklarınızı tamamlarsınız bu tarz olaylarla ne kendinizi nede nişanlınızı üzmeyin...nasılsa evleneceksiniz acele etmenize gerek yok bırakın karşı taraf acele etsin.....

evet öyleymiş canım.
ekime kadar ancak toparlanabiliriz dediler..
beklenmeyen bir-kaç biişi çıkmış.. onlarda mayısta yapmayı istiyormuş ama olmamış..
Ve ekime kaldı yani,
haftaya salonla konuşup tam tarihi bildirecekler.
Neyse, hayırlısı olur inşAllah..

Herkese verdiği cevaplardan dolayı teşekkür ederim a.s.

hayırlı olsun..en azından ekimde olacağını biliyorsun..salon da belliyse sorun yoktur.tebrikler.

olayın tatlıya bağlanmasına sevindim.. Hakkınzda hayırlısı olur olur inşallah

Back
X