- 3 Şubat 2018
- 25.892
- 111.421
- 598
Zaten toplanan paraları eş ailesi alıyor. Ben ziynetlerden bahsediyorum.
Yahu takı mi önemli sen bizimsin ne demek ? Arkana bakmayacaksin ne demek ? Sizi resmen köle gibi istiyorlar çeyregin gitmesi önemli değil siz elden gidiyorsunuz farkında mısınız ? Aileniz duydu mu bu lafları neden susuyorsunuz .Ya salak saçma adetleri var zaten yok artık sen bizimsin ordan çıktın yok iki düğün arası seni alıp götürecez arada 10 gün var elim başka bir şehirde komiser 10 gün ben ne yapayım onlarla yok arkana bile bakmayacaksın yok bilmem ne biz daha modern yaşarız babam akla uymayan bir şey söyleşin karşı çıkabilirim onlarda böyle bir şey yok kayınpederim saçma sapan her gün beni arar 1 saat konuşur. Şimdi de böyle bir şey çıktı. 10 bine bi salon tutmuşlar. Eşim babasına çok yardım etti maddi olarak. Düğünden sonra da şöyle düğün yaptık böyle düğün yaptık konuşurlar.
Ailem her türlü arkamda önemli olan eşin diyor öyle bir durumda babamın onlara bırakmayacağını biliyorum zaten nişanlım daha geniş fikirli saçmalıyorlar dikkate alma diyor sen bana karşı sorumlusun başkasına değil diyor.Yahu takı mi önemli sen bizimsin ne demek ? Arkana bakmayacaksin ne demek ? Sizi resmen köle gibi istiyorlar çeyregin gitmesi önemli değil siz elden gidiyorsunuz farkında mısınız ? Aileniz duydu mu bu lafları neden susuyorsunuz .
Allah korktugunuza ugratmasin ne diyeyim göz göre göre ateşe gidiyorsunuz bence . Ankara ya gelmeyin kesinlikle on gün kalacaksin ne demek . Laflarını verin en azındanAilem her türlü arkamda önemli olan eşin diyor öyle bir durumda babamın onlara bırakmayacağını biliyorum zaten nişanlım daha geniş fikirli saçmalıyorlar dikkate alma diyor sen bana karşı sorumlusun başkasına değil diyor.
Ben gitmeyeceğimi nişanlıma belirttim zaten madem adetlerinize riayet edilsin istiyordular kendi içinizden kız alsanız bizde böyle şeyler yok dedim. Her isteklerine boyun eğmiyorum zaten. Ama birlikte olduğum kişi onlar gibi değil. Düşünce yapısı bize daha çok benziyor. Ayyy bilemedim korktum daAllah korktugunuza ugratmasin ne diyeyim göz göre göre ateşe gidiyorsunuz bence . Ankara ya gelmeyin kesinlikle on gün kalacaksin ne demek . Laflarını verin en azından
Bence de korkun ve tetikte olun . Hatta hiçbir dediklerini en baştan yapmayın . Yani bunlar insana tasma takmak istiyorlar resmen bu ne saçma geriye bakmayacaksın ne demek ? Bu yaşa kadar sanki sizi onlar mı yetistirdiBen gitmeyeceğimi nişanlıma belirttim zaten madem adetlerinize riayet edilsin istiyordular kendi içinizden kız alsanız bizde böyle şeyler yok dedim. Her isteklerine boyun eğmiyorum zaten. Ama birlikte olduğum kişi onlar gibi değil. Düşünce yapısı bize daha çok benziyor. Ayyy bilemedim korktum da
Üzülmeyeceksin üzülmeni istemiyoruz anlamında demişler. Ben kendi ailemin baskıladığını düşünürdüm yağmurdan kaçarken doluya tutuldum rahat rahat büyümüşüm resmen. Neyseki ailem bilinçli bu konuda. Mutsuz bi evliliği yürütmemi istemezler. Karşı taraf arkamda olduklarını biliyor. Nişanlıma kıyamıyorum ben.Bence de korkun ve tetikte olun . Hatta hiçbir dediklerini en baştan yapmayın . Yani bunlar insana tasma takmak istiyorlar resmen bu ne saçma geriye bakmayacaksın ne demek ? Bu yaşa kadar sanki sizi onlar mı yetistirdi
Umarım kiyamadiginiz nisanliniz da size kıyamaz lütfen dikkatli olunÜzülmeyeceksin üzülmeni istemiyoruz anlamında demişler. Ben kendi ailemin baskıladığını düşünürdüm yağmurdan kaçarken doluya tutuldum rahat rahat büyümüşüm resmen. Neyseki ailem bilinçli bu konuda. Mutsuz bi evliliği yürütmemi istemezler. Karşı taraf arkamda olduklarını biliyor. Nişanlıma kıyamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?