- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Gitsin Allah canımı alsın gözüm kalmadı yine bozdum bilezik o da gitti yine gözünde değil şimdi yine var Allah korusun borcum olsa dakika düşünmem veririm ben kocamdan çok memnunum böyle şeylerle huzurumu bozamambizde de öyle hemen hersey borca gıttı
evet onda da kıyaslama huyu var şimdiden
yok o buradaki hakaretleri konu sahıbıne saldırmaları kaldıramaz bana anlatır anca :)Garibim
Bu bdv yi biliyorsa önümüzdeki günlerde çok konu acar muhtemelen
Çok basit şeylere üzülüyor , kimbilir neleri gereksiz yere kendine dert edecek daha
Biz bir haftalık evliyken ne yapsak borç ödesek diye düşünüyorduk o bilezigim yok diyemi uzuluyordaha 1 haftalık evliler bunların derdine düştü
aynen öyle zaten ortak kasa hersey bizim içinGitsin Allah canımı alsın gözüm kalmadı yine bozdum bilezik o da gitti yine gözünde değil şimdi yine var Allah korusun borcum olsa dakika düşünmem veririm ben kocamdan çok memnunum böyle şeylerle huzurumu bozamam
töbeeeee est...
daha yası küçük belki zamanla olgunlaşırozaman geçmiş olsun evlendiği cocuğa acıdım. Zavalli kimle evlenmiş, garibim bide ailesi yok... Bu kişi ile aile kuracak mutlu olacaktı ama belli yok olmaz bu kızcağızla..
işte kimi arabamı hazırla der kimi 5 kr eksik binebilir mym der onun gibi :)Biz bir haftalık evliyken ne yapsak borç ödesek diye düşünüyorduk o bilezigim yok diyemi uzuluyor
olmayan aile alamaz tabi bir yanıt bekleyerek açmadım çok sevdiğim kuzenimin bir derdi vardı paylaşmak ona nasıl destek olacağım konusunda fikir almak istedimpeki sizin beklediğiniz yanıt ne?
yani olmayan aile nasıl bilezik alacak?
ne amaçla açtınız bu konuyu?
sıkıntı da bu canım o olgulaşana kadar adama bunları hissettirirse eşi onun notunu verirse bir bakmışsın en ufak şeyde eşine kinlenmiş kendine herşeyi hak gören bir erkek olmuş.daha yası küçük belki zamanla olgunlaşır
hayal kırklığına uğramış en azından ailede amca yenge dayı vs bir bilezik takarlardı diye düşünmüşBaştan tahmin etmemiş mi takılmayacağını anne baba dışında akrabalar pek bilezik takmaz ki zaten ayrıca erkekler de anlamaz bu işlerden. Zaten herşeyini kendisi yapmış takmamış yani şimdi bunu mu takıyor sevdiği biriyle evlenmiş olması yetmiyor mu illa onların kolda görünmesi mi gerekiyor ilginç zaten önceden bilip de evlenmiş. Böyle maddi takıntıları olanlar bana garip geliyor eşinin durumu daha iyi olunca bir takı seti bir şey alır yani. Sonradan çok kafasına takacağını da sanmıyorum özenmiş sadece sizde makul bir şekilde söyleyebilirsiniz ne diyeceğinizi az çok biliyorsunuzdur herhalde
büyümesi lazım büyümesisıkıntı da bu canım o olgulaşana kadar adama bunları hissettirirse eşi onun notunu verirse bir bakmışsın en ufak şeyde eşine kinlenmiş kendine herşeyi hak gören bir erkek olmuş.
allah islah etsin inşallah en kısa sürede bu hatalı düşüncelerinden döner.
Eee yoksa ne takacak yaa kendi anne babası takmamış el mi takacakhayal kırklığına uğramış en azından ailede amca yenge dayı vs bir bilezik takarlardı diye düşünmüş
aaa kendi ana babasına laf söyletmezEee yoksa ne takacak yaa kendi anne babası takmamış el mi takacak
O da doğru ama altın kadının namusudur gibi bir algı varya ondan dedim
Soyletmezse kimseye de o laf söyleyemez evlenmeseymiş keşke başını yakmış resmen adamın büyümemiş kizi evlendirmiceksinaaa kendi ana babasına laf söyletmez
Ahahahaha namissiz seniii
Hala ağzım açık. Kapatamadım.
Hiç altınım da yok.
Namıssızım herhal
Ahahahaha namissiz seniii
Aynen canım yaaa daha bir haftalık evli birinin altın merakına düşmesi çok.garip evlenecek insana ehliyet verilmeli bence altınla namus olmayiversinAltın ne ki ya zaten altını neyle takacağım
Gider gümüş alırım, çok değerli taşa susasam gider daha güzel bir taş alırım , daha zarif
Ay bence "böyle bir algı" var deyip başkası böyle düşünüyormuş gibi yapıyorlar
Ama kendi kafalarında da böyle bir düşünce var ki etkilenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?