Düğünde toplanan altınlar ?

İki düğün olacak demişsiniz. O zaman Ankaradakini iptal etmeye bakın. Sadece sizin orda düğün olsun. Belki o zaman düğün yapmak için geri adım atarlar

Herkes işine geldiği gibi adet uyduracaksa işiniz var yani. düğünde takılan herşey geline aittir zaten suudi düğünü gibi kilolarca altın takılmıyor yani, erkek tarafına kalsa hepsi bize takıldı der zaten. (Sizinkilerin tarzına istinaden )
Benim de abim evlendi epey de takı ve nakit oldu ama herşeyi geline bıraktık olması gereken o. Zaten normal bir gelin o birikimi kendi yuvası için borç için ya da çocuğu için harcıyor amaç toplayıp kaçmak değilse bu tarz basit mobinglerin önünü kesin.

Konu sahibi siz bunu nisanlinizla konuşun.
Çözüme kavusturun.
Zamanında ablama da böyle yaptı kaynanası ve hiç beklenmedik şekilde.
Hepsini toplamış altınları geri vermedi borcumuz var diye.
Ablam sinirlendi felan ama hicbirsey alamadı ve hala o günleri hatırlar en ufak kavgada gündeme gelir.

Hem milleti eğlendirmek için düğün yapıcam hem de altınlarımı alacaklar yok ya. Düğün de yapmam masraf da yapmam altınlarını da istemem kafam rahat olur. O altınlar gelinle damata hayat kurma amaçlı hediye. Karşılık beklememeleri lazım.

Eşimin ailesi de kendi ailem de takılan çeyrekleri aldı, bilezikler bizde kaldı sadece. Dünya kadar da borç.
Ha bir de borcunu bizim ödeyeceğimiz çeyrekleri verdiler, arkadaşlarımızın taktığı.
Şimdiki aklım olsa yine çok farklı bir şey yapmazdım sanırım. Nefretlik konular bunlar, ne halleri varsa görsünler.

Biz de nişanda takılanlar bize verildi. Düğünde de yine ikimize kalacak. Mantıken yeni evlenenin ihtiyacı olur takıya. Nişanlınızla konuşun durumu.

Ya salak saçma adetleri var zaten yok artık sen bizimsin ordan çıktın yok iki düğün arası seni alıp götürecez arada 10 gün var elim başka bir şehirde komiser 10 gün ben ne yapayım onlarla yok arkana bile bakmayacaksın yok bilmem ne biz daha modern yaşarız babam akla uymayan bir şey söyleşin karşı çıkabilirim onlarda böyle bir şey yok kayınpederim saçma sapan her gün beni arar 1 saat konuşur. Şimdi de böyle bir şey çıktı. 10 bine bi salon tutmuşlar. Eşim babasına çok yardım etti maddi olarak. Düğünden sonra da şöyle düğün yaptık böyle düğün yaptık konuşurlar.

Yahu takı mi önemli sen bizimsin ne demek ? Arkana bakmayacaksin ne demek ? Sizi resmen köle gibi istiyorlar çeyregin gitmesi önemli değil siz elden gidiyorsunuz farkında mısınız ? Aileniz duydu mu bu lafları neden susuyorsunuz .

Ailem her türlü arkamda önemli olan eşin diyor öyle bir durumda babamın onlara bırakmayacağını biliyorum zaten nişanlım daha geniş fikirli saçmalıyorlar dikkate alma diyor sen bana karşı sorumlusun başkasına değil diyor.

Takılan altın paralar gelin ve damatindir. Altınlara sahip çık derim
B3n gözü açılmamış saftirik yeni gelinken düğün salonu ücretini üstüme takılan ceyreklerden ödedim.
Meğer eşim tarafı sıraya girmez anneye verir annede geljn damata iletirmis.
Çalıp kakalak kızlarına düğün dernek yaptılar.hayrini goremeyesiceler. Sen sen ol paranı kaptırma

Allah korktugunuza ugratmasin ne diyeyim göz göre göre ateşe gidiyorsunuz bence . Ankara ya gelmeyin kesinlikle on gün kalacaksin ne demek . Laflarını verin en azından

Allah korktugunuza ugratmasin ne diyeyim göz göre göre ateşe gidiyorsunuz bence . Ankara ya gelmeyin kesinlikle on gün kalacaksin ne demek . Laflarını verin en azından
Ben gitmeyeceğimi nişanlıma belirttim zaten madem adetlerinize riayet edilsin istiyordular kendi içinizden kız alsanız bizde böyle şeyler yok dedim. Her isteklerine boyun eğmiyorum zaten. Ama birlikte olduğum kişi onlar gibi değil. Düşünce yapısı bize daha çok benziyor. Ayyy bilemedim korktum da

Bence de korkun ve tetikte olun . Hatta hiçbir dediklerini en baştan yapmayın . Yani bunlar insana tasma takmak istiyorlar resmen bu ne saçma geriye bakmayacaksın ne demek ? Bu yaşa kadar sanki sizi onlar mı yetistirdi

Bence de korkun ve tetikte olun . Hatta hiçbir dediklerini en baştan yapmayın . Yani bunlar insana tasma takmak istiyorlar resmen bu ne saçma geriye bakmayacaksın ne demek ? Bu yaşa kadar sanki sizi onlar mı yetistirdi
Üzülmeyeceksin üzülmeni istemiyoruz anlamında demişler. Ben kendi ailemin baskıladığını düşünürdüm yağmurdan kaçarken doluya tutuldum rahat rahat büyümüşüm resmen. Neyseki ailem bilinçli bu konuda. Mutsuz bi evliliği yürütmemi istemezler. Karşı taraf arkamda olduklarını biliyor. Nişanlıma kıyamıyorum ben.

Umarım kiyamadiginiz nisanliniz da size kıyamaz lütfen dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…