- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi GloomyLady
-
Su soruyu sordugunuza gore bence pisman olabilirsiniz. Hiiiic tinmasaniz, aklinizda hic olmasa emin olun konu acmazdiniz
Durum nedir, maddiyat yuzunden mi?
pişman olmadımMerhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
pişman olmadım
nişani evde yaptım aile arasında
isteme nişan bir arada oldu
kına yapmadım
sadece nikah yaptık ve gecesinde 30 kişilik yemek verdik
Bu biraz evlenecegin kisiyle alakali. Ayni sehirdeyseniz. Istemeyi nisan gibi biraz daha fazla akraba cagirip evde yapabilirsiniz. Kinayi da yine aile evinde uc bes tanidikla yaparsin. Nikaha ise bundan 10 yil once dayimla yengem gelinlik damatlikla evlenme salonuna gitmis arka bahcede de taki toreni olmus ve herkes 2 saatte evlerine ayrilmisti. Ustelik gunduzdu. Bu tarz seylerde maddi imkanlar onemli. Paran yoksa dugun yapma emin ol pismanliktan oteye gitmiyor. Ben dugun istemedim hatta album bile ayni gun istemedim gelinlikte istemiyodum gereksiz masraf hepsi. Ama yapmak zorunda kaldik esimde beni pek dinlemedi. Sonuc ise dugun bitti biz besparasizdik. Ve esim dinlemedigi icin beni cok pisman oldu. 2 yil gecti hala dugun gununu hayatimin en kotu gunu olarak sayiyorum. Ve cook gereksiz bisey
teşekkürler yorumunuz için bende sizin gibi düşünüyorum umarım pişman olmam
hayır şart değilnikah sonrası yemek şart mı sonuçta o kadar kişiye yemekte nerdeyse bir salon parası kadar tutuyordur
Olmazsin canim. Olc bic. Oyle hesaplarla dugun hic tutmuyo o kadar gereksiz seyler aliyosun ki en basitinden bir gelin ayakkabisi bir buketi bir damatligi varya dunya parasim isin en kotu yani da 1 kez giyiyosun. O kadar kotu gunlerdi ki ailesi akraba ne der diye dugun yapti ve parayida kendileri aldi. Dugun bitti gercekten carsiya cikacak paramoz yoktu birak balayini. Sonra bana takilanlari bozdurup balayina gittik cunku oncesinde kapora vermistik. Elaleme hiic bakma. Cidden dugun icin maddi sikintin yoksa yaparsin en guzelini ama borcsuz baslamakta dunyanin en guzel seyi. Huzurlu oluyosun mutlu oluyosun
tantanayı sevmeyen biri olarak aldım sevdiceğimi gittik nikahı bastık. başka türlü de evlenemezdim zaten.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Nikahtan sonra biz de bir şey düşünmüyorduk ama aile büyükleri dediler ki, şehir dışından gelen insanlar da var, 15 dakika nikah salonunda oturmak için gelmiş olacaklar, ayıp olur, bir yemek yedirmemiz gerekir en azından vs... bize de mantıklı geldi, öyle yaptık. Sizin şehir dışı davetlileriniz olacak mı?Ben sadece bir kafede nişan düşünüyorum kına istemiyorum sonra da nikah , nikah sonrası yemekte düşünmüyorum çok mu az olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?