Bunları söyleyebilecek olsa altınlar benim vermem der zaten ,
Diyemiyor kız bişey, nişanlıda da iş yok
Bu lafları diyecek insanda azdır bence keşke söyleyebilse
Şimdilik diyemem ama düğünde gerçekten yaparsa böyle bir şey diyebilirim hatta şu anki hırsım olursa elime mikrfonu alıp taktıklarınız için çok teşekkürler ama hepsini kv aldı güle güle harcasın diyesim var
Boyle kaynanaya denir bence, ya da ogluyla mesaji yollasin, ben artik gorusmem diye. Her isde bir hayir vardir. Hadi erkek tarafinin takdigini alacakda, kiz tarafininkini ne yuzle? Oglunu mu satiliga cikarmis?
.
Babasını devreye soksun derim ben. Kız söyleyemiyorsa ailesi söyler. Hem yeni gelin dediğin bir sene mi ne o bilezikleri filan takması gerekmiyor mu? bana hep zorla taktırdılar gittiğim heryerde yılbaşı ağacı gibi kolumda bileziklerle dolaştım=) Bu hesaba göre o zaman kv takacak bilezikleri sanırım =) Yaş 70 iş bitmiş, kadın anca gaza geldi sanırım =)=)Bunları söyleyebilecek olsa altınlar benim vermem der zaten ,
Diyemiyor kız bişey, nişanlıda da iş yok
Bu lafları diyecek insanda azdır bence keşke söyleyebilse
Babasını devreye soksun derim ben. Kız söyleyemiyorsa ailesi söyler. Hem yeni gelin dediğin bir sene mi ne o bilezikleri filan takması gerekmiyor mu? bana hep zorla taktırdılar gittiğim heryerde yılbaşı ağacı gibi kolumda bileziklerle dolaştım=) Bu hesaba göre o zaman kv takacak bilezikleri sanırım =) Yaş 70 iş bitmiş, kadın anca gaza geldi sanırım =)=)
Böyle saçmalık mı olur canım. Kayınvalideler kendileri bile bilezik takarlar geline, bu hem takmıyor hem de takılanları alacak.Bence de aileler konuşmalı artık
Nişanlıda iş yok çünkü verelim modunda
Ben zırnık vermedim valla, ne kadar takıldığını bike bilmezler
Muhahahaa bomba diye buna denir işte
Kaynana sana epey kızgın karadenizli olmayışından, umarım evlendiğine pişman olmazsın sanırım birde senin ki aşk evliliği olacak amaaaaaa aşk yeterli olacak mı ? Bilemiyorum
Olay sadece altın meselesi değil, daha geniş düşün.. inan ki kv den hasta diye kimse ses çıkaramadığın da çok pişman olacaksın...
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Dedim ya karadenizli olmadığım için köpürdüğünde 2.5 ay eve sadece uyumaya gitti annesine rest çekebildi işte o davranışı bana güven verdi annesinin sorunlu olduğunun farkında haklı olduğum sürece yanımda demiştim yine rest çekmesini bekliyorum ufaktan dönmeye başladı ama bu sefer güvenemiyorum olmıcak öle bir şey demeye başladı ama annesi bağırıp çağırıyormuş annesi ikna olmadan rahatlayamam ki geldi gelin odasına diyelim karmaşa olmasın orda istiyorum oraya gelmeden çözülmeli olay ama çözülmeyecek gibi duruyor kayınpeder kulak asmayın diyor damat babasının kulak asmayın dediğini söylüyor yani olay geçiştiriliyor bir şekilde bu da beni tatmin etmiyor
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?