İşte çakal bunlar terbiyesiz saygısız ne olucakBir de insan hic mi yalan söylemekten korkmaz nasıl bu kadar rahat yalan söyler bir ay sonra vereceğim diyip sonra o altınları unut der aklım almıyor..
Kadinin rizasininalmadan altinlarini almak nedir yaiyi geceler,
Eşim ailesinin arsasına tabi ki de ailesine de pay vermek sureti ile bir bina inşaatına başladı. Ama acele etmeyecek parası oldukça yapacaktı. Benden düğünde takılan altınlarımı istemişti, ben de o altınlar hastalıkta doğumda vs lazım olur sen işlerini ayarlayamıyorsan inşaata girişme o zaman, onlar yokmuş gibi davran demiştim. Altın fiyatları yükselince biraz katkı olsun diye altınları bozdurup vadeli hesaba yatırmak istediğimi söyledim hemen kabul etti, gittik kuyumcuya bozdurduk. Çıkışta bana, bir aylığına bu parayı verir misin ben 1 ay sonra yerine koyarım dedi. Ben de işlerinin kötü olduğunu söylüyordu heralde ödemesi geldi durumu sıkışık diye düşünüp tamam dedim. Aldı paraları gitti. Meğer inşaata malzeme almış, tören gibi anne babasıyla inşaata gidip bi kurban kesmedikleri kalmış. Ben bunu daha sonra kv'lere yemeğe gittiğimizde onlardan duydum. Delirdim ama eşime bişey söylemedim para muhabbeti yapmış olmamak için. Sen o parayı unut, benim hesabımdaki para ikimizin öyle düşün hep diyor şimdi de bana. Kendimi salak gibi hissediyorum. Bugün de gelmiş kıbrıs'a gitcem diyor. Madem o kadar paran vardı ne istedin benim çocuğumun parasından diyemedim. Ben çocuğuma istediğim mobilyayı alamıyorum bana çok pahalı diyor aynısını yaptırırz diyor. Kendi ihtiyaçları için hiç dokunmaması gereken parayı beni kandırarak gitti harcadı. Abartıyor muyum sizce ne yapmalıyım? Hesabını sormalı mıyım yoksa sineye mi çekmeliyim?
Kumar oynıcak.
Hiç abartmıyorsun. Abart, daha da abart... Paracı olmayacağım diye doğmamış çocuğunun hakkını yedirme. Çok kızdım eşine çok.iyi geceler,
Eşim ailesinin arsasına tabi ki de ailesine de pay vermek sureti ile bir bina inşaatına başladı. Ama acele etmeyecek parası oldukça yapacaktı. Benden düğünde takılan altınlarımı istemişti, ben de o altınlar hastalıkta doğumda vs lazım olur sen işlerini ayarlayamıyorsan inşaata girişme o zaman, onlar yokmuş gibi davran demiştim. Altın fiyatları yükselince biraz katkı olsun diye altınları bozdurup vadeli hesaba yatırmak istediğimi söyledim hemen kabul etti, gittik kuyumcuya bozdurduk. Çıkışta bana, bir aylığına bu parayı verir misin ben 1 ay sonra yerine koyarım dedi. Ben de işlerinin kötü olduğunu söylüyordu heralde ödemesi geldi durumu sıkışık diye düşünüp tamam dedim. Aldı paraları gitti. Meğer inşaata malzeme almış, tören gibi anne babasıyla inşaata gidip bi kurban kesmedikleri kalmış. Ben bunu daha sonra kv'lere yemeğe gittiğimizde onlardan duydum. Delirdim ama eşime bişey söylemedim para muhabbeti yapmış olmamak için. Sen o parayı unut, benim hesabımdaki para ikimizin öyle düşün hep diyor şimdi de bana. Kendimi salak gibi hissediyorum. Bugün de gelmiş kıbrıs'a gitcem diyor. Madem o kadar paran vardı ne istedin benim çocuğumun parasından diyemedim. Ben çocuğuma istediğim mobilyayı alamıyorum bana çok pahalı diyor aynısını yaptırırz diyor. Kendi ihtiyaçları için hiç dokunmaması gereken parayı beni kandırarak gitti harcadı. Abartıyor muyum sizce ne yapmalıyım? Hesabını sormalı mıyım yoksa sineye mi çekmeliyim?
Yani boşanırsanız evde de hak iddia edemeyeceksiniz.... Sizin altınlarınızla yapılmış evde hem de. Zaten siz olmadan arkanızdan gidip kutlamışlar. Yazık ya, nasıl içim yandı sizin için. Bir de kumar oynayacak beyefendi. Burnundan getirin, bir şeyler yapın bence ama ne yapılır bilmiyorum. Çok sert tavsiyeler de vermek istemiyorum ilişkinizi tam bilmeden. Hamile hamile kendinizi çok üzmeniz de iyi olmayabilir. Sabinin zaten rızkını çalmışlar bir de sağlığından olmasın.Aslında ben de sizin gibi düşünmüştüm ama eşime bunu sorduğumda arsa anne ve babasının olduğu için bize vericekler mi, satacaklar mı ne yapıcaklar eşim de bilmiyor. Net bir şey yok. Kardeşi de var bir tane. Onun da hakkı var tabi. Ben de böyle karmaşık aile işlerine bizim ortak altınlarımızı karıştırma diye rica etmiştim. Hiç dikkate almamış demek ki.
Kendini suçlama, sonuçta o senin en çok güvenebileceğin kişiydi ve seni dolandırdı. İnsanlar bütün birikimlerini çıkarıp hiç tanımadıkları, görmedikleri telefon dolandırıcılarına veriyor. Seninki eşin yani, insan eşine karşı sürekli tetikte olamaz ki.Suç bende, neden güvendim ne kadar da salağım! Kendimi hiç affetmiycem, göz göre göre çocuğumun hakkını yedirdim. Kimseler yok ki kafamı kırsın.
Aynen benim annem de vermiş zamanında altınlarını bileziklerini ev için ama bu adam resmen hileyle hurdaya utanmadan yalan söyleyerek almış. Bir de unut diyor, bebekleri olacak.Tavır mübah onda hem fikiriz. Hatta ben ilk mesajımda tavır koymasını eşi tarafından dolandırıldığını söyledim.
Hamile olduğunu fark edince daha da üzülmesin diye biraz yumuşattım mesajımı:))
Ben olsam oscarlık bir cinnetle hesabını sorardım.
Altın konusunda çok takık falan da değilim. Bundan 7 yıl önce ev almak için tüm altınlarımı, birikimlerimi eşime verdim.Düğünümde takılan altın da az buz değildi.
Evlilik paylaşımdır ama konu sahibin eşi gibi eşler için değil bu söz.
sen böyle sussarsan cok ..............iyi geceler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?