- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Madamgonca
-
kocasını sevıyor canım
Allah zorluk göstermesin böyle konuşuyor amaVallahi çok.kizdim şimdi.daha ne istiyor acaba kafayı yemiş altın diye
seçimini yapmış ki evlenmişozaman ya bilezik ya koca, ikisinden birini seçecek
nasıl yani ailesi ne ise yarıyo o bilezikleremi göz diktiler ne dmek onlar senin ne olursa olsun aam muhtemelen yeni evlisin 5 sene sonra keske vermeseydim dersintabi ki mesela ben evlendim hemen düğün masrafları ödendi şu an benımde hiç bileziğim yok kalmadı yani çoğu kişide de böyledir değil mi
Elindeki gül gibi kocayı böyle yaparak kaptirirsa başkasına görür gününü o zamanAllah zorluk göstermesin böyle konuşuyor ama
gerçekten maddi şeylerin gecici ve özellikle düğündekilerin gösteriş için olduğunu anlatmanız gerekir. Eşinin düğün sırasında eksikliği ilerde başka zenginliklere sebep olabilir. Üzmesin ben cok ayıplardım bu düşüncesini eşine bakmasını evine sağlık huzur ve geçimine odaklanmasını söylerdim. Gerçekten yara ise içinde aldırsın imkan buldukca... Bir sene içined coğunun elinde altından eser kalmıyor... bunun ileri aşaması onun eşi bunu aldı benimki almadı... O koltuk takımını yeniledi bizimki eski... çok yıpratıcı cok bu kafa...hiç bir zaman mutlu olamaz.hahahha mantıklı :)) ben onun üzülmesine kıyamıyorum hem yeni evli hem de daha küçük hem de elimizde büyüdü :)
yok eşimle ortak karar verdik hemen gidip bozdurduk sonra da borçları ödedik kalanıyla da tatile gittik :)nası
nasıl yani ailesi ne ise yarıyo o bilezikleremi göz diktiler ne dmek onlar senin ne olursa olsun aam muhtemelen yeni evlisin 5 sene sonra keske vermeseydim dersin
evet bunu dersem belki düşünür :)Elindeki gül gibi kocayı böyle yaparak kaptirirsa başkasına görür gününü o zaman
seçimini yapmış ki evlenmiş
balayını önce almalıydınız zaten ev esyalarınıda kayınpeder neden ödemedi ki size atmıs ayyy bana boyle yapcaklar kaynanama zaten gıcık oluyorum tavırlarında bide böyle sey yapsalar ömür boyu suratlarına bakmam ne bicim aile diyeyok eşimle ortak karar verdik hemen gidip bozdurduk sonra da borçları ödedik kalanıyla da tatile gittik :)
evet onda da kıyaslama huyu var şimdidengerçekten maddi şeylerin gecici ve özellikle düğündekilerin gösteriş için olduğunu anlatmanız gerekir. Eşinin düğün sırasında eksikliği ilerde başka zenginliklere sebep olabilir. Üzmesin ben cok ayıplardım bu düşüncesini eşine bakmasını evine sağlık huzur ve geçimine odaklanmasını söylerdim. Gerçekten yara ise içinde aldırsın imkan buldukca... Bir sene içined coğunun elinde altından eser kalmıyor... bunun ileri aşaması onun eşi bunu aldı benimki almadı... O koltuk takımını yeniledi bizimki eski... çok yıpratıcı cok bu kafa...hiç bir zaman mutlu olamaz.
Ne alaka canım benim.eşimin babası yoktu annesinin babadan bir bağkur maaşı vardı kocam ev yapmış evlenemeden sıfır parayla düğün yaptık biz kaynanamın aldığı 3 bileziği bozup borç ödedik iki kuruş altın huzurdan önemli değil yanası
nasıl yani ailesi ne ise yarıyo o bilezikleremi göz diktiler ne dmek onlar senin ne olursa olsun aam muhtemelen yeni evlisin 5 sene sonra keske vermeseydim dersin
illa kocasının ailesi almalıymışe o zaman hala neyin peşinde? çalışsın alsın koluna 20 tane bilezik, şakırdata şakırdata gezsin, ille kocasının ailesi mi almalıymış?
ruh çağırsın belki mezardan kalkar alırlar.
yok canım ya beklentiiçine girmedik bizde herseyı kendımız yaptıkbalayını önce almalıydınız zaten ev esyalarınıda kayınpeder neden ödemedi ki size atmıs ayyy bana boyle yapcaklar kaynanama zaten gıcık oluyorum tavırlarında bide böyle sey yapsalar ömür boyu suratlarına bakmam ne bicim aile diye
Aynen böyle söyle millet bunları hiç göremezken o kıymetini bilmiyor adamın başını yemesin daha yeni evliler hemdeevet bunu dersem belki düşünür :)
illa kocasının ailesi almalıymış
bizde de öyle hemen hersey borca gıttıNe alaka canım benim.eşimin babası yoktu annesinin babadan bir bağkur maaşı vardı kocam ev yapmış evlenemeden sıfır parayla düğün yaptık biz kaynanamın aldığı 3 bileziği bozup borç ödedik iki kuruş altın huzurdan önemli değil ya
töbeeeee est...o zaman mezar yerlerini satsın onunla alsın, dolaylı yoldan onlar almış olur
daha 1 haftalık evliler bunların derdine düştüAynen böyle söyle millet bunları hiç göremezken o kıymetini bilmiyor adamın başını yemesin daha yeni evliler hemde
Garibimilla kocasının ailesi almalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?