Düğünde takılanları kv alacakmış!

Bunları söyleyebilecek olsa altınlar benim vermem der zaten ,
Diyemiyor kız bişey, nişanlıda da iş yok
Bu lafları diyecek insanda azdır bence keşke söyleyebilse

Boyle kaynanaya denir bence, ya da ogluyla mesaji yollasin, ben artik gorusmem diye. Her isde bir hayir vardir. Hadi erkek tarafinin takdigini alacakda, kiz tarafininkini ne yuzle? Oglunu mu satiliga cikarmis?
.

Muhahahaa bomba diye buna denir işte

Boyle kaynanaya denir bence, ya da ogluyla mesaji yollasin, ben artik gorusmem diye. Her isde bir hayir vardir. Hadi erkek tarafinin takdigini alacakda, kiz tarafininkini ne yuzle? Oglunu mu satiliga cikarmis?
.

Aynı fikirdeyiz de kaç konu açıldı burda kimse bişey diyememiş sonradan ah vah ediliyor
Baştan net tavır koymalı gerekirse rest çekmeli , ama sonuçlarınıda göze alarak tabi
Nihayetinde olay ama ben seviyoruma bağlanıyor , ayrılmayı göze alamayınca da başa gelen çekilir oluyor işte

Bunları söyleyebilecek olsa altınlar benim vermem der zaten ,
Diyemiyor kız bişey, nişanlıda da iş yok
Bu lafları diyecek insanda azdır bence keşke söyleyebilse
Babasını devreye soksun derim ben. Kız söyleyemiyorsa ailesi söyler. Hem yeni gelin dediğin bir sene mi ne o bilezikleri filan takması gerekmiyor mu? bana hep zorla taktırdılar gittiğim heryerde yılbaşı ağacı gibi kolumda bileziklerle dolaştım=) Bu hesaba göre o zaman kv takacak bilezikleri sanırım =) Yaş 70 iş bitmiş, kadın anca gaza geldi sanırım =)=)

Bence de aileler konuşmalı artık
Nişanlıda iş yok çünkü verelim modunda
Ben zırnık vermedim valla, ne kadar takıldığını bike bilmezler

Bence de aileler konuşmalı artık
Nişanlıda iş yok çünkü verelim modunda
Ben zırnık vermedim valla, ne kadar takıldığını bike bilmezler
Böyle saçmalık mı olur canım. Kayınvalideler kendileri bile bilezik takarlar geline, bu hem takmıyor hem de takılanları alacak.

Kaynana sana epey kızgın karadenizli olmayışından, umarım evlendiğine pişman olmazsın sanırım birde senin ki aşk evliliği olacak amaaaaaa aşk yeterli olacak mı ? Bilemiyorum

Muhahahaa bomba diye buna denir işte

Nişanlımı da uyardım eğer böyle bir şey yaparsa görüşmem asla düğündede mikrafonu alıp böyle yaparım şimdiden uyarıyorum diye belki bir şeyler yapmaya teşvik eder ama ciddiyim kendimi böyle sakinleştiriyorum işe yarıyor

Kaynana sana epey kızgın karadenizli olmayışından, umarım evlendiğine pişman olmazsın sanırım birde senin ki aşk evliliği olacak amaaaaaa aşk yeterli olacak mı ? Bilemiyorum

Dedim ya karadenizli olmadığım için köpürdüğünde 2.5 ay eve sadece uyumaya gitti annesine rest çekebildi işte o davranışı bana güven verdi annesinin sorunlu olduğunun farkında haklı olduğum sürece yanımda demiştim yine rest çekmesini bekliyorum ufaktan dönmeye başladı ama bu sefer güvenemiyorum olmıcak öle bir şey demeye başladı ama annesi bağırıp çağırıyormuş annesi ikna olmadan rahatlayamam ki geldi gelin odasına diyelim karmaşa olmasın orda istiyorum oraya gelmeden çözülmeli olay ama çözülmeyecek gibi duruyor kayınpeder kulak asmayın diyor damat babasının kulak asmayın dediğini söylüyor yani olay geçiştiriliyor bir şekilde bu da beni tatmin etmiyor

Hayatımda böyle saçma şey duymadım! Takilanlar çifte aittir. Iki aile de almamalı. Nişanlınızın bu konuda annesinin tarafını tutması ilerisi için kötü sinyaller veriyor. Iyi düşünün .

Birsey soylemek istiyorum. Bu kadin size oyle seyler yasatacak ki taki meselesi devede kulak kalacak. Buraya yaziyorum demisti dersiniz.

Bana gore suc nisanlinizda. Annesine cizgiyi cekse kadin bu cureti kendinde bulamaz. Aman ne olacak verelim derken sizin dusuncelerinizi ne kadar umursadiginin ipucunu bulabilirsiniz. Birsey hallolacaksa da dugunden once hallolsun yoksa dugun gunu altinlar ne zaman gitti anlayamazsiniz bile.

Bu kadin cok tehlikeli cooook...

Cnm benim aglamana gerek yok mesela benim takilar takilir takilmaz kayinvalide hepsini yuruttu agzimi bile acmadim huzursuzluk cikmasin diye hatta bana alacagini bile soylemedi hirsizlik yapti resmen magdem ogluyla herseyi planlamislarda benim haberim yokmus benim akrabalarimin bana taktiklari takilari bile yuttular birde anneme iftira attilar guya annem almis altinlari can SIKICI bir durum gercektende kadin oglunun mutlulugunu dusunmeden para derdine dusmus ayni beni eski kv gibi nisanlinda senin dusuncelerine saygi duymamis gibime geldi !!!!
Dini acidan dugunde takilan takilarin hepsi gelin ve damadindir bu insanlar helali harami bilmiyor galiba geri zekalilar anlasalar keske !!!! bence bu kdr takmayin oturun nisanlinizla konuyu bir kez daha detayli bir sekilde konusun anca o ikna eder annesini yani bu taki meselesi sizin ayriliginiza sebep olmamali bence dedigin gibi onemli olan para degil burada kul hakki o sizin hakkiniz kimsede buna dokunamaz !!!

Son düzenleme:
Onlarin ihtiyaci yoksa birakma derim ne sekilde olursa olsun ailen karissin ve kabul etmediklerini söylesin ayibi filanda yok bunun...
egerki o paraya muhtac bir aile ise onlara kalsin derim...
sen nasil davranirsan suan onlarda öyle devamini getirir... benim gibi saf olma ben hep boyun egdim saygisizlik olmasin diye annem babamda yanimda yoktu diye... onlarda saf bilip daha fazla ustume geldiler olgunlastikca davranisimi degistirdim ama bukadar herseyi rahatca kabul ettigimede pismanim..

kayinbabam nisani yapmazsan söz evinizin esyalarini ben alicam dedi bende esimin elinde parasi olmadigi icin kabul ettim.... Turkiyede ne bir nisan ne de bir kina yaptik...
Yurtdisina gelin geldim malesf annem babamin turkiyede olduklari icin görmedigi kucuk bir kina yaptilar kadin kadina 25-30 kisilikti....kinamda 2 ceyrek takilmisti kaynanam onlari istedi verdim...
Dugunde para takildi gelen tum parayida aldilar ki kayinbabamlar hic muhtac degiller tam tersi Allah arttirsin gözumuz yok daireleri isyerleri lokantalari var...
Ama biz muhtactik esim ceyizim ve masraflarim icin bankadan 30 milyar kredi cekmisti ev esyasini diger tum masraflarini biz karsilamistik onlar hicbirseye karismadi yardim edeceklerine söz vermelerine ragmen gelenide aldilar bizden...
herseyi zamanla kendimiz alip yaptik en cok zoruma giden millete herseylerini biz aldik biz yaptik demeleri...
Sukur suan birikimimiz gayet iyi maddi yönden kimseye muhtac degiliz ama öyle gunlerde unutulmuyor keske okadar bencil cimri olmasalardi....

Nişanlının tavırları evlilik olana kadar.....evlendiğinizde annesijin sözünden çıkmaz

ne alaka yaaa yokk artıkk bu kadar aç gözlülük olmaz günahh ya yuva kuruyorsunuz destek olması gerekirken yapılana bak kızlarının kini de kaynanalarına bırakmış mı ya da başka oğlu varsa onlarıda almış mı ? bu kadar olmaz sakn kaptırma haaa altın içinde nişanı bozma eğer nişanlını seviyorsan ama pabuçta bırakma

sana bir şey diyeyim mi????

yüzüğünü al eline, geriye doğru yaylan yaylan kafasına fırlat nişanlının!!!

benden de takıları kaynana alacaktı. boşadığım şahıs annemde kalacak diye tutturdu. düğün yaptırmadım balayına gitmedim mobilyaları onların istedği ucuz yerlerden seçtim gelinliği ucuz aldm neler neler yaptım kına günü tutturdu takılar için! o gün nişanı attm. kandırdı tamam alınmayacak takıların diye evlendi benimle. nikah günü kendi altınlarını market poşedine koydu. ben elimde bohça o elinde torba eve geldik. annem nikahı bozacaktı o gün bir şeyler engel oldu yaşayacağım varmış. 2 ay boyunca kafamın etini yedi. takıları vermiyorm diye yatağmdan kalktı. bağırdı çağırdı. türlü eziyetler etti! borçlar uydurdu. faturalarla kanıtlamadı. yalanlar dolanlar. sinir olacağım ne varsa evden beni atana kadar yaptı ve iki ay sonunda bilezikleri vermedğm içn beni akşamın bi vakti sokakta bıraktı gitti. 10 gün aramadı ve 10 günün sonunda ailesyle gelip takıları istediler barışmak yerine!

ve ben bu şrfsizden 2 yıldır boşanmaya çalışıyorum. ne nafaka ne tazminat kazanabildim bunca şeyn üzerine.

ah şimdi ki aklım olaydı diyorum ana nasipti.

yaylan yaylan at kafasına ve sakın anasının yanında durup senin takılarını ona verebilecek bir erkek müsveddesiyle evlenme!

mesele sadece takı değil. hiç bişeyde sana sahip çıkmaz bu!

Son düzenleme:
içimden bir ses bu takı olayını bile mumla arayacağınızı söylüyor çünkü nişanlınız daha ana kuzusu gibi anlattığınıza göre Şimdi annesi sinir hastası diye bu kadar ağzının içine bakıyorsa ilerde neler yapabileceğinizi tahmin bile edemiyorum

Diğer mesajlarını da okudum da. Bana da şu konu ümit vermişti. Kaynana yaptırmadığım onca şeye rağmen evime ikinci el tül takmayı teklif etmişti. Annem artık dayanamadı akşamına sinirden hastaneye kaldırdık düşün. Bu kadar eziyet ettiler. Ve konuştum annen nasıl böyle bir şeye hak görür kendinde diye. O gün annesiyle tartıştığını kadının ağladığını söyledi. Güya azarlamış annesini. Ben de heralde bana sahip çıkar bu diye düşündüm. Ve daha evlenir evlenmez bana "annemi ağlattığıma pişmanım o benim annem" dedi ve o saatten sonra bütün evliliğimzn kurallarını anası belirlemeye kalktı. bir kere gezmeye gitmedik iki ay boyunca. her fırsatta evine çağırdı kolumdan sürükleye sürükleye oraya götürdü beni oğlu. gittiğimde de ben çağırdım diye nispet yapıyordu bak yani söz sahibi benim dercesine.

ben öyle susan biri de değilim sen gibi. annesini çektim bigün uyardm biz yeni evliyz hiç gezemedik müsadeniz olrsa biraz gezelim diye usulünce söyledim. yok aksine sürekli çağırmaya devam etti.

ben konuştğm kıyamet kopardğm halde böyle olduysa sen kendini çok ezdirirsin.

he diyim onlar uyanıktı ben daha uyank davranıp bileziklerimi de akrabalarımın taktıklarını da kurtardm yok ettm evden

o sadece kendine takılanları satabildi.

aklını başına al velhasılı. öyle rest çekmiş de eve gitmemiş de. onlar şimdilik seni alana kadar.

adam gibi biriyle evlenirsin. bununla değil.

yemin ediyorum sinirden dişlerimi sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…