kendini baya komik duruma dusurmus yaMerhaba komik sayilacak konuyla karsinjzdayim.
3 yil once dugun yaptik esimin arkadasi yarim altin takmis. Gecenlerde arkadasinin dugunu oldu. Tum hazirligimizi yapmisken onemli bir nedenden dolayi gidemedik. Hatta esim ugrar takisini takar cikarim dedi o da kismet olmadi takamadik.
Simdi mesele arkadasi baska bir arkadasi araci yaparak taktigi yarimi geri istemis.
Hemen ver hic minnet etmesin dedim ama ayni zamanda da cok sinir oldum. Yani borc diye mi verdin ki geri istiyorsun. Madem oyle takmasaydin hic.
3 yillik evliligimizde hic olmadigimiz kadar sikisigiz bu aralar. Birinden borc alip verecegiz ustelik yarim altin besyuz kusur bisey. Biz evlendigimizde ceyrek 150 tl di madem bu kadar gozune geldi takmasaydin be adam.
Sizin gorusunuzu merak ettim. Karsi tarafin yerine gecip empati yapamiyorum cunku ben simdiye kadar gediye ettigim hicbir seyin pesine dusmedim..
Verecek durumum yoktu :) dugunleri ayni sehirde olmdi. Hem yol masrafi yaptim hem de ayni zaman da ceyrek alamazdim malesef. Bu hep bana hep bana lik degil :)Ee sizin düğünde de takmış ama bence en azından bir çeyrek verebilirdiniz. Yahu hep bana hep bana olmaz ki :)
Yanlış anlamayın,karşı tarafın yaptığı çok ayıp,böyle birşeyi kimseye yasatmam.Ama ben çok büyük bir aksilik olmadigi sürece düğün sahibinin de zamanı gelince o güzel gününde kendisini yalnız bırakmayan karşıdaki kisilere layigini yapmasindan yanayım.11 yıllık evliyim sonradan hayatıma giren çok kişi oldu,çocuğunun sünnet düğünü olanlar oldu,tayin görüp giden arkadaşlarım oldu.... beklemediğimiz bir zamanda Allah bir çocuk daha nasip etti.O gün yanında olduğum kişiler bana bir şekilde ama bir fazla ama bir eksik hediyelerini ulaştırdılar.Hediyesi alınmış fakat bitakım aksiliklerden gidememişler. Hemen haber yollatıp taktığının iadesi istenir mi çok ayıp..
Anons mevzusuna gelince illa kalkıp takı yapın diye kimse kimseyi zorlamıyor. Mecbur bırakılma durumu yok yani. İstemiyosanız takı falan yapmazsınız.
Benim evlendiğim dönemde altın yükselişe geçti diye altın takanımız pek olmadı ama ailem istisnasız her düğüne altınla gitmişti şimdi haber mi yollatalım..
Ama bizim durumumuz uygunsa o an için bize altın takmış mı takmamış mı diye bakmadan alıp takımızı yapıyoruz eşimle.. zaten karşılık bekleniletek yapılan şeyler hiç yapılmasın daha iyi..
Merhaba komik sayilacak konuyla karsinjzdayim.
3 yil once dugun yaptik esimin arkadasi yarim altin takmis. Gecenlerde arkadasinin dugunu oldu. Tum hazirligimizi yapmisken onemli bir nedenden dolayi gidemedik. Hatta esim ugrar takisini takar cikarim dedi o da kismet olmadi takamadik.
Simdi mesele arkadasi baska bir arkadasi araci yaparak taktigi yarimi geri istemis.
Hemen ver hic minnet etmesin dedim ama ayni zamanda da cok sinir oldum. Yani borc diye mi verdin ki geri istiyorsun. Madem oyle takmasaydin hic.
3 yillik evliligimizde hic olmadigimiz kadar sikisigiz bu aralar. Birinden borc alip verecegiz ustelik yarim altin besyuz kusur bisey. Biz evlendigimizde ceyrek 150 tl di madem bu kadar gozune geldi takmasaydin be adam.
Sizin gorusunuzu merak ettim. Karsi tarafin yerine gecip empati yapamiyorum cunku ben simdiye kadar gediye ettigim hicbir seyin pesine dusmedim..
Gururları ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?