Nasil yadirganmaz ya.?Simdi yadirganacak belki ama burasi Türkiye valla kim kime 500 tl'lik altin takar geri gelecegini düşünerek takiliyor hep.
Ben yadirgamadim o yüzden.
Siz katılıp herhangi birsey takmayinca onlar da gtti 500 deyip pesine düşmüşler.
Herkes sizin gibi düşünmuypr iste onlar istemek istemiş. Belki de konu sahibi icin onlar bize taki getirmemeye utanmadi bende istemeye utanmam demistir, sebebini bilemeyecegim.Nasil yadirganmaz ya.?
Ayip denen birsey var burasi Turkiye evet.
Haber yollayip istenmesi ne demek?
Oluyor oyle evt.Ben çok şaşıramadım açıkcası.
Ben de tüm arkadaşlarıma takımla gittim hepsine çeyrek taktım.
Onlar benim düğünümden pasta yiyip,pisti meşgul edip gittiler.
Tabiki istemem ama, onlara taktığım takının pişmanlığını gel bir de bana sor.
en sevmediğim şey takı merasimidir düğünlerde. yüzde 90lık bir kitle yatırım olarak takıp geri bekliyo. düğün yapan insanlara yardımcı olayım işleri görülsün gençlerin diye takan yok. verin, hatta fazlasını verin ki fazlalık kısmıyla şu mesajı vermiş olursunuz: sen 500 liralık adamsın...
Ay evet bir de bor cam fincan merasimimiz var.Oluyor oyle evt.
Bizde de olmustu.
Ceyrek taktigimiz kisilerin bazilari sonradan eve gelip fincan vs hediye getirdiler durumlari olmasina ragmen.
Ama ben ölsem soylemem
çok doğru noktaya temas ettiniz ama bu dayanışma tamamen karşılık beklenerek mi yapıldı? o yapılan yardım unutulmalı mı yoksa alacak olarak beklenmeli mi? konu sahibi de hiç durumum yok diye yazmış. bu durumda tekrar değerlendirmek lazım, düğünde takılanlar borç mudur, dayanışma amcıyla herkesin gönlünden kopan bir şey midir?Dugun yapan genclerin isleri uc yil once goruldu,
Suan dugunu yapilan arkadaslarida dugun yaptigi icin zor duruma girmis olamazmi?
Uyanıklığın takdire şayanmış doğrusu!Hiç değilse bir çeyrek taksaydın yaptığını doğruymuş gibi örnek vermişsiniz.Tabiki ayip ama sasirtici bir durum da degil inan ki:) amcamin karisi zamaninda 19 yil once erkek kardesim dogdugunda ona bir ceyrek takmis. Benim dugunumde de bir ceyrek takti. Ben ona 2 ceyrek borclanmis oldum. Manyak kari 19 sene onceki ceyrekle simdi ki ceyrek bir mi! Kizinin dugunu oldugunda bunu dolayli yoldan duyurdu bana. Valla hic tinlamadim. Ben de yeni evli sayilirim durumum yok kimseye iki ceyrek alamam. Kendisi de bana takmasaydi napabilirim ben ministedim. Hic orali olmadim. Kizinin dugununde gittim zarfin icinde 100 lira verdim eline. Bozuldu falan ama yapacak bir seyim yok yani. En sevmedigim sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?