- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi GloomyLady
-
Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?[/QUOTE
Ben kina gecesi yapmadım hoc de pişman olmadım yalnız bunu koca kafalı insanlara anlatırken çok zorlandim
esimin ailesi ve benim ailem farkli sehirlerde yasiyor bu sebeple iki ayri dugun ve kina yapildi suan dusunuyorum da nasil bi gereksizlikmis bosuna giden paralar bosuna tantana... yani ille de orf ille de anane diye tutturan birileri degilseniz yapmayin gitsin.Gerginlik asiri yorgunluk ve giden paralar 3 saat sonra balkabagina donusen gelin damat.Zaten bu mutlu gununizde yaninizda olmak isteyip,corbada bizim de tuzumuz bulunsun deyip takisini parasini takmaya istekli olanlar nikahiniza geleceklerdir gerisi bos kalabalik.En temizi nikah kesinlikle.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Aynı sebeplerden dolayı biz de nikah yaptık. Oldukça sadeydi hatta sevmediğimiz akrabalarımızı davet bile etmedik amca dayı gibi yakın, ama haz etmediklerimizi çağırmadık. Gerçekten bizi seven gerçekten mutluluğumuzu isteyen insanlar yanımızda olsun istedik. Ertesi gün balayına çıktık. Çok güzeldi. 1 yıl 1 ay oldu evleneli. Defalarca tatile çıktık. Ucuz uçak biletleri hosteller, çadır vb şeylerle yaptık bunları. Haftasonlarını bile değerlendirdik. Nişan kına da yapmadık. Şimdi düşünüyoruz, nişan kına düğün yapsaydık bu kadar güzel anılarımız olmayacaktı. Pişman olmaktan korktum hiç pişman olmadım. Öneririm. Bu arada bir de üzerine 0 araba aldık. Kredi ödüyoruz1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum
Dış çekimim olmadı,o aklıma geldikçe özenirim.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Merhaba ben nikah yaptım.düğün şamatasını giç sevmem.katıldığım ilk nikah da herhalde kendi nikahım olmuştur . insanlar eğlenıyor sen topuklu uzerinde 5 saat bi şeyler yapıyorsun falan. abe kaynana naptın bize çalıyor? Engel olamıyorsun. ayrıca aşırı gereksız masraf gibi geliyor. Pişman değilim.eşim ısrar etti düğün için istemıyorum dedim.kına yaptım.kına genil bir salondaydı düğğn salonuydu.eğlenceliydi.. nikah daha şık ve klas gelıyor bana.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
bence cok da guzel olurBen sadece bir kafede nişan düşünüyorum kına istemiyorum sonra da nikah , nikah sonrası yemekte düşünmüyorum çok mu az olur
Aslında tamamen tercih meselesi iken mesela düğününde çok eğlenmiş biri olarak hiç pişman olmadım düğün hazırlığında abartmadan hazirlik yaptığımız icin borçsuz tamamlamistik madem düğün fuzuli geliyor güzel bir kına gecesi yapın düğün gibi oluyor zatenMerhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?