Düğünde takılan altınlarım

Iflah olmaz gibi. Yaptigi hatayi hata olrak gormuyor uzerinede hadi manava gidelim der gibi " hadi kumar oynamaya kibrisa gidelim" diyor.

Kadinin rizasininalmadan altinlarini almak nedir ya
Bu kadar sorumsuz erkege tahammul edemiyrm

Hiç abartmıyorsun. Abart, daha da abart... Paracı olmayacağım diye doğmamış çocuğunun hakkını yedirme. Çok kızdım eşine çok.

olan olmuş artık
kredi kartını alın taksitle altın kendinize ödesin
içinizde kalmaz hem
bir de herşeye kocanızı dahil etmeyin

Yani boşanırsanız evde de hak iddia edemeyeceksiniz.... Sizin altınlarınızla yapılmış evde hem de. Zaten siz olmadan arkanızdan gidip kutlamışlar. Yazık ya, nasıl içim yandı sizin için. Bir de kumar oynayacak beyefendi. Burnundan getirin, bir şeyler yapın bence ama ne yapılır bilmiyorum. Çok sert tavsiyeler de vermek istemiyorum ilişkinizi tam bilmeden. Hamile hamile kendinizi çok üzmeniz de iyi olmayabilir. Sabinin zaten rızkını çalmışlar bir de sağlığından olmasın.

Suç bende, neden güvendim ne kadar da salağım! Kendimi hiç affetmiycem, göz göre göre çocuğumun hakkını yedirdim. Kimseler yok ki kafamı kırsın.
Kendini suçlama, sonuçta o senin en çok güvenebileceğin kişiydi ve seni dolandırdı. İnsanlar bütün birikimlerini çıkarıp hiç tanımadıkları, görmedikleri telefon dolandırıcılarına veriyor. Seninki eşin yani, insan eşine karşı sürekli tetikte olamaz ki.

resmen kandırmış seni. hayır bi de kıbrısa gidip kumar oynamak ne alaka. çıkar kavgayı niye sineye çekesin ki.

Kumar oynamasi bence konunuzdaki asil problem. Bu adamla omur gecmez ben soyleyeyim. Bunlar daha iyi gunleriniz gibi duruyor buradan bakinca felaket tellalligi yapmayayim ama...

Aynen benim annem de vermiş zamanında altınlarını bileziklerini ev için ama bu adam resmen hileyle hurdaya utanmadan yalan söyleyerek almış. Bir de unut diyor, bebekleri olacak.

En başından altınları bozdurmak istemeniz hata olmuş.
Tepkinizi belli edin bence susmayın.
Salak yerine koymasın sizi.

Burdan evlenecek olan arkadaşlara naçizane bir tavsiye vermek istiyorum.Düğünde takılan altınlarınızı eğer ev vs.almayacaksanız mutlaka bozdurup küçük bi arsa yada ev olur o şekilde değerlendirin yoksa altınlarım dursun ileride lazım olur diye saklarsanız o altınlar mutlaka bir şekilde bozuluyo.Ya eşin ailesi alıyo ya konu sahibinin olduğu gibi eşi elinden alıyo sonra geriye altınların üzerine bir bardak soğuk su içmek kalıyo!

sen böyle sussarsan cok ..............

Hımm kumar oynayacakmış paşam demek..

O kumarda kullanılan ne kadar alet edevat varsa elime alır bir bir ..........

Görürdü o zaman kumarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…