Düğünde Takı takılmadı ?

bizde de öyle hemen hersey borca gıttı
Gitsin Allah canımı alsın gözüm kalmadı yine bozdum bilezik o da gitti yine gözünde değil şimdi yine var Allah korusun borcum olsa dakika düşünmem veririm ben kocamdan çok memnunum böyle şeylerle huzurumu bozamam

Baştan tahmin etmemiş mi takılmayacağını anne baba dışında akrabalar pek bilezik takmaz ki zaten ayrıca erkekler de anlamaz bu işlerden. Zaten herşeyini kendisi yapmış takmamış yani şimdi bunu mu takıyor sevdiği biriyle evlenmiş olması yetmiyor mu illa onların kolda görünmesi mi gerekiyor ilginç zaten önceden bilip de evlenmiş. Böyle maddi takıntıları olanlar bana garip geliyor eşinin durumu daha iyi olunca bir takı seti bir şey alır yani. Sonradan çok kafasına takacağını da sanmıyorum özenmiş sadece sizde makul bir şekilde söyleyebilirsiniz ne diyeceğinizi az çok biliyorsunuzdur herhalde

peki sizin beklediğiniz yanıt ne?
yani olmayan aile nasıl bilezik alacak?
ne amaçla açtınız bu konuyu?
olmayan aile alamaz tabi bir yanıt bekleyerek açmadım çok sevdiğim kuzenimin bir derdi vardı paylaşmak ona nasıl destek olacağım konusunda fikir almak istedim

daha yası küçük belki zamanla olgunlaşır
sıkıntı da bu canım o olgulaşana kadar adama bunları hissettirirse eşi onun notunu verirse bir bakmışsın en ufak şeyde eşine kinlenmiş kendine herşeyi hak gören bir erkek olmuş.
allah islah etsin inşallah en kısa sürede bu hatalı düşüncelerinden döner.

hayal kırklığına uğramış en azından ailede amca yenge dayı vs bir bilezik takarlardı diye düşünmüş

büyümesi lazım büyümesi

Ahahahaha namissiz seniii

Altın ne ki ya zaten altını neyle takacağım

Gider gümüş alırım, çok değerli taşa susasam gider daha güzel bir taş alırım , daha zarif

Ay bence "böyle bir algı" var deyip başkası böyle düşünüyormuş gibi yapıyorlar

Ama kendi kafalarında da böyle bir düşünce var ki etkilenmişler

Aynen canım yaaa daha bir haftalık evli birinin altın merakına düşmesi çok.garip evlenecek insana ehliyet verilmeli bence altınla namus olmayiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…