Pardon da bu tur seylerle siz niye muhatap oluyorsunuz? Neden bir tek sizinle konusuluyor bu konular? Anneniz babaniz basinizdayken bu ne munasebet?
Babamın gelmesini bekliyor annem o gelmeden konuşmuyor kimseyle yarın gelicek inş babası ailecek görüşelim demiş
Yuhh diyorum baskada bisey diyemedim. Amma abartmislat. Kac ton altin takilmisti bu kadar pesine dusmusler. Allah korusun boyle gormemisinden herkesi. Sanada gecmis olsun cnm. Ins en kisa zmnda tamamen kurtulursunsana bir şey diyeyim mi????
yüzüğünü al eline, geriye doğru yaylan yaylan kafasına fırlat nişanlının!!!
benden de takıları kaynana alacaktı. boşadığım şahıs annemde kalacak diye tutturdu. düğün yaptırmadım balayına gitmedim mobilyaları onların istedği ucuz yerlerden seçtim gelinliği ucuz aldm neler neler yaptım kına günü tutturdu takılar için! o gün nişanı attm. kandırdı tamam alınmayacak takıların diye evlendi benimle. nikah günü kendi altınlarını market poşedine koydu. ben elimde bohça o elinde torba eve geldik. annem nikahı bozacaktı o gün bir şeyler engel oldu yaşayacağım varmış. 2 ay boyunca kafamın etini yedi. takıları vermiyorm diye yatağmdan kalktı. bağırdı çağırdı. türlü eziyetler etti! borçlar uydurdu. faturalarla kanıtlamadı. yalanlar dolanlar. sinir olacağım ne varsa evden beni atana kadar yaptı ve iki ay sonunda bilezikleri vermedğm içn beni akşamın bi vakti sokakta bıraktı gitti. 10 gün aramadı ve 10 günün sonunda ailesyle gelip takıları istediler barışmak yerine!
ve ben bu şrfsizden 2 yıldır boşanmaya çalışıyorum. ne nafaka ne tazminat kazanabildim bunca şeyn üzerine.
ah şimdi ki aklım olaydı diyorum ana nasipti.
yaylan yaylan at kafasına ve sakın anasının yanında durup senin takılarını ona verebilecek bir erkek müsveddesiyle evlenme!
mesele sadece takı değil. hiç bişeyde sana sahip çıkmaz bu!
Teyzesinin kızı aradı benim çevremde evlenenler takıları verdi sen neden bu kadar büyütüyosun ne kadar maddiyatçısınız dedi bende maddiyatla alakası yok bu saygısızlık dedim saygısızlık olarak algılayamazsın dedi düğüne bi ton para harcanak dedi ben de nikah olsaydı o zaman kayınpeder benden habersiz düğün yerini ayarladı bana sormadı yemeksiz istiyodum yemekli yaptı kafasına göre. Bende erkek tarafı yapar düğünü diye karışmadım dedim
Kızlar şoktayım!!!!
Teyzesiyle konuştum benim kardeşim bir tane parçalarım onu üzeni dedi ben de saygısızlık yapmadım merak etmeyin dedim
Bizdr adet böyle sağ koluna kız trafının sol koluna erkek tarafınınkileri tak dedi kardeşim şimdiye kadar düğünlere çok yatırım yaptı onun hakkı o altınlar erkek trafının taktıkları dedi
Teyzeye güvenmiştim bide :S resmen şoktayım hiç bir şey hissedemiyorum
sana bir şey diyeyim mi????
yüzüğünü al eline, geriye doğru yaylan yaylan kafasına fırlat nişanlının!!!
benden de takıları kaynana alacaktı. boşadığım şahıs annemde kalacak diye tutturdu. düğün yaptırmadım balayına gitmedim mobilyaları onların istedği ucuz yerlerden seçtim gelinliği ucuz aldm neler neler yaptım kına günü tutturdu takılar için! o gün nişanı attm. kandırdı tamam alınmayacak takıların diye evlendi benimle. nikah günü kendi altınlarını market poşedine koydu. ben elimde bohça o elinde torba eve geldik. annem nikahı bozacaktı o gün bir şeyler engel oldu yaşayacağım varmış. 2 ay boyunca kafamın etini yedi. takıları vermiyorm diye yatağmdan kalktı. bağırdı çağırdı. türlü eziyetler etti! borçlar uydurdu. faturalarla kanıtlamadı. yalanlar dolanlar. sinir olacağım ne varsa evden beni atana kadar yaptı ve iki ay sonunda bilezikleri vermedğm içn beni akşamın bi vakti sokakta bıraktı gitti. 10 gün aramadı ve 10 günün sonunda ailesyle gelip takıları istediler barışmak yerine!
ve ben bu şrfsizden 2 yıldır boşanmaya çalışıyorum. ne nafaka ne tazminat kazanabildim bunca şeyn üzerine.
ah şimdi ki aklım olaydı diyorum ana nasipti.
yaylan yaylan at kafasına ve sakın anasının yanında durup senin takılarını ona verebilecek bir erkek müsveddesiyle evlenme!
mesele sadece takı değil. hiç bişeyde sana sahip çıkmaz bu!
Ben de belki bu tür bir yorum yapılmştır diye tüm yorumları okudum ama böyle diyen olmamış - belki o konuyu okudukça aynını yapar düşüncesiyle paylaştım alıntı yaptığın için teşekkürlermarzey kullanıcısından alıntı
mrb arkadaslar.dugun vakti geldi
sayilir.imam nikkahim kiyildi ve
burda bazi arkadaslarin dedigi gibi
dugun takilarini mehrim olarak
istedim.s
sok oldular itiraz ettiler. bizde itiraz
ettik.benim dedigim oldu.umarim
mehrimede el uzatamayacsk kadar
gururlari vardir.nisanlimada cok
kirginim.ailesine karsi dirayetli
olamadi. .hayirlisi artik .
Alıntı ile Cevap
Ben de belki bu tür bir yorum yapılmştır diye tüm yorumları okudum ama böyle diyen olmamış - belki o konuyu okudukça aynını yapar düşüncesiyle paylaştım alıntı yaptığın için teşekkürler
Sırf gıcıklığına, ben olsam mehir için 50 bin falan talep ederdimaltınların ederinin kalan kısmını ödesinler dimi ama
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?