Walla herkes kendi içini bilir ben olsam böyle bi altınımı getirsin söyle onlara tavrı karşısında ya çok geç takardım ya da hiç takmazdım. Herkes haddini bilsin. Gurur yapılacak bir konu değil bu.. Çok basit bi mantık. Haddinbi aşana cevabını bi şekilde vermelisiniz.
Hangendi herkesin kendi görüşü bu kurnazlık değil yapılan saygısızlığa tepki göstermektir. Ben şimdiye kadar kimsenin bir düğünden sonra gelmeyen altını istediğine ailemde ve kendi arkadaş ortamımda şahit olmadım. Biri bana söylerse de dediğim gibi yaparım. Benim yorumlamam bu kadar (;Valla gayet gurur yapılacak konu, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. Her şey para değil, insanın itibarı da önemlidir. Ödenebilecek bir tutar için bu duruma düşmezdim, ne o parayı isteyen adam olmayı nede kurnazlık yapıp hediyenin karşılığını vermeyen kişi olmayı istemezdim.
Ahahaah on numara tespit yalnız ha. Cidden kimse utanmıyor takı töreni yapıp altınları alırken. O gönlünden kopmuş oluyor tabi. Almam demiyor kimse. Bozdurup yerken iyi..Sonucta iki kazık kadar insan boyunlarına kırmızı şerit takip " hadi bana takı takın" diye bekliyorsa,ve ya gelin elinde kesesi ile konukların arasında masa masa " bana takı takan varmı " diye geziniyorsa kendine takilani da bu zahmet unutmasin ve gelip taki takan insanın özel gününde de üstüne düşeni yapsin
Yani kimse takı kabul etmesin olsun bitsin, bu kısır döngüyü kıralım bi yerde.Düğünler takı çeyiz bu kadar problemse varlığını sorgulamak neden kimsenin işine gelmiyor!!
Sadece takı olsaYani kimse takı kabul etmesin olsun bitsin, bu kısır döngüyü kıralım bi yerde.
O döngü kırılmaz, sen kırsan annen-baban kırdırmaz " ama ben elaleme taktıydım" diyeYani kimse takı kabul etmesin olsun bitsin, bu kısır döngüyü kıralım bi yerde.
Merhaba sayın üye,Merhaba komik sayilacak konuyla karsinjzdayim.
3 yil once dugun yaptik esimin arkadasi yarim altin takmis. Gecenlerde arkadasinin dugunu oldu. Tum hazirligimizi yapmisken onemli bir nedenden dolayi gidemedik. Hatta esim ugrar takisini takar cikarim dedi o da kismet olmadi takamadik.
Simdi mesele arkadasi baska bir arkadasi araci yaparak taktigi yarimi geri istemis.
Hemen ver hic minnet etmesin dedim ama ayni zamanda da cok sinir oldum. Yani borc diye mi verdin ki geri istiyorsun. Madem oyle takmasaydin hic.
3 yillik evliligimizde hic olmadigimiz kadar sikisigiz bu aralar. Birinden borc alip verecegiz ustelik yarim altin besyuz kusur bisey. Biz evlendigimizde ceyrek 150 tl di madem bu kadar gozune geldi takmasaydin be adam.
Sizin gorusunuzu merak ettim. Karsi tarafin yerine gecip empati yapamiyorum cunku ben simdiye kadar gediye ettigim hicbir seyin pesine dusmedim..
Merhaba komik sayilacak konuyla karsinjzdayim.
3 yil once dugun yaptik esimin arkadasi yarim altin takmis. Gecenlerde arkadasinin dugunu oldu. Tum hazirligimizi yapmisken onemli bir nedenden dolayi gidemedik. Hatta esim ugrar takisini takar cikarim dedi o da kismet olmadi takamadik.
Simdi mesele arkadasi baska bir arkadasi araci yaparak taktigi yarimi geri istemis.
Hemen ver hic minnet etmesin dedim ama ayni zamanda da cok sinir oldum. Yani borc diye mi verdin ki geri istiyorsun. Madem oyle takmasaydin hic.
3 yillik evliligimizde hic olmadigimiz kadar sikisigiz bu aralar. Birinden borc alip verecegiz ustelik yarim altin besyuz kusur bisey. Biz evlendigimizde ceyrek 150 tl di madem bu kadar gozune geldi takmasaydin be adam.
Sizin gorusunuzu merak ettim. Karsi tarafin yerine gecip empati yapamiyorum cunku ben simdiye kadar gediye ettigim hicbir seyin pesine dusmedim..
Adam terbiyesizlik yapmış istwmekle ama türkiye gerçeği de bu. Kim ne yaptıysa aynısı yapılır. Ben şahsen nekadar sıkışık olsam da kartla falan alır veeirim altını
Jesss sen gelip benim düğünümde çeyrek tak aghjk tabi takılacak len kadın o yarımla kara giriyor. Şu an elinde olsa offf dıyorum afjkkArkadaşlar ben birşey anlamadım bana 2 yıl önce çeyrek takana ben niye çeyrek takayım ? Onun o gün fiyatı neyse onu veririm. Olması gereken bu değil mü ?
Kanki o zaman takmasın ahahshsh düğün için alınan birşey buna yatırım diye niye bakayım. Borç vermemiş ki.Jesss sen gelip benim düğünümde çeyrek tak aghjk tabi takılacak len kadın o yarımla kara giriyor. Şu an elinde olsa offf dıyorum afjkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?