Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Bugün takı almaya gittik kuyumcuya ben de ağlamaya başladım birden madem geri alıcak neden beğendiriyor diye . Ağladığımı gördü ama neden ağlıyosun diyince söyleyemedim aşırı tepki veririm diye sadce nişanlıma söyledim
Beni eve bırakırken annene anlat neden ağladığımı dedim gitmiş konuşmuş ama annem sıkıntılı halledemedim dedi bana da ağlama artık diyor ben de nasıl ağlamıyım sorun çözülmüyor dedim
Yok be aliriz derler almazlar. Benim KV hic ladini bile etmemişti sağolsun.bi kaç ay sonra zor durumdalar diye cikardim 10 bilezik verdim. Kolumda ilana kadar borçlar bitsin dedim. KB. Fazlasıyla geri verdi sağolsun.
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Kendi kızı yok evet
Dediğiniz gibi ailesi bir araya toplanıp konuşmuyorlar en büyük sorunları bu annesiyle babasının birbirinden haberi yok
Nişanlım mesaj çekmiş bu sabah babamla konuştum annemin dediği hiç bir şey olmayacakmış takmayın kafanıza diyormuş ama annesini ikna edemediler tabi ki güvenemiyorum
Annem ilkokul mezunu senin benim gibi düşünemiyor diyor
Yok be aliriz derler almazlar. Benim KV hic ladini bile etmemişti sağolsun.bi kaç ay sonra zor durumdalar diye cikardim 10 bilezik verdim. Kolumda ilana kadar borçlar bitsin dedim. KB. Fazlasıyla geri verdi sağolsun.
Kendi kızı yok evet
Dediğiniz gibi ailesi bir araya toplanıp konuşmuyorlar en büyük sorunları bu annesiyle babasının birbirinden haberi yok
Nişanlım mesaj çekmiş bu sabah babamla konuştum annemin dediği hiç bir şey olmayacakmış takmayın kafanıza diyormuş ama annesini ikna edemediler tabi ki güvenemiyorum
Keseye koyup bütün gece yanımda taşımayı düşündüm ama keseye yada çantaya koyana kadar ortalığı karıştıracak gibi duruyor
Kayınpederim dinlemeyin kulak asmayın diyormuş ama kadın beni yalnız buldukça sıkıştırıyor ya da nişanlıma söylüyor
O gece ağlamak istemiyorum diyorum nişanlıma hallet bir an önce yok o gece de kulaklarını tıka diyor
Muhahahaa bomba diye buna denir işte
Kendi kızı yok evet
Okudukca sinirlerim zipladi...
Sadece kaynanaya degil sanada sinir oldum ..
Aglayacagina hakkini savun , ne o öyle agliyosunki
aglamak yerjne o kuyumcuda onu yerin dibine soksaydin ya
Ayrica nisanlim eskiden benim.sirtimi tutu deme!
2 ay konusmadi diye senin sirtini tutmasi anlamina gelmez
Ayrica bu ana kuzusu 2 ay kustum demistim , oyun yapmistir
Yinede gizliden konusmustur..
Annesi hastasaysa hastaneye yatirsin, ortalikfa kaldikca isiriyor altin hastasi..
Iyi dusun bu kaynana sonradan basina bela olucak.....
Kuyumcuda yüzüne söylemeyi çok istedim ama inanki rezillik çıkardı ben kendime hakim olamazdım ağzıma ne gelirse söylerdim o da çılgınlar gibi bağırırdı eve gidip neden ağladığımı duyunca ortalığı birbirine katmış benim yüzüme karşı sövseydi bu sefer bayılırdım orda ben aradan çekiliyim kocasıyla oğlu halletsin istedim ama uğraşmıyorlar mı laf mı anlatamıyorlar bilmiyorum
2012 yılında senın suan yasadıgın her şeyi yaşadım. burda herkes nasıl erkek falan deyip durmuş ama şunu unutma sen gönül yarısıysan oda annesi hayır diyez ya da dese bile anlamaz.ben ne mi yaptım hanımefendi paraları sayıp geri vericekmiş ve ınan ben benım düğüne kadar ne nişanda ne düğünde gelin odasına takının peşinden giren bir kaynana görmedim geldi hepsinde ama alamadı biliyordu eteğimi topladığım gibi orayı terk ediceğimi yapardımda para için mi asla evımde düğünümde hakkı olmayan birinin bizim hediyeelre el uzatmasına tahammülüm olmadığından.eşime ağladım zırladım saysın deyip durdu ama ben benı koruyamıyor dıye düşünmedim ve yanılmamışım da hep yanımda arkadmda ama kaynanam gözümde zerre değeri yok oğluylada yaptıkları yüzünden cok tartıştık tutamıyorum dılımı senın anne şöyle şöyle demesem daha iyi ama unutulmuyormuş yaşanılanlar.
sakın arkadasım mılletın ne dediğine bakma takı zamanı al yanına güvendiğin birini hemen cıkartsın ustunden koysun torbaya maden cahil biri o gözünü açana kadar halledersiniz.kaynanacıgında bir evlat kaybettiğini düğünden sonra anlar. ben ne ararım ne sorarım o arayıp sormak ıstedı kısa kestım ısım var kusura bakmayın dedım o da suan aramıyor rahatız yanı emınım kı sende öyle olucaksın unutma kımse anne babasını secemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?