Düğünde Takı takılmadı ?

nası
tabi ki mesela ben evlendim hemen düğün masrafları ödendi şu an benımde hiç bileziğim yok kalmadı yani çoğu kişide de böyledir değil mi
nasıl yani ailesi ne ise yarıyo o bilezikleremi göz diktiler ne dmek onlar senin ne olursa olsun aam muhtemelen yeni evlisin 5 sene sonra keske vermeseydim dersin

hahahha mantıklı :)) ben onun üzülmesine kıyamıyorum hem yeni evli hem de daha küçük hem de elimizde büyüdü :)
gerçekten maddi şeylerin gecici ve özellikle düğündekilerin gösteriş için olduğunu anlatmanız gerekir. Eşinin düğün sırasında eksikliği ilerde başka zenginliklere sebep olabilir. Üzmesin ben cok ayıplardım bu düşüncesini eşine bakmasını evine sağlık huzur ve geçimine odaklanmasını söylerdim. Gerçekten yara ise içinde aldırsın imkan buldukca... Bir sene içined coğunun elinde altından eser kalmıyor... bunun ileri aşaması onun eşi bunu aldı benimki almadı... O koltuk takımını yeniledi bizimki eski... çok yıpratıcı cok bu kafa...hiç bir zaman mutlu olamaz.

nası

nasıl yani ailesi ne ise yarıyo o bilezikleremi göz diktiler ne dmek onlar senin ne olursa olsun aam muhtemelen yeni evlisin 5 sene sonra keske vermeseydim dersin
yok eşimle ortak karar verdik hemen gidip bozdurduk sonra da borçları ödedik kalanıyla da tatile gittik :)

yok eşimle ortak karar verdik hemen gidip bozdurduk sonra da borçları ödedik kalanıyla da tatile gittik :)
balayını önce almalıydınız zaten ev esyalarınıda kayınpeder neden ödemedi ki size atmıs ayyy bana boyle yapcaklar kaynanama zaten gıcık oluyorum tavırlarında bide böyle sey yapsalar ömür boyu suratlarına bakmam ne bicim aile diye

evet onda da kıyaslama huyu var şimdiden

nası

Ne alaka canım benim.eşimin babası yoktu annesinin babadan bir bağkur maaşı vardı kocam ev yapmış evlenemeden sıfır parayla düğün yaptık biz kaynanamın aldığı 3 bileziği bozup borç ödedik iki kuruş altın huzurdan önemli değil ya

yok canım ya beklentiiçine girmedik bizde herseyı kendımız yaptık

bizde de öyle hemen hersey borca gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…