- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Kızlar şoktayım!!!!
Teyzesiyle konuştum benim kardeşim bir tane parçalarım onu üzeni dedi ben de saygısızlık yapmadım merak etmeyin dedim
Bizdr adet böyle sağ koluna kız trafının sol koluna erkek tarafınınkileri tak dedi kardeşim şimdiye kadar düğünlere çok yatırım yaptı onun hakkı o altınlar erkek trafının taktıkları dedi
Bunların arsızlığı genetik demekki ,hak hukuk adalet duyguları sıfır, kızım senin işin var bu aileyle daha çok üzüleceksin
ayy çok haklısın. ne acı.. dalga geçer gibi. git seç sonra veer kv ye. ne seçtiriyorlar o zaman.. valla ben olsam bu iş çözüçlene kadar nişanı bozarım.Bugün takı almaya gittik kuyumcuya ben de ağlamaya başladım birden madem geri alıcak neden beğendiriyor diye . Ağladığımı gördü ama neden ağlıyosun diyince söyleyemedim aşırı tepki veririm diye sadce nişanlıma söyledim
Beni eve bırakırken annene anlat neden ağladığımı dedim gitmiş konuşmuş ama annem sıkıntılı halledemedim dedi bana da ağlama artık diyor ben de nasıl ağlamıyım sorun çözülmüyor dedim
Teyzesinin kızı aradı benim çevremde evlenenler takıları verdi sen neden bu kadar büyütüyosun ne kadar maddiyatçısınız dedi bende maddiyatla alakası yok bu saygısızlık dedim saygısızlık olarak algılayamazsın dedi düğüne bi ton para harcanak dedi ben de nikah olsaydı o zaman kayınpeder benden habersiz düğün yerini ayarladı bana sormadı yemeksiz istiyodum yemekli yaptı kafasına göre. Bende erkek tarafı yapar düğünü diye karışmadım dedim
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?