Düğün yok

Düğünü filan geçin de, bu adamla evliliği bi kere daha düşünün

önemli olan düğün ya da nikah değil .
nişanlın olacak cins ,adam en ufak bir şeyde sana bunu diyorsa o adamdan evlendikten sonra hiç hayır gelmez ,ertele nikahı kopsun gitsin

sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu
Bu adam evlenmiş olmak için evlenecek,ne kadar ayıp.
Bunu bu şekilde kabul ederseniz ömür boyunca devam edecek bir döngünün içine gireceksiniz.
Düğün yapılır yapılmaz mevzusunda değilim,çünkü cidden sorun o değil,sorun eş adayınızın had safhada bencil ve terbiyeden bihaber oluşu.
Size değer vermediğini de söylemeye gerek var mı bilemedim ki.

Benim esim nisanliyken bana bunlari soylese, benzer ayarda ben de kufreder ve poposuna tekmeyi basardim. Keyfi bilir, ezdirmeyin kendinizi

Yapamayabilir bunu anlarım lakin konuşma şekli çok berbat. Sende böyle bi adamla ömür geçirmek istiyorsan evlen. Bu şmdiden kendini belli etmiş. Sonradan bunları sebeb sunarak boşanma işlerine kalkışma. Bencede kararını şimdiden ver. En kötü belki yola gelir seni tekrardan kazanmaya çalışır.

Sizin mutluluğunuzu önemsemeyen bir eşle daha yolun başındayken ayrılın derim. Konuşması çok kaba ve sizin nasıl istediğiniz burda 3 satırda aşikarken bunu önemsememeli çok kötü

Burda çok konu okudum. İnan'ın o imza atıldıktan sonra ne düğünün ne nişanın bir önemi kalmıcak ve daha en başta size böyle davranan bir adamla evlenmiş olacaksınız.

İyi düşünün... gerçekten evlenince onunla mutlu olabilecek misiniz?

Dugunleri cok anlamsiz buluyorum. Millet gelsin oynasin bi de sizi elestirsin herseye kusur bulsun diye yapilan milyarlarca liralik harcama bana sacma geliyor. Sizin diretmeniz de anlamsiz gucu yoksa napsin adam calsin cirpsin mi? Zaten cok kaba bu kadar agir bir kufru daha nisanliyken eden bilemiyrum yaaa

Düğün yapamaması sorun değil de o söylediği cümleler ne kadar ağır ayrılsan yeridir.
Ama bu seferde millete "ben ona boyle boyle kufur ettim ondan ayrildik" demez. "Düğün yapamadigim icin terketti" der.
Peki senin durumun yok mu düğün icin?

Boyle biriyle evlenerek kendinize yazik etmeyin. Askinizdan olmuyorsaniz ayrilin bence.

Canım başları okurken dedimki napsın ya parası yoksa yazık. Düğün herkes ister ama imkan yoksa ona harcayacağın parayla evini kurar eşyanı alırsın. Ama sonu okuyunca sinirlerim bozuldu. Söyleme şeklinin kırıcılığı basitliği. Sen böyle biriyle evlenirsen yaşadığın her zorlukta sana küfürler saydıracak aşağılayacak. Kızlar değerinizi bilecek adamlarla evlenin.

Şimdi küfür eden ilerde neler yapar düşün bakalım

Senin isteklerini ciddiye almayan bir adamla olmaz

düğün olmuş olmamış neyse de o şekilde küfürlü konuşması çok yanlış..
size değer vermediğini ve kaybetmekten korkmadığını gösterir
tekrar düşünün bu adamla bir ömür geçer mi

Eski konularını bilmiyorum da bana herhangi bir şey için "s.kimde değil" diyen adamla onu pişmanlıktan köpek edene kadar evlenmezdim. (Aslında hiç evlenmezdim de siz seviyorum ölürüm dersiniz diye en azından pişman edin diyorum.
Nikah olacak rahatlığı ile sizinle bugün böyle konuşan, evlendikten sonra neler yapar bilemiyorum.
Düğün konusunda da adamın maddi durumu yoksa diretmek mantıksız, ama şöyle bir çözümü de var bu işin. Düğünde takılan paralarla salon ödenebilir. Zaten en uygunundan bişey seçseniz maksimum 2-3 bin lirao lur, o da düğünden sonra ödenir, borç almaya gerek olmaz. Ama sizin beklentileriniz çok yüksekse ve adamın da tavrı bu kadar çirkinse, neye dayanarak evleneceksiniz bilemiyorum?

Blöf yapacak kadar sizi sevmiyor olabilir, düşünsenize sizi kaybetmeyi göze alıyor ve size küfür ediyor. Duygularınızı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmeniz gerekiyor. İleride bunu kafanıza kakma ihtimali bile var, sen istedin evlenmeyi diye. Düğün önemli değil bence; ama sizin için önemli ise onun için de önemli olmasa da düşüncelerinize değer vermeli ve isteğinizi elinden geldikçe yapmalı, blöf yapıp küfür etmemeli yani. Bence mantıklı bir şekilde oturup düşünün. İleride daha da kötü bir hale dönüşebilir.

Sacnalama hayatinin en buyuk hatasini yaparsin simdiden boyle evlenince seni daha perisan eder dugun olmadan olurmu ya her kizin hayali telli duvakli evlenmek olurmu ya kararini ver yoksa yok ne demek sende sart koy bosver........
Sakin bak sakin evlenme o adamla seni mutlu eden birini el ustunde tutan birini dusun onu bekle....

Bana kalsa düğün istemezdim boşuna yorgunluk ve masraf dugune harcadigimiz parayi balayinda daha çok yer gezerek görerek yemeyi tercih ederdim ancak eşim ve ailesi iyi bir düğün istediler. Durumu yoksa yapacak bir şey yok tatlım ama üslubu kırıcı tabi kirildigini anlamasini sağla.

Yaşın daha 21.
Hemen salı evlenmek zorunda mısın?
Ayrıl demiyorum ama nikah kararını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Nikah biraz ileri tarihe atılırsa, ileride pişman olabileceğin kararlar vermemiş olursun belki de.

Düğünü geçtim. Maşallah nişanlınızın ağzından bal damlıyor. Bu üslupta biriyle gerçekten evlenecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…