• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde ne takmam gerekir sizce?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Birkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.

Biz eşimin kardeşine 20 gram bilezik taktık. Kendi kardeşim de olsa öyle yaparım. Altın fiyatlarının uçukluğu başka insanlar için dikkate alabileceğim bir konu olabilir ama kardeşler için geçerli değil. 🙄

Ailenizle yaşıyorsanız ben ayrıca bilezik takılmasını gerekli görmüyorum. Ayrı bir ev degilsiniz aynı ailedensinjz. Esimin kiz kardesi de aileyle yaşıyor bizden bi iki yaş küçüktü o da normalde ailenin taktiği bileziklerden birini taktı yeni mezun maaşıyla altın alsa biterdi herhalde bi kac ay . Suan mesela o evlense biz ayrıca bilezik takarız cunku ayrı bir evimiz ve gelirimiz yüksek. Duruma göre değişir aileniz takmaniz gerektiğini mi düşünüyor

20 gr.bilezik 10.000 Tl su anda,gereksiz bir masraf.Daha kucuk gr da takin.Veya soyle de yapabilirisn altin olarak isimli kolye yaptirin,hem hos olur hemde altin.

Aileyle yaşıyorsanız bence tam altın takmanız yeterli. İmkanınız varsa tabi bilezik takarsanız daha iyi olur. Ben bu gibi durumlarda kişinin elinden geleni yapması taraftarıyım kendini zora sokmadan

Ailenizle yasiyorsaniz bir maastan fazla olmasina bakmayip takin bir bilezik.

Ayri yasayip kira fatura gecim derdiniz varsa butcenize ne uyuyorsa onu takin derim.

15 gram altın takacak olsam hiç düşünmeden takamam
gece gündüz onu düşünürüm
yerken içerken gezerken
sürekli düşünürüm yani :)
😂 Öyle yükselmiş ki altının gramı şu an kara kara düşünüyorum acaba hangisi daha uygun ve güzel olur diye

Ailenizle yaşıyorsanız ben ayrıca bilezik takılmasını gerekli görmüyorum. Ayrı bir ev degilsiniz aynı ailedensinjz. Esimin kiz kardesi de aileyle yaşıyor bizden bi iki yaş küçüktü o da normalde ailenin taktiği bileziklerden birini taktı yeni mezun maaşıyla altın alsa biterdi herhalde bi kac ay . Suan mesela o evlense biz ayrıca bilezik takarız cunku ayrı bir evimiz ve gelirimiz yüksek. Duruma göre değişir aileniz takmaniz gerektiğini mi düşünüyor
Onlar bu konuda kararı baba bırakıyorlar. Ben kararsız kaldım. Ayrı değilim ailemden. Çok kararsızım. En fazla 10 gram takabilirim gibi ama o da çok mu ince olur

😂 Öyle yükselmiş ki altının gramı şu an kara kara düşünüyorum acaba hangisi daha uygun ve güzel olur diye

tam altın tak tabi ki
bana da görümcem tam altın taktı
durumları epey iyi ve büyükler de sanırım karı koca 2 tam takmışlardı
bence sizin için gayet normal tam.
Hatta yarım bile olabilir durumunuza göre.

Aynı evde yaşıyorsanız ayrı takmanıza gerek yok ailede ki bileziklerden takabilirsiniz bence. Yok ayrı alacağım diyorsanız tam altın yeterli ya da bu miktarda bir bileklik olur.
Tam altın dediğiniz cumhuriyet altını mı oluyor?

Birkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
Ceyrekli yada yarım bileklik alabilirsiniz bu aralar çok moda hem

Back
X