Düğünde takılanları kv alacakmış!

Bu ne demek ya! O takılar size takılıyor, kendisi çok istiyorsa bir düğün daha yapsın kendine. Sadece kayinvaliden böyle düşünmüş olsa takma kafana derdim. Ama nişanlın da buna göz yumuyorsa, belki biraz ağır olacak ama yol yakınken vazgeç derim. Çünkü evlendikten sonra da bu tarz olaylarda hep annesinin tarafında olacak demektir.

İşte geldik gidiyoruz, hoşçakal kardeşim deniz...

Beni kv den cok sizin o ailede inat etmeniz sinir etti. Ben illa cekecegim diyorsunuz. Buyrun cekin. Bosanmak nisan atmaktan daha kolay geliyor anlasilan.

ne kayınvalideler var ya.
ama teyze dediğiniz kadın da az değilmiş hani.
demek yıllarca yatırım yapmış ha kardeşi.
gelinin kolundan söküp almak için yaptırım yapacağına hiç yapmasayıd daha onurlu olurdu.
bu küçük hesaplarla çocuklarının evliliklerine en başından dinamit koyuyorlar.
sonra boşanınca da ahlar vahlar.
ee ama canım rahat bırakın çftleri.
böyle altın kapma derdine düşmenin alemi ne.
borç harç olur ödenir anlarım.
veya çiftin evinde bi eksik vardır evlendikten sonra gelen para ile yaparız derler olur.
ama böyle komple zoraki el konulur mu.
arkadaşım ezdirme ne kendini ne aileni.
gerekirse biraz askıya al herşeyi,biraz düşünün derim ben.

benim kv dede ben alırım çeyrekleri düğün salonunu öderiz takılan parayla çegreklerde benim önceki gelininkini de aldım kendim ödünç yaptım dalaveresi yapmıştı öle mi dedim peki
annemede dedimki madem öle takı merasiminde yalnız erkek evine takılanlar olacak söle akrabalara asla takı takmayacak kimse bana dedim anneme versinler dedim ölede oldu annemin tarafından bi tane bile geçmeyecek kv deye dedim aynende öle oldu
topladı resmen takılanları düğünde takılan paralarla düğün salonunun parasını ödedi geri kalanı da naptı bilmiyorum
annemde kendininkileri aldı
ertesi gün balayına giderken bi tane bile koklatmadı bana
annem verdi bi kaç çeyrek
saçma sapan bir durum ama böle oldu
şimdi arkadaşlarımın düğünleri olacak 11 tane cegrek takıldı ve kv dem aldı onları
bende isteyecek kvdemden düğünlere giderken ama eşim istemez sanırım
onlardan bişi görmedik gerek yok diyor

Beni vurun ama buna sorun demeyin. Siz kendi hakkınızı savunamıyorsanız esaret kvalide olacaktır hayatınız boyunca. Size gelen bir şey sizindir. Buna izin vermeyin.

zıkımın pekini yesin bırak onun olsun demicem tabiki verme elbetteki. eşinlede konuş oda karşı çıksın ailesine. götüreceğini götürmüş işte şerefi şanı derler bizim buralarda takılan takılara..püüüü

Şahsen kaynanamın böyle birşey yapacağını bilsem kendi ailemden tek bir kişinin bile takı takmasına müsade etmezdim takacak olan anneme babama verirdi. Kaynana da illa alıcaksa kendi tarafınınkini alırdı. Öyle saçmalık mı olur yahu o nasıl bi kindir, hasettir kaynanam benimkileri aldı bende seninkileri alıcam

eğer borca girdiyseler ver ama bileziklerini falan verme
ayrıca kayınpedern siz ona bakmayın demiş git onunla konuş kv ben babamla konuştum istemiyor bende vermicem de gözünü aççç

Ne münasebet ya! Çok meraklıysa takıya, paraya gitsin bir daha evlensin! Çıldırıyorum ya böyle insanlara. Ne var da göz dikiyorsun be kadın gelin ve damada takılan hediyelere? Onları kayınvalidenin alacağını bilse kimse takmak istemez herhalde. Sanki kaynana gelin de ona takılıyor. Olaya bak. 😡

konu sahibi taa burdan sinir oldum sana yahu!
neden ağlayıp duruyorsun..
üzülüyorsun ağlıyorsun onu anladık da
takı seçmeye gittiğinde yeri gelmiş işte, kadın sormuş niye ağlıyorsun diye.
diyemedin mi takamayacağım altınları seçtiğimden ağlıyorum diye?

zaten o da ayrı saçmalık! madem takmayacaksın neden gidip seçiyorsun ki?
bana gerek yok takacak olan seçsin de çık.
o isterken utanmıyor, sen ancak ağlıyorsun..

nişanlın da rengini belli etmiş ya neyse..

Ya nisanlinzin dusunmesi lazim
Ne demek verelim nolacak diyor
Şimdiden boyleyse nisanliniz
Kv her dedigine tamam der gecer
Uzulen siz olursunuz
Once nisanlinizi ikna edin derim ben
Bu arada cok uzuldm lutfen uzulmeyin insallah hersey istediğiniz gibi olur :26:

Ailem ordan ayrıldıktan sonra sıkıntı yoktu ama kv telefonlarıma çıkmıyor şimdi nişanlımda takmıyor bu durumu salladım gitti

ay nasıl bi mantık nasıl insanlar anlamadım ya.benm kaynanada istemio ama.biz onlara taktık getircek tabi.biz birine taktık o ikincisine gtirmiş fln.laf sokardı.ama umrumda deil.hatta bi gün alın dedim nolcaaki ya.yok fln dedi.yemedi yani.walla kaldırırm ortalığı ayağa.durumu kötü olsa neyse.böle yüzsüzlüklere sinir oluorum.eşin tavrını koymalı .yoksa fena baskı kurar üztünde .nişanlına çek restini.

alla alaa çocuğum mutlu olsun diyeceğine, kaynana altın derdinde.

bu kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
kaynana yandım dedikce
altına odun atmalı

Ailem ordan ayrıldıktan sonra sıkıntı yoktu ama kv telefonlarıma çıkmıyor şimdi nişanlımda takmıyor bu durumu salladım gitti

Trt1 de boyle bitmesin diye bir dizi var bu haftaki bolumunu internetten ac izle bak kaynana sana tanidik gelicek mi 63. Bolum. Bunlarin hepsi yasanmis hayat hikayeleri ve tecrubeler ders al muhakkak.

Simdi bunu diyen nisanlindan hayir gelmez bence. Anneni hakli buluyorum ayrilman daha hayirli olabilir.

Bana takilan ceyreklikleri alavere dalavere ile ile hic bana soylemeden sanki yardim ediyolarmis gibi almoslardi huc unutmam. Icimden de hala cikmaz. Isterlerse agizlariyla kus tutsunlar bana yaranamazlar.

Ben sana bişey diyimmi bacım bak ben fotoğraf çekmeye giderken göğsüme takılı bi iki altın vardı onu aldılar sonra vermediler bende utanip istemedim. Düğüne gelenleri zaten ne oldu diye sormadım bile. Bak güzelim benden küçük müsün büyük müsün bilmem ama bak lütfen ama lütfen bu konuda aslaaaaa taviz verme bu olaydan ne olur ki şu kadarciktan ne olur ki diyorsun olaylar büyümesin diye ama orada bitmiyor sen taviz verdikçe daha yenileri geliyor level atliyor gibi geliyorlar bunu diyen nişanlıdan yok olmaz bacım sana yalvariyorum beni dinle. Ben su an cok mutsuzum burada anlatmadim ama bosanmaya kalkistim olmadi neden doğuda yaşıyorum diye engelleyen bazi durumlar var ama ben bunlardan kurtulacagim o ayri mesele. Ki benim sorunum hala mal değil benim anlatmaya çalıştığım sen sakinlestirmeye çalışıyorsun ama sonra seni sakinlestirecek kimseyi bulamazsin nisanlilik ne demek tanima evresi demek evlilik demek bi seylere zorla katlanmak demek değil senin istediğin gibi olamiyorsa emin ol baskasina olabilir ama o sana doğru insan Degil anladın mı daha nişanlısın sen duyduklarina bakar misin evli olduğunu düşün bi de. Annen sonuna kadar haklı sonuna kadar. Gelinlik benim üstümdeyken bi ton şart konuldu bana daha gerdege saatler kala lütfen bacim beni dinle benim hayatim kaydı neden nisanliyken heveslerimden vazgecmemek için ne o hevesler gercek oldu ne bi gram mutlulugum kaldi. Annen hakli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nişanlın seni ikna etmeye çalışıyor kulağını tıka bilmem ne neden çünkü daha evli değilsin de ondan bi evlen görürüm ben o ağzı. Seni ikna edene kadar anasını etsin ama yoo bunların ailecek zaten niyeti belli. Bak bu olaylar kişiliği huyu sergiler canım gözünü aç. Her bi seyine gözünü diken kaynanan olacağına seni böyle şeylere ikna etmeye çalışan koca da olmayı versin. Tabi sen bilirsin ama ben sana dedim. Arkadaşımın başına aynısı geldi düğünden sonra üç gün ağladı kocası ikna etti razı geldi şimdi de noldu biliyo musun bitmedi. Bu defada oğlum kıza para gönder okuyo oğlum para lazım gönder oglanda kuzu kuzu her seferinde e ama napiyim mecbur diye bi de baskalarindan borç edip anası gile veriyo kız da aman kocam zora girmesin bu kıyafeti alamam aaa o telefon çok güzel ama borcumuz var borç kimin anası gile gönderilen paraların. Aç gözünü sen kapris yapacağına oturup bunlara mı ağlıyorsun şimdiden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…