Düğünde takılanları kv alacakmış!

takılar kendine dönsün diye değil evladına düğünde destek olsun dönsün diye takılır. kendisine dönecektiyse günlere gidip biriktirseydi, sanane bundan. elinden zorla alacak da değil. vermezsin olur biter. nişanlına da bir ayar çek, verelim sorun çıkmasın da ne demekmiş, annesine desin, vermiyor üsteleme sorun çıkmasın diye. bence bu senin ilk büyük sınavın. dikkat et.

Kızlar şoktayım!!!!

Teyzesiyle konuştum benim kardeşim bir tane parçalarım onu üzeni dedi ben de saygısızlık yapmadım merak etmeyin dedim

Bizdr adet böyle sağ koluna kız trafının sol koluna erkek tarafınınkileri tak dedi kardeşim şimdiye kadar düğünlere çok yatırım yaptı onun hakkı o altınlar erkek trafının taktıkları dedi

Anormal bir durum yok senin boynundakileri almıcak damadınkileri alıcak dedi neden büyütüyosunuz anlamıyorum dedi

Teyze seninde kızın var benim yerime koy kendini dedim kıZımı karıştırma dedi

Ne munasebet neden verecekmissin....madem taktiklarini geri alacak o hicbirsey takmasin sana gelen hediyeyede karismasin....suan en buyuk siclu nisanlin sebebi ise firsat verdigi icin....benimde oglanlarim var keske elimden gelse en iyisini taksamda onlarda ilerde o altinla kendilerine yatirim yapsalar....

Bunların arsızlığı genetik demekki ,hak hukuk adalet duyguları sıfır, kızım senin işin var bu aileyle daha çok üzüleceksin

Bunların arsızlığı genetik demekki ,hak hukuk adalet duyguları sıfır, kızım senin işin var bu aileyle daha çok üzüleceksin

Canım yanlış anlama ama yol yakınken şapkanı önüne al düşün ben bu aileyle geçinebilirmiyim diye tamam annesi olabilir ama sende eşi olacaksın seni daha almadan ailesinden koruyamayan adam aldıktan sonra neler yapar yaptırır...

perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş arkadaşım bu adam sana annem sinir hasta verelim sussun diye diye çok şey yaptırır daha. Kendini ateşe atma iyice ölç tart bu işi.

Son düzenleme:
ayy çok haklısın. ne acı.. dalga geçer gibi. git seç sonra veer kv ye. ne seçtiriyorlar o zaman.. valla ben olsam bu iş çözüçlene kadar nişanı bozarım.

Son düzenleme:
Teyzeye güvenmiştim bide :S resmen şoktayım hiç bir şey hissedemiyorum

Kesinlikle ayni fikirdeyim is yok o kocada cok pisman olursun basimda var ordan biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En guzeli dugunu ertelemek bence. Ve takidan oturude degil, senin dugunune hayatina planlarina haddi olmayanlarin mudahale etmesi ki bu boyle baskarsa boyle gider. Ha yok ben yinede evlenirim dersen, hani dedinya merasimden sonra mikrofonu alip valideye taktiklariniza sagolun dicem diye, bence merasim baslarken kaynanida oglunun yanina dik, senin yaninada annen olsun, erkek tarafdan takacaklari ona yonlendirsin, kendisi erkek tarafinjn takilarina goz koydugu icin direk kendjne verilsin, size o tarafa alalim kendi koluna takin desin.. okuuuzzz diyorum ben bu insanlaraaa, sinir yaa. Yada cok disli bi aarkadasin varsa takildikca alsin atsin kesene, yada direk kesene attirsin, kaynanayada ters ters bakadursun. Esinle sen arabaniza binene kadarda sana vermesin keseyi. Deliyle akilli bi sekilde bas edemezsin, azcik sizinde delirmeniz lazim.

Teyzesinin kızı aradı benim çevremde evlenenler takıları verdi sen neden bu kadar büyütüyosun ne kadar maddiyatçısınız dedi bende maddiyatla alakası yok bu saygısızlık dedim saygısızlık olarak algılayamazsın dedi düğüne bi ton para harcanak dedi ben de nikah olsaydı o zaman kayınpeder benden habersiz düğün yerini ayarladı bana sormadı yemeksiz istiyodum yemekli yaptı kafasına göre. Bende erkek tarafı yapar düğünü diye karışmadım dedim

Tek başına epey mücadele vereceksin sonra ağlama sızlama
evlendikten sonra anan,babanda bu olaya dahil olamaz ,bilesin !

ona deseydin. aynaya bakın. bize takılan takıları kim istiyor ve kim maddiyatçı diye

birde teyzeler teyze kızlarının bu konuda işi ne. kimler karışıyor sizin olayınıza. yuh artık. bu cesareti nerden buluyor bunlar. valla yol yakınken iyi düşünün. bunlar yaşayacaklarınızın belirtileri.

o sizin hakkınız bence kayınvalidenin tutumu yanlış. sende bütün gece yanında anneni kardeşini falan taşı ama düğünden sonrasınıda bi düşün sana zprluk çıkartmasın

Ya darılma da böyle sahipsiz gibi sessizce köşede ağlarsan daha çok ağlarsın sen.
Kadın seni bulduğu yerde benimkileri kv aldı seninkileri de ben alıcam deyince kahkaha atsaydın.
Nişan bozulur korkusuna yataklara düş aferin, canına yazık değil mi.
O adamdan da koca falan olmaz. Olay kapansın diyeymiş. Oğlu da annesi gibi uyanık lafı güzel çeviriyo.
Babanın sesini yükseltme zamanı gelmiş bence
.
Azıcık sesiniz çıksın yahu, hakkınızı aramayı bilin.
Karşındaki deliyse sen daha beter deli ol. Sen üzüleceğine karşındaki üzülsün derdine ne yahu.
Nişanlın annem hasta diye uydurup, kestirip atacağına nişanlım şu mutlu günlerinde abuk sabuk şeyler için üzülüp, ağlıyo diye çözüm sunsun.

Kaynanadan çok adama sinirlendim

Son yazdığın teyze kızı vakasını yeni okudum.

Nişanı atmak için neyi bekliyosun?Rezillik resmen.
Bunlar seni ayakta soyar sen de anca ağlar sızlanırsın. Her bir koldan saldırışa geçmişler, teyze kızı aramaya utanmamış mı? Onun ne üstüne vazife.
Sizi ilgilendiren bi'konu yok deyip kapatamadın mı telefonu Evlenirsen daha çok yataklara düşersin.

Böyle tipler de hep sessiz sakin kızlara denk geliyo seçilmiş gibi

Pardon da bu tur seylerle siz niye muhatap oluyorsunuz? Neden bir tek sizinle konusuluyor bu konular? Anneniz babaniz basinizdayken bu ne munasebet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…