Düğünde takılanları kv alacakmış!

Bana takilan ceyreklikleri alavere dalavere ile ile hic bana soylemeden sanki yardim ediyolarmis gibi almoslardi huc unutmam. Icimden de hala cikmaz. Isterlerse agizlariyla kus tutsunlar bana yaranamazlar.

Düğünümde gelen altınları aldılar amenna göğsüme iki tam bi yüzluk taktilar onlar geline kalsin diyerekten fotograf cekmeye girdik çıktık yok düğüne doksan altın geldi onda değilim ama o göğsüme takılan iki taneyi bile birakmadilar ya dert gibi oturmus içime zehir zikkim olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimden biliyorum ille kendi yaşayıp boşanacak..........

Boyle seylere amin denmez aslinda ama, eminim ki zehir zikkim olmustur zaten. Zaten toplasan ceurekleri en fazla 5 6 bin dolar eder. Parasinda deyilim kensinlikle. Aptal yetine koymalari beni asiri derecede sinirlendirdi. Dilimin ucuna geliyo geliyo soylemek kayinvalideme kendimi zor tutuyorum. Cok ayip yaa, sorsa oglum oaramiz yok, bizde boyle
Olur diye ben unursamam zaten, sanki ustumden dusmesinler diye topluyolar gibi yapip, hic bir sey soylemeden almallari, ve bizi katakulliye getirmelerini omrum boyunca unutamam ben. Parasinda olsam bu kadar yanmazdim.

Parasında olmadığımızı anlamak istemiyorlar işte paragöz oluyorsun!

Valla konu sahibesi çok pasifsin okudukça beni afakanlar basti... Çok mizmizlanmaya gerek yok at yüzüklerini önlerine..Ayrica nisanlin çok sinsi sana şimdiden olacaklara kulaklarini TİKA diyor annesine asla sus demeyecek..aklin varsa kaç kurtar kendini oturup ağlama bunun bir faydasi yok..

Son düzenleme:

Hepsi tamdı çeyrek değil artı bide para takanlar vardı bizim çevrede nisana çeyrek düğüne tam geliyo. Ben paralarda değildim zaten altınları da aldılar ve iflas ettiler zaten veren de alan da allah kurban olduğum haksız yere yedirmiyor kimseye. Ben en başta aman iyi olayım aman kötüdür demesinler dedikçe iyice saf bellediler.

Bırak da adın para göz olsun keyfin yerinde olsun. Ama bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum olay bununla bitmiyo bu hareketler ileriyi gosteriyo aslinda. Sonra ne olsa sus denen taraf oluyosun ve patlayinca tüm zarari gene sen görüyorsun sevimli gelin olacam diye hayatımın en değerli zamanları ve ilkleri heba oldu gitti şimdi cirkefe yatıyorum ama noldu giden gitti sadece maddi değil manevi olarak da. Bi senede çok yiprandim haklı veya haksız bilinmez annemdir tamam de annemdir sus ama sonralari gına geliyor artık. Bak ders çalışıyorum kpssye gireceğim ama sana yazıyorum bence bu bi sorumluluk madem ben yaşadım uyarmak istedim restini koy kabul ederse hay hay etmiyosa bay bay seni şimdi çekmeyen ne zaman çekecek kuzum. Taze gelin mirin kirinlarini yapamassan ne zaman yapacan bi de bi şey nasıl başlarsa öyle devam eder bunu da sakın unutma Nişanlın taraf belirlemiş anneyi idare edelim hanım sussun ona bırakma sen belirle bırak onlar seni mutlu etmeye çalışsın gelin olacaksın kaynanaya bak böğk ay çok gıcık oldum yeminle bak. Kendini asla ezdirme asla.

Hay ağzın bal yesin. Yaşadım ondan olsa gerek çok etkiledi beni bana bu aklı veren allahın kulu olmadı evlendim bin pişmanım. Insan kendine uymayan birini gördü mu oldurmaya çalışmak boşuna kacip kurtaracak kendini yoksa insanin ömrünü yerler.

Kendimden biliyorum ille kendi yaşayıp boşanacak..........

Bende yaşadım sonra bu sorunlar başka şeylere dönüyor o yüzden diyorum kişiliği ele veren davranışlar bunlar adam safını seçmiş safı sen olmayana ömür adamak neye. Boşanan da şanslı ben onu bile beceremedim şu an evcilik oynayıp uygun zamanı kolluyorum. Bu daha en başında nişan çevirmek ne ki. Altı aya unutulur gider.

Benimki calişmak istemiyordu.......sürekli istifa edecegim diye beni yiprattı durdu..........ailesinden miras bekliyormuş şeytan gorsun yuzunü.....bu zaman zarfında ben gecindirecekmisim evi.........dusününce bile mideme kramplar giriyor................bir kisım insanda gercekten utanma arlanma yok ben bunu biliyorum
Seninki ne kadar ileri gidebildi......

Yazık konu sahibine bir yil sinra kayinvalidemle eşim beni çok eziyolar diye topik acar buraya:) birey oldugumuzu unutuyoruz nasil bir sevgiymis anlamadim bu kadar kendini ezdirecek neyse hakkinda hayirlisi olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olaya bak o altınları istediği için paragöz olmuyor sen kendine takılan hediyeleri istedin diye paragöz oluyorsun. Artı senin ailenin eşe dosta taktığı altınlara karşılık gelen altınlar da var onları da mı alacak o zaman onları da senin annen alsın olur mu öyle şey. Bence nişanlında da hata var.
İnşallah bu olay gelenek gibi birşeydir insanlar bu kadar anlayışsız değildir de ileride çok üzülmezsin canım.

evlendikten sonra her lafı için böyle mi diyecek annem sinir hastası tıka kulaklarını....

senin akrabalarının taktıklarını da annen alsın o zaman
o da annenin bu zaman kadar taktıkları
takılanları iki aile ayırsın analar alsın
çocuklar da apışıp baksın ohhhh

Senin kaynanan rengini onceden belli etmis. Benimki sadece paralari alirim dedi verdik. Dugunden sonra altinlari istedi vermedik. Hirs yapti ben dogum sancisi cekerken o ozellikle kilitledigim kapiyi actirip icerden setimi calmis. Tavrini koy. Kendini ezdirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…