- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi GloomyLady
-
O zaman bi yerlere taki toreni sıkıştırmak lazim .
Bence de bir karşılık beklenerek takilmamali .Ama herkes yaziyor bu devirde .Hatta nerde oldugunu hatırlayamadigim bir yerde taki getirmeyenler aranip emaneti unuttunuz herhalde en kisa zamanda bekliyoruz diye araniyormus .Cok abes bir davranis .Orta halli ailelerde artik takida kalmadi. Altin almis basini gidiyor. Benim kp baskalarinin dugunune hep 200 euro takmis. Bana takilansa 1 ceyrek. Yani asla tam karisiligi takilmiyo. Takilara guvenerek dugun yapilir mi hic.. Sahsen bana bisey takilmadi esimin ailesi tarafindan herkes anlasmis para verilmis onada el konulmustu. Ama noldu simdi de biz bisey takmiyoruz da dugunlere gitmiyoruzda. Ha onlarda bekliyo tabi ama umrumda degil sahsen. Taki takmak icten gelmeli bana gore bi karsiligi olmamali
Bence de bir karşılık beklenerek takilmamali .Ama herkes yaziyor bu devirde .Hatta nerde oldugunu hatırlayamadigim bir yerde taki getirmeyenler aranip emaneti unuttunuz herhalde en kisa zamanda bekliyoruz diye araniyormus .Cok abes bir davranis .
Herkes isine gelmeyen gelenek gorenegi atlarken çıkarı olanlar icin ama geleneek diyip geciyor .Igrenc bir davranis bana gore. En yakinin bile olsa paran varsa takarsin yoksa yoktur yani. Borcla taki mi takilir hic. Gelenek gorenekleri bu konuda hic sevmiyorum maalesef
Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Şahsi fikrim en yakın arkadaşlarını al yanına çılgınlar gibi için eğlenin güzel bir resterondaBen sadece bir kafede nişan düşünüyorum kına istemiyorum sonra da nikah , nikah sonrası yemekte düşünmüyorum çok mu az olur
Aslında bizim bildiğimiz düğün de böyledir. Önce nişan yapılır, sonra kına ve düğün. Kınada zaten yeteri kdar oynanıyorSadece nişan organizasyonu ve kına düşündüğüm için düğün yapmıyor sayılır mıyım bilemedim:) Kınanin ertesi günü sade nikah düşünüyorum ben de.
Bizde kınanın ertesi günü de düğün salonunda çılgınca oyun havası oynanır gece 12lere 1lere kadar öyle söyleyimAslında bizim bildiğimiz düğün de böyledir. Önce nişan yapılır, sonra kına ve düğün. Kınada zaten yeteri kdar oynanıyorertesi gün yemek verilir, takı takılır, daha önce kıyılmadıysa nikah kıyılır ve biter.
1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum
Düğün salonu tutulunca öyle oluyor tabi, ama bizde nişan ve kına kapsamlı yapılınca birçok kişi salon tutmayıp bahçeli bşr yerde yemek veriyor, tercihler :)Bizde kınanın ertesi günü de düğün salonunda çılgınca oyun havası oynanır gece 12lere 1lere kadar öyle söyleyimBana bu yüzden akrabalarım lonely düğün yapmadı bile diyebilir
Kokteylli nikah yaptım. Akşamında yakın çevremiz ile eğlence yaptık. Söz - nişan evde aile arasında yaptık. Kına istemedim ama aile baskısı ile yaptım, organizasyonlu bi mekan kiraladım. Çok ta eğlendim. Balayı içinde Avrupa turu yaptık. Düğün yapmadığım içinde hiç pişman olmadım.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?