Düğün Yapmayanlar

Su soruyu sordugunuza gore bence pisman olabilirsiniz. Hiiiic tinmasaniz, aklinizda hic olmasa emin olun konu acmazdiniz

Durum nedir, maddiyat yuzunden mi?

1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum

Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
pişman olmadım
nişani evde yaptım aile arasında
isteme nişan bir arada oldu

kına yapmadım
sadece nikah yaptık ve gecesinde 30 kişilik yemek verdik

Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?

Bu biraz evlenecegin kisiyle alakali. Ayni sehirdeyseniz. Istemeyi nisan gibi biraz daha fazla akraba cagirip evde yapabilirsiniz. Kinayi da yine aile evinde uc bes tanidikla yaparsin. Nikaha ise bundan 10 yil once dayimla yengem gelinlik damatlikla evlenme salonuna gitmis arka bahcede de taki toreni olmus ve herkes 2 saatte evlerine ayrilmisti. Ustelik gunduzdu. Bu tarz seylerde maddi imkanlar onemli. Paran yoksa dugun yapma emin ol pismanliktan oteye gitmiyor. Ben dugun istemedim hatta album bile ayni gun istemedim gelinlikte istemiyodum gereksiz masraf hepsi. Ama yapmak zorunda kaldik esimde beni pek dinlemedi. Sonuc ise dugun bitti biz besparasizdik. Ve esim dinlemedigi icin beni cok pisman oldu. 2 yil gecti hala dugun gununu hayatimin en kotu gunu olarak sayiyorum. Ve cook gereksiz bisey

teşekkürler yorumunuz için bende sizin gibi düşünüyorum umarım pişman olmam

Düğün, nişan, kına... ıvır zıvır hiçbir şey yapmadık, özel bir fotoğrafçı tutmadık. Nikah dairesinde evlendik, oranın bahçesinde, nikah dairesinin fotoğrafçısı tarafından çekildi fotoğraflarımız, sonra eş dostla güzel bir restaurantta yemek yedik, dans ettik. Hiç pişman değilim. Bize kalsa eşimle tek başımıza gidip evlenir, gelirdik, bir kaç saat giyeceğim gelinliğe bile o kadar para vermezdim. O kafadayım yani,azıcık umurumda değil bu işler... Ama işte aileler de kırılmasın, ortasını bulalım derken, bu kadarını yaptık. Sizin için önemliyse, içinizde kalabilir tabii. Herkesin beklentileri farklı.

bizde yapmadık, nişanım , kınam salonda oldu.İkiside çok güzel geçmişti, zaten kızın düğünü kınasıdır derler.bilseydim nişanı evde yapardım, çünkü eşim oynamayı hiç sevmiyor,cdlere baktığımda sinir oluyorum kendimle nişanlanmış gibinişanım güzeldi ama damatsız gelin olmuşum resmen.Ama kınam harikaydı

Benim için hayati önem taşımasa da yaşadığım çevre için düğün olmazsa olmazdır bu nedenle epey büyük ve gösterişli bir düğünüm oldu. Parasını kv kp ödediği için kafam rahattı ,biz ödeyecek olsaydık asla o çapta yapmaz/yapamazdım.

Ilinizde manzarasi güzel bir kafeterya ya da ne bileyim kır bahçesi varsa orada ufak çaplı bir kutlama yapabilirsiniz.

Şaşaalı bir organizasyondan ziyade anı olarak kalacak ama sizi de zorlamayacak bir düğün hoş olabilir.

düğün yapmadık. annemle babam çok istiyor diye maalesef düğünden daha şatafatlı kına gecesi yaptık. keşke onu da yapmasaymışım :) paramız cebimize kalırdı.

teşekkürler yorumunuz için bende sizin gibi düşünüyorum umarım pişman olmam

Olmazsin canim. Olc bic. Oyle hesaplarla dugun hic tutmuyo o kadar gereksiz seyler aliyosun ki en basitinden bir gelin ayakkabisi bir buketi bir damatligi varya dunya parasim isin en kotu yani da 1 kez giyiyosun. O kadar kotu gunlerdi ki ailesi akraba ne der diye dugun yapti ve parayida kendileri aldi. Dugun bitti gercekten carsiya cikacak paramoz yoktu birak balayini. Sonra bana takilanlari bozdurup balayina gittik cunku oncesinde kapora vermistik. Elaleme hiic bakma. Cidden dugun icin maddi sikintin yoksa yaparsin en guzelini ama borcsuz baslamakta dunyanin en guzel seyi. Huzurlu oluyosun mutlu oluyosun

rahatlattınız beni çok teşekkür ederim zaten senelerdir beraberiz bir imzamız eksik bir an önce olsun istiyoruz hakkımızda hayırlısı

tantanayı sevmeyen biri olarak aldım sevdiceğimi gittik nikahı bastık. başka türlü de evlenemezdim zaten.
kına da yapmadım, nişanı da anamın önünde eşimle birbirimize yüzük taktık oldu.

pişman olmadım. 2 sene önce beyaz bi elbise aldım, giyindik, kuaförlere gittik saç baş yaptırdık arkadaşlar da fotoğraflarımızı çekti. fotoğrafları bastırmadım bile hala.
meğer o da çok şart bişey değilmiş.
arkadaşlarla olunca eğlenceli oldu, anı kaldı.

hımmm tek eksi yönü
doğal olarak altın gelmedi akrabalardan

Sanki istiyor gibisiniz istemeseniz zaten hiç sormazdınız bile :)
Nikah dairesinde nikahtan sonra kokteyl gibi şeyler oluyor baglı bulundugunuz belediyeye bi sorun gayet makul fiyata ufakta olsa eglenceniz olmus olur

Ben sadece bir kafede nişan düşünüyorum kına istemiyorum sonra da nikah , nikah sonrası yemekte düşünmüyorum çok mu az olur
Nikahtan sonra biz de bir şey düşünmüyorduk ama aile büyükleri dediler ki, şehir dışından gelen insanlar da var, 15 dakika nikah salonunda oturmak için gelmiş olacaklar, ayıp olur, bir yemek yedirmemiz gerekir en azından vs... bize de mantıklı geldi, öyle yaptık. Sizin şehir dışı davetlileriniz olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…