Düğünde takılan altınlarım

Ne kadar ilginçsiniz. Siz paranızı vadeli hesaba yatırıyorsunuz, eşiniz kumara gidiyor ama sizin zorunuza giden paraları inşaat için kullanması? Sizce de bu durum anormal değil mi?

Hadi altınlar gitti ona sesiniz çıkmadı, ama kıbrısa gidiyorum dediği an kıyametleri koparıp orada harcayacağı parayı elinden almanız gerekiyordu. Hamile eşini dolandır parasını inşaata yatır ama kumarından eksik kalma üstelik kıbrıs! lükse bak! Ayranı yok içmeye..
Bazı kadınların sabrına gerçekten hayranım ben sinirlerimi aldırsam yine dayanamam bu duruma.

O Kıbrısı onun poposuna sok bence. Doğmamış çocuğun rızkıyla kumar oynamayı teklif eden adamın ağzına s...dım herhalde.

Önce altınlarınızın böyle yalanla gittigine üzüldüm susma diyecektim
Sonra kıbrısa kumar icin gittigini yazınca,
fikrim degişti.
Benim yakın bi akrabam çok zengindi
Sürekli kıbrısta ve başka ülkelerde kumar oynamaya giderdi karısı bunu hep sakladı ailesinden
Sonunda bütün mal varlıklari gitti ama trilyonluk borçlar bitmedi
Adam intihar etti biri annesinin karnında 3 tane küçuk cocuk kaldi arkasında .
Lütfen bi kumar meselesini ailesiyle görüş
Tedavi olması için ikna edin
Kıbrısta kumar oynamak küçük paralarla olmuyo malesef.
Yol yakınken çaresine bakın.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. çok üzgünüm çok endişeliyim, böyle yapacağını üstüne bir de kıbrısa gitmek isteyeceğini bilemedim, aklıma gelmedi hiç. Keşke ona hiç güvenmeseydim.

Valla nasıl bu oyuna getirdi sizi hayret oysa ki ilk tavrinizda akıllı bir insan gibi davranmissiniz. O kadar reklam yapılıyor altinlarinizi alıp bir altın hesabı actirsaydiniz ya adınıza böyle kuyumcularda altın bozduracaginiza tabi paraya el koyar size de git 1 bardak su iç demiş.
Geçmiş olsun bundan sonra çocuğunuz için bu adama karsi daha dikkatli davranın

İlk olarak acilen mal varlığının en azından vekâletini isteyin ki imzanız olmadan elini sürmesin yoksa kumar illerini bırakmazsa neyini varsa hiç olur ailesinede bunu anlatın yoksa herzaman el kızı kötü olur

Bugün kavga ettik, ben senin paranı bankaya yatırmıştım ne para gözmüşsün al paranı dedi çekmiş parayı getirmiş. Bu da ona ders olsun en azından böyle bir şeye kalkışmaz bir daha. Çocuğuma altın takılırsa hiç elini bile süremicek bu bana da çok büyük ders oldu. Benim eşimde aileyi mutlu etmek - eşini üzmemek dengesi yok maalesef. Umarım öğrenir.

iyide herlafın ardında sustum demişsin

susmaya devam et ozaman

çocugunuda yerde yatırı bu adam , yatak bile almaz ,

Sizin paralarınızı inşaatta harcadıysa, hangi parayla Kıbrıs'a gidip kumar oynayacak?
Belki inşaata harcamadı da direk sizin paranızla kumara gidiyor?

Kibrisa kumar oynamaya gidiyor ve sen bunu onemsiz bir detay gibi soyluyorsun.

Zaten kumar oynayan adamin seni kandirip paralari alip sana geri vermemesine sasirmaman lazim.

Cok soguk kanlilikla kumar oynayacak demissin. Evlenmeden once biliyor muydun kumar oynadigini?

Hayır sadece iddaa oynadığını biliyordum hiç kıbrısa gitmemiş zaten hayatında. Birinden duydu heralde heves etti, elindekini harcamaya korkar gibime geliyor ama belli de olmaz bu işler. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Peki sen karai cikmiyor musun gitmesine?

Senin ne isin var oralarda demiyor musun?

Evli ve cocugu olacak bir adamin isleride iyi degil zaten kibrisa kumar oynamaya gitmesi normal mi?

Hayır tabi ki değil, bunu teklif etmesi bardağı taşıran son damla oldu zaten.

O zaman susun,cidden susun!!!
Ayaküstü dolandırılmışsınız hala ne susayım mı diyorsunuz ben anlamadim.
Sizin istediğiniz mobilya pahalı diye alınmıyor ama kumar oynamaya taaa kıbrısa gidiliyor.
Olay çıkarırdım ben olsam. İnşaat olayını vs kenara koydum ama kumar uğruna dolandırılmak,asla affedilemez yani.

Ya bence burada altından daha önemli bir sorun var. Siz eşinizin güvenilmez olduğunu anladınız. Bence ucuz Bile kurtarmış olabilirsiniz bu meselede. Esas sorun güvenilmez eşle ne yapıp, ne gibi bir yol izleyeceğiniz olmalı.

Bugün sizi kandırıp altınlarınızı alan adam, yarın çok daha fazlasını yapar. Esas mesele bu bence.

Birkaç bilezik sadakanız olsun boşverin. Onlar dursaydı da eşinizin ne olduğunun farkına varamadaydınız daha kötüydü.

Alabildiniz mi yani parayı, hemen kendi üstünüze yatırın parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…