Bana takilan ceyreklikleri alavere dalavere ile ile hic bana soylemeden sanki yardim ediyolarmis gibi almoslardi huc unutmam. Icimden de hala cikmaz. Isterlerse agizlariyla kus tutsunlar bana yaranamazlar.
Kendimden biliyorum ille kendi yaşayıp boşanacak..........Nişanlın seni ikna etmeye çalışıyor kulağını tıka bilmem ne neden çünkü daha evli değilsin de ondan bi evlen görürüm ben o ağzı. Seni ikna edene kadar anasını etsin ama yoo bunların ailecek zaten niyeti belli. Bak bu olaylar kişiliği huyu sergiler canım gözünü aç. Her bi seyine gözünü diken kaynanan olacağına seni böyle şeylere ikna etmeye çalışan koca da olmayı versin. Tabi sen bilirsin ama ben sana dedim. Arkadaşımın başına aynısı geldi düğünden sonra üç gün ağladı kocası ikna etti razı geldi şimdi de noldu biliyo musun bitmedi. Bu defada oğlum kıza para gönder okuyo oğlum para lazım gönder oglanda kuzu kuzu her seferinde e ama napiyim mecbur diye bi de baskalarindan borç edip anası gile veriyo kız da aman kocam zora girmesin bu kıyafeti alamam aaa o telefon çok güzel ama borcumuz var borç kimin anası gile gönderilen paraların. Aç gözünü sen kapris yapacağına oturup bunlara mı ağlıyorsun şimdiden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailem ordan ayrıldıktan sonra sıkıntı yoktu ama kv telefonlarıma çıkmıyor şimdi nişanlımda takmıyor bu durumu salladım gitti
Düğünümde gelen altınları aldılar amenna göğsüme iki tam bi yüzluk taktilar onlar geline kalsin diyerekten fotograf cekmeye girdik çıktık yok düğüne doksan altın geldi onda değilim ama o göğsüme takılan iki taneyi bile birakmadilar ya dert gibi oturmus içime zehir zikkim olur inşallah
Boyle seylere amin denmez aslinda ama, eminim ki zehir zikkim olmustur zaten. Zaten toplasan ceurekleri en fazla 5 6 bin dolar eder. Parasinda deyilim kensinlikle. Aptal yetine koymalari beni asiri derecede sinirlendirdi. Dilimin ucuna geliyo geliyo soylemek kayinvalideme kendimi zor tutuyorum. Cok ayip yaa, sorsa oglum oaramiz yok, bizde boyle
Olur diye ben unursamam zaten, sanki ustumden dusmesinler diye topluyolar gibi yapip, hic bir sey soylemeden almallari, ve bizi katakulliye getirmelerini omrum boyunca unutamam ben. Parasinda olsam bu kadar yanmazdim.
Parasında olmadığımızı anlamak istemiyorlar işte paragöz oluyorsun!
Boyle seylere amin denmez aslinda ama, eminim ki zehir zikkim olmustur zaten. Zaten toplasan ceurekleri en fazla 5 6 bin dolar eder. Parasinda deyilim kensinlikle. Aptal yetine koymalari beni asiri derecede sinirlendirdi. Dilimin ucuna geliyo geliyo soylemek kayinvalideme kendimi zor tutuyorum. Cok ayip yaa, sorsa oglum oaramiz yok, bizde boyle
Olur diye ben unursamam zaten, sanki ustumden dusmesinler diye topluyolar gibi yapip, hic bir sey soylemeden almallari, ve bizi katakulliye getirmelerini omrum boyunca unutamam ben. Parasinda olsam bu kadar yanmazdim.
Valla konu sahibesi çok pasifsin okudukça beni afakanlar basti... Çok mizmizlanmaya gerek yok at yüzüklerini önlerine..Ayrica nisanlin çok sinsi sana şimdiden olacaklara kulaklarini TİKA diyor annesine asla sus demeyecek..aklin varsa kaç kurtar kendini oturup ağlama bunun bir faydasi yok..
Kendimden biliyorum ille kendi yaşayıp boşanacak..........
Bende yaşadım sonra bu sorunlar başka şeylere dönüyor o yüzden diyorum kişiliği ele veren davranışlar bunlar adam safını seçmiş safı sen olmayana ömür adamak neye. Boşanan da şanslı ben onu bile beceremedim şu an evcilik oynayıp uygun zamanı kolluyorum. Bu daha en başında nişan çevirmek ne ki. Altı aya unutulur gider.
Konu sahibesinin son durumu nedir acaba....
Annem sinir hastası laftan anlamıyor diyor aradan çekiliyor babasıda annesini ikna edemiyor mu takmıyor mu konuşmuyolar mı bilmiyorum tıkayın kulakları demekle olmuyor ki bu böyle içim içimi yiyor tıkancak bir şey değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?