Kızlar şoktayım!!!!
Teyzesiyle konuştum benim kardeşim bir tane parçalarım onu üzeni dedi ben de saygısızlık yapmadım merak etmeyin dedim
Bizdr adet böyle sağ koluna kız trafının sol koluna erkek tarafınınkileri tak dedi kardeşim şimdiye kadar düğünlere çok yatırım yaptı onun hakkı o altınlar erkek trafının taktıkları dedi
Yuhh diyorum baskada bisey diyemedim. Amma abartmislat. Kac ton altin takilmisti bu kadar pesine dusmusler. Allah korusun boyle gormemisinden herkesi. Sanada gecmis olsun cnm. Ins en kisa zmnda tamamen kurtulursun
Nisanlınız size 'alsın ne olacak'diyecegine annesine 'anne bizde kalacak altinlar demeli'.Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Ailem konuşmaya gitti ailesiyle teşekkürler destekleriniz için merakla bekliyorum
Ailem konuşmaya gitti ailesiyle teşekkürler destekleriniz için merakla bekliyorum
Babası evet öyle bir adet var ama almıcaz biz demiş
Annesi ben düğün parası yetmez diye öyle demiştim demiş
Annemin dediğine göre kadın susturulmuş
Bütün altınları alıcam lafını oğluna kızdıkça söylemiş anne oğul arasında olan şeylermiş şakaymış
Teyze ne karışıyormuş dinlemicekmişm onu öyle bir şey yokmuş
Babası kına gecesi yerini ayarlamıştı benim yüzüme orda yapmaktan vazgeçtim demişti ama bugün babama orda yapıcam demiş
Yani bir şeyler dönüyor ortada ama ailemi görünce böyle demişler
Babam sıkışacaksanız nikaha çevirelim bizim düğün talebimiz yok dediğinde babası ben düğün parasını ayarladım bile demiş anneside şaşırmış ayarladın mı diye haberleri yok birbirlerinden
Bütün altınları alıcam lafını oğluna kızdıkça söylemiş anne oğul arasında olan şeylermiş şakaymış
tayin nedeniyle çok yer gezdim ve her yerde kınayı kız tarafı yapıyordu ve kına yapılan yeri de kız tarafı ayarlar,siz nerelisiniz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?