- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
o beklemiş tahmın etmıs kı alır aılesı amcası dayısı bırer bılezık yapar dıye hayal etmısaldırsaymış ozaman...
bende söyledim inş yapmaz öyle bi hataÇok büyük hata eder. Yuvasında huzur kalmaz benden demesi.
bu zamanda hayal kurmıcan malesef söylıceksın şukadar bilezık isterim dıyeo beklemiş tahmın etmıs kı alır aılesı amcası dayısı bırer bılezık yapar dıye hayal etmıs
bundan sonra ıstemek artık anlamsızbu zamanda hayal kurmıcan malesef söylıceksın şukadar bilezık isterim dıye
herhalde sızlanmasıda anlamsız. her yer kuyumcu dolu calısıp alaın madembundan sonra ıstemek artık anlamsız
kendi ailesindende takan olmamis sanirim..o zaman iki tarafi suclayacak.sadece erkek tarafini elestirmek haksizlik olur.anne baba disinda kardes bile bi yere kadar dusunur bu bi gercek...Eşiyle mutlu da hiç bir tane bile bilezik olmadan gittim diye üzülüyor
Bu takı mevzuları karşılıklıdır annesi babası hayatta olmadığı için ödünç yapmamış işte amcalar dayılar kv kp derdim yok demiyo da arkadaşınız şükürsüzmüş cidden adam iyi yorumlardan anladığım kadarıyla evi eşyası da alınmış e daha ne istiyo Alahtan belasını mıo beklemiş tahmın etmıs kı alır aılesı amcası dayısı bırer bılezık yapar dıye hayal etmıs
bilezik derdin değil ki zaten olsaydı da bozdurur kıyıya koyardım dıyor derdi ona yapılmamış olmasıherhalde sızlanmasıda anlamsız. her yer kuyumcu dolu calısıp alaın madem
mutluluklar :)2 insan birbirini sever birlikte bir hayat paylaşmak ister evlenir. Nedir bu takı muhabbeti insan kendine bileyziklemi değer biçer. Bizde isteme olayı olduğunda karşı taraf babama sormuştu örfünüz adetiniz bedir bizden istediğiniz nedir diye babam da halledilir onlar mutlu olsunlar da demişti ama karşı taraf ısrarla ne istiyorsunuz diye sorduğunda babam daha fazla dayanamayıp "benden kızıma değer biçmemi mi istiyorsunuz" diye terslenmişti. Evlilikte önemli olan huzur mutluluktur bırakın bu maddi şeyleri.
o takılır dıye hayal etmıs en azından amcası dayısı vs takar dıye düşünmüşkuzenin çok yanlış düşünüy baştan diycekti o zman ayrıca dert etceğine biriktirsin alsın oda başta bilmiyo muydu nolcağını sanki altın para bi yere kadar ben eşimle mutlu olym yemişim altını takıyı yerine yenisi alınır
evet inatla hzuur bozmaya uğrasıyor insanlara özeniyor şimdi evlenen arkadaslarına kolları bılezık dolu dıyeAdam ev almış eşyası var tek tasini bilmem ne tasinida almış eeee ne istiyor daha çantasıyla iki kıyafetle gitmiş evlenmiş eşya almadıysa annesi babası yapiverseydi hediye olarak iki bilezik madem ben anlamıyorum bu insanları yaaa adam öksüz yetim herşeyi de yapmış elinden geldiğince bulmuş bunuyor bence kuzeniniz benimde eşimin babası yok biz hiç birşey istemedik zaten yaptığı herşeyi de eşim kendi yapti kimsenin kuruşu yok bilezik falan söylemedik degerr veren insan olduktan sonra ne lazım bilezik takılmamış düğünde taş küçükmüş bilmem ne çok kızdım vallahi insanlar huzur için neler yapıyor o huzur bozmaya calisiyor
benım kuzenım olduğu için ben çeyrek taktım kendı kardeslerı de öyle ailesi de para falan takıldı bilezik yapılmadı yani ama o damat tarafının yapması lazımdı dıye onları suçluyorkendi ailesindende takan olmamis sanirim..o zaman iki tarafi suclayacak.sadece erkek tarafini elestirmek haksizlik olur.anne baba disinda kardes bile bi yere kadar dusunur bu bi gercek...
eşin bu durumu nasıl karsıladı el koymadı mı?Kuzeninize selamlarimi lutfen iletir misiniz?? 2015 yilinda evlendim. 25 yasindayim..Dugunumun ertesi gunu Alyansim disinda hic birseyim kalmadi. Neden mi? esimin annesi ve babasinin yapmasi gerekenleri bize yiktiklari icin. Hatta benim bir kupem bile olmadi. Bunlari dert etmedim. Neden mi? eşimle huzurum daha onemliydi cunku.
işte insanoğlu doyumsuz ne verirsen daha çoğunu istiyorBu takı mevzuları karşılıklıdır annesi babası hayatta olmadığı için ödünç yapmamış işte amcalar dayılar kv kp derdim yok demiyo da arkadaşınız şükürsüzmüş cidden adam iyi yorumlardan anladığım kadarıyla evi eşyası da alınmış e daha ne istiyo Alahtan belasını mı
Çoğu kişi bileziklerini satıp eve bağlıyo zaten...
İnsanlar kendilerinden iyi durumdakilere bakmaya devam ettikçe tüketim toplumu olmaya devam edicez neyazıkki
Ne münasebet der misiniz ona. Öncelikle kendi anne babasının takması lazımdı. Dayısı, amcası durumları varsa ister takar ister takmaz. Kolay bisey de değil yani bi altın bilezik takmak orta sınıf bir aile için.benım kuzenım olduğu için ben çeyrek taktım kendı kardeslerı de öyle ailesi de para falan takıldı bilezik yapılmadı yani ama o damat tarafının yapması lazımdı dıye onları suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?