- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Iyi yapmissiniz ben de bir daha asla takamam onca şeyi mümkün değilBen hic takmadim ,kayınvalidem çok söylendi fakat onu da kafama takmadım :) sonra açıkladım altından ne kadar haz etmediğimi, bankadan kasa kiraladim, acil evimden çıkardım .daha da kimseden ses çıkmadı .atıyorum 5 tane kolyem var ,besini birden takmamı istiyordaughter e yakışmaz valide hanım ,ben görgüsüz değilim ,kime neyi ispatlayacagim dedim de ,millet seni bekar kız sanıyor dedi :))) aman yahu ne fark eder :) onlar bekar sansın, ben evli olduğumu biliyorum ya sıkıntı yok dedim .kısa süreli bir şok yaşadıktan sonra ,ben seninle baş edemem ,bir daha hicbirseyine karışmayacağım dedi ve sağolsun gerçekten karışmadı :)
Diğerlerini niye takmadın diye sorarken zaten ne olduğunu merak ediyo onlar.Seninki yine düğünde takmanı istemiş benimki niye bayramlarda takmıyosun dediMerhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
Benim çevremde böyle olaylar oldu. Bazı kv lee niye böyle anlamış değilim evladın yaşında insanla neyin cekememezligi bu. Allah yardımcımız olsun
Bir seferlik taktım kırmak istemedim bilemiyorum . Ben en çok akrabalarına kızdım diğerlerini niye takmadın sorusu ne kadar saçma ya.
Sizin arkadaşınız yine sadece bilezikleri takıyormuş bizim buralarda tüm gelinler evde ne kadar altınları varsa takarlar setleri beşi biyerdeleri liraları tuğraları bileklikleri kelepçeleriAklıma bi arkadaşım geldi iki kolu da dirsegine kadar bilezikle geziyor her yerdebende sevmem hayatta da takmam
Allah askına 2 saat düğünde taki takmakla biseyiniz eksilmez.2 aylık gelinsin etraf bozdular mı acaba der diye düsünmüs kadın.Borcun olup saatabilirsinde sonuçta o takılar senin.Ama bilezik takmayınca cool oluyoruz sananlardan olma.Belli bir coğrafyadayız altın biz de önemli iste.Anlayın bunu.Gelip burda konu açana kadar takaydın,o kadar takıldıysan:)Merhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
Merhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
Hırsızlara davetiyeMerhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
Ben de hiç hoşlanmam. Allahtan benden kimse böyle bir görgüsüzlük istemiyor çok rahatsız olurdum. Yakın akraba düğünüyse filan sevdiğim beğendigim altin takıyı takarım da singir singir bilezik çok kötü. Sanki 20. yy.da yaşıyoruz. Ama sanırım sizin kv çevresinde gelenek bu. Sizin bunu değiştirmeniz zorMerhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?