- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Madamgonca
-
kızın ana babası var damadın ana babası yok diğer gelinler evlenirken anne babaları hayattaymış
7 bin mi7 bin TL gelinlik kınayı bile damat yapıyor sizin kız hala gak guk, Allahtan belasını mı istiyo, bir kere giyeceği gelinliğin maliyetini yarıya düşerse diğer yarısıyla set met bişey aldırırdı bari, adam ölsün mü
Zengin koca bulaydı o zaman
söyledim de o gelinliği beğenmiş eşi de bir kere giyeceksin hevesin kalmasın herseyden kısarım ondan kısmam demiş7 bin TL gelinlik kınayı bile damat yapıyor sizin kız hala gak guk, Allahtan belasını mı istiyo, bir kere giyeceği gelinliğin maliyetini yarıya düşerse diğer yarısıyla set met bişey aldırırdı bari, adam ölsün mü
Zengin koca bulaydı o zaman
sizin eşinizinde mi ailesi yoktu?Kuzene söyleyin, bunlar gerçekten boş şeyler, huzur huzur huzur. Sakın dır dır yapıp eşini kendinden soğutmasın bu konuda. Bana da bir şey takılmadı, bin pişmanım bu konuyu dillendirdiğim için.
Gerçekten değmez.
eet7 bin mi
Değer bunla ölçülmez. Değer ona gösterilen saygı sevgiyle ölçülür.Işte kendini değersiz hissediyormuş altın yapılmadı diye
katılıryourm ama dinletemıyorumDeğer bunla ölçülmez. Değer ona gösterilen saygı sevgiyle ölçülür.
Yoo vardı üstelik eltilerime yapıldısizin eşinizinde mi ailesi yoktu?
amin ya çok ıyı bılmeklazım ana babanın kıymetınıanne baba olmayinca bileerzigi kim takacak ki
ikiside çalisiyormus çalisip alirlar iki bilerzik atla deve deil ya
yazik adam bi basina herseyin ustesinden gelmeye çalismis
Allahim evlatlari anasiz babasiz koyma nolur(
mutlu musunuz pekiYoo vardı üstelik eltilerime yapıldıben evlenirken paraları yoktu. Eşyada alınmadı. Sonradan eşim aldı.
Yaşayanlar böyle diyor deyinkatılıryourm ama dinletemıyorum
söyledim de o gelinliği beğenmiş eşi de bir kere giyeceksin hevesin kalmasın herseyden kısarım ondan kısmam demiş
Bu konuyu ısıtıp soğutup eşimin önüne sürdüğüm için değilim.mutlu musunuz peki
yanımda değil ama hergun tel de konusuyoruz çok hassas bırıdır dönem dönem bşylere takılır şimdi de buna takıldıSizin kız dayak istiyo yanında ise saçını çek
hah bizimki de bunu yapmaya karar verdi işteBu konuyu ısıtıp soğutup eşimin önüne sürdüğüm için değilim.
aldırsaymış ozaman...Eşiyle mutlu da hiç bir tane bile bilezik olmadan gittim diye üzülüyor
Çok büyük hata eder. Yuvasında huzur kalmaz benden demesi.hah bizimki de bunu yapmaya karar verdi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?